Én pl ahova "járok" (voltam 2x) ott van 9mm-es Steyr M9 meg .22-es pisztoly, kétcsövű vadászpuska amihaez van sörétes és egy nagy darab ólmos lőszer is, félautómata Baikal puska sörétes lőszerrel koronglövészetre, két .22-es kispuska ha kell távcsővel, és félautómata román AK. Megvannak a lőszerárak, azzal lőssz amivel akarsz és annyit amennyit akarsz, csak a lőszert kell kifizetni. Ha kiszórakoztad magad eléggé, mert ott a segged alatt a lőtér, akkor lehet ha egy idő után komolyabban érdekelni fog és veszel valamit, attól függetlenűl mindig megteheted, hogy a lőtéren valamilyen más fegyvert is kipróbálsz. Magyarországon ha állami kézben lesz akkor talán a lőszerárak is emberközelibbek lesznek, mert ez nem egy olcsó sport. Mondjuk 50-100 méteren sörétesek, .22-es és pisztolylőszerek ami szóbajöhet és a valós képességeit is megmutatja fegyver-lőszer-lövész, persze lehet lőni 50 méteren .338 Lapuával is, csak épp értelme semmi.Daniaba pl szinte senki se tart otthon fegyvert... lenne rá lehetőségük de nem kervenyezik. Ott minden komuna sporttelepen van loter. És a klubbhazban van tárolja a fegyver mindenkinek a maga szekrényben... de emellett a kötetnek is vannak saját fegyverei én ott lottem m16 al és g36 ossal is... meg sok egyéb mással (mind nek más volt a bérleti díja és a depozitja meg a lőszer ára..) sokan jártak rendszeresen de nem vettek fegyvert mert bérlettel jobban kiszorakozta magát... szerintem hasonló lesz itt is. (A hazai loterek mindegyiken lehet fegyvert bérelni)