A reddot-os részt?Ezt már kicsit meghaladtuk tavaly/idén.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A reddot-os részt?Ezt már kicsit meghaladtuk tavaly/idén.
Persze, nem kell állandóan villogtatni vele. De jelenthet helyzeti előnyt a megléte és a használata.
Szerintem rengeteg katona megnyalná a szája szélét, ha ilyen képességekkel rendelkezne a harcban:
reddot meg éjjellátóst igen.A reddot-os részt?
Mi az a nagy csoda elektrooptika? Fúziós képalkotás?Tudnék olyan csodát mutatni neked, hogy azt sem tudnád merre vagy arccal és ez még csak nem is valami szolnoki specifikum lenne. A civil piac jócskán le van maradva a legmodernebb katonai cuccoktól, és szerencsére már kezdenek azok is elterjedni a cégnél.
De nem kell messzire menni, egy sima PVS-14 vagy AN/PAS-13G is jobb mint a civil piac döntő része.
Jó tudni. Van minden katonának, tartalékosnak és mozgósítási tartalék is?reddot meg éjjellátóst igen.
Sajnos ennyire nem eszik forrón.Jó tudni. Van minden katonának, tartalékosnak és mozgósítási tartalék is?
Gondolom továbbra is valid az a premissza, hogy gebasz esetén civil cuccok is lennének használva, minden is amit elő lehet ásni.
Ha csak a gatya lenne...Sajnos ennyire nem eszik forrón.
Szóval igen. De fényévekkel járunk előbbre személyifelszerelés részen mint mondjuk 3-4 éve.
De így legalább értitek miért anyáztam annyit a gatya miatt....
Nem gondolom titkosnak, de amíg én nem látom, hogy a cég írna róla neten én biztosan nem fogok.Mi az a nagy csoda elektrooptika? Fúziós képalkotás?
Vagy valami szupertitkos technológia, amiről nem írhatsz?
Akkor ez egy meddő vita.Nem gondolom titkosnak, de amíg én nem látom, hogy a cég írna róla neten én biztosan nem fogok.
A "gatya" nálam a személyi felszerelés egészét takarja.Ha csak a gatya lenne...
Szerintem mindenki érti, és sok mindenást is, és visítógörcsöt kapnánk, ha még többet tudnánk.
Tudom, a személyi felszerelésen túli hiányosságokra utaltam.A "gatya" nálam a személyi felszerelés egészét takarja.
Örültek is neki, amikor már nem volt. Nem volt oylan hely, ahova valami járművel nem lehetett elmenni, de egy lóval igen, cserébe drága és kényes.A világon nem mindenhol gondolják így. Itthon is sokáig volt lovas határőr. Nem azért, mert ne lett volna Niva, vagy UAZ.
Lehet, hogy itthon nagyrészt okafogyott, nem is gondolom, hogy vissza kellene hozni (nincs már meg hozzá a tudás sem); de egyszerűen van, ahova nagyon mással nem tudsz mozogni, max gyalog.
Így is, úgyis tartják őket. Csak max. nem BM forrásból. De mindegy, ezt a lovas dolgot zárjuk is le.Örültek is neki, amikor már nem volt. Nem volt oylan hely, ahova valami járművel nem lehetett elmenni, de egy lóval igen, cserébe drága és kényes.
Black Lasers Matter!blek laser
Nem meglepő. Gondolom, ugyanígy veszik a szlovakoknal meg lengyeleknél is, ezrével...?Az ukránok tömött VW Transporterekkel hordták ki Magyarországról az éjjellátókat és hőkamerákat, otthon meg eladták.
Még a faszbúk marketplészen is vadásztak a használt cuccokra a beszerzőik.Black Lasers Matter!
Nem meglepő. Gondolom, ugyanígy veszik a szlovakoknal meg lengyeleknél is, ezrével...?
Ez így nem igaz. A HÖR qrvara nem járt jarmuvel leginkább gyalog jártak mindenhova, igazi régimódi hatarorkent. Kb mi voltunk az első, alapvetően irregular, furcsa alakulat, akik kaptak rendes tűzerőt, PSZHt, tgkat, pct fegyverzete, kikepzest stb.Örültek is neki, amikor már nem volt. Nem volt oylan hely, ahova valami járművel nem lehetett elmenni, de egy lóval igen, cserébe drága és kényes.
Ha ez a fejlesztés elakad így, ahogy most van akkor jogosan.A társadalom jelentős része továbbra is azt gondolja, hogy Orbán valami iszonyatos méretű fegyverkezésben van, és megy a "mennyi éhes gyereket lehetett volna megetetni" proli mantra.
Nem meddő csak el kell fogadnod, hogy vannak dolgok amiről nem beszélek. Nem azért mert hű de titkos, hanem azért, mert a cég azt gondolja, hogy nem tartozik az állampolgárokra. És itt nem kell összeesküvéselméleteket gyártani, vagy szupertitkos dolgokra gondolni, csupán a Kádárizmusból ránkmaradt sokszor teljesen felesleges beteges titkolózásra.Akkor ez egy meddő vita.
Szia,Óriási.
Főleg úgy, hogy ezek 99%-ban úgy történnek, hogy valaki a kamu emailben (amik manapság nagyon profik, személyes adatok vannak berakva) rányom a linkre. Avagy a user a leggyengébb láncszem, erre azért oda kéne figyelni ilyen adatokat kezelő cégnél.