Az ugye megvan, hogy éjszakai is lehet vezetni éjjellátóval?
Célfelderíteni is.
Pontcélra lősz te zseni, ami az embernél keményebb....
Járművekkel teli útra lövök, amely járműek lőszert, üzemanyagot szállítanak többek közt.
Ez már epic, de tényleg. Nem faktor az, hogy az ellen visszalő és szétkapja a campelő aknavetőt.
Hogy deríti fel az urbánus területről tüzelő aknavetőt? Több lehetőség van a rejtezésre, mint a felderítésre! Plusz, a drónok elleni harc is egyre olcsóbb!
Röhögök. A ii. vh-ban egyetlen néhány órás összecsapásban ellövöldözött ennyit 2-3 század.
Én nem röhögök, mert nem a második világháborúban vagyunk és összfegyvernemi hadseregek állnak szemben ebben a képletben.
Itt már tényleg az asztalt csapkodom a röhögéstől. A katonai járművek tudod terepen is tudnak menni, földutak is léteznek...
Tudnak, tudnak. De a csatornáktól szabdalt tájon a földutak se oda vezetnek ahova szeretnéd! Nem vagy ismerős az Alföldön mi? Én Nagykunságban szereztem tapasztalatokat az alföldi infrastruktúráról és azt kell mondjam, hogy a főútvonalhálózat megkerülhetetlen, míg a földutak általában zsákutcákba vezetnek, olyan szituációkba, amelyek ellentétesek a te haladási irányoddal. Plusz araszolni a tengelymély sárban egy hadtápkonvojnak az a területvédelem részéről győzelem, mert:
- borzalmasan lelassítottuk az utánpótlást.
- olyan területre tereltük, ahol kiszolgáltatott a területvédelem portyázóinak (IED +pct.)
Már előbb ajánlottam a magyar táj felmérését katonaföldrajzi szempontból!