Ha mindet megvettük és mégse akkor azt nem fogjátok megtudni Így a hírszerzők úgy tudják mindegyik megvan és lehet félniPár hete még titok, hogy milyen lőszereket vettünk a CG-hez...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha mindet megvettük és mégse akkor azt nem fogjátok megtudni Így a hírszerzők úgy tudják mindegyik megvan és lehet félniPár hete még titok, hogy milyen lőszereket vettünk a CG-hez...
A CG teljes lőszerpalettáját beszereztük abban van termobar is. A tüzérségi részen a pontos paletta nem ismert.
Hát légibombája nem sok országnak van belőle.Mondjuk hogy olvastam a termobar kifejezést légibombára gondoltam elsőre azért is írtam amit
Korszerűsítettük? Nagyjavítottuk?Ne szórakozzunk már, a közel keleten 70-rd évek eleji Maljutkákkal is vígan lődöznek, szerbek-románok korszerűsítik is őket, mi meg kidobnánk a rendszerváltás utáni rendszeresített Metisz-M-et?
Akkor valld be, hogy thermo-barikus valójában termonukleáris és akkor még jobban fognak félni!Ha mindet megvettük és mégse akkor azt nem fogjátok megtudni Így a hírszerzők úgy tudják mindegyik megvan és lehet félni
Hát légibombája nem sok országnak van belőle.
Akkor elnézést kérnék a reakciómért, mert eléggé indokolatlan volt tőlem.pont ezért írtam
Vettünk Renault???Állam az államnak, mindenki megkapta a fizetését, minden jogszerű, felelős nincs.
A Rába meg szart gyárt az MH-nak.
Annyit azért hadd tegyek hozzá, hogy az utóbbi időben vásárolt Renault teherautókat sokkal jobban szidják, és sokkal többet vannak szervizben.
De az legalább külföldi szar...
Konténerszállítókat párat.Vettünk Renault???
"hozzánk ez soha nem og begyűrűzni..." mondták annoNem is tudom talán a zalai bokrétaünnepségen mondták a COVID miatt késik de csak néhány hónapot! És így az év második negyedévében érkezik az első! De nem éveket!
Mondjuk nem mindegy mennyit - @tonyo szerint 2-3 évet is csúszhat a Lynx sorozatgyártása. Azt azért nagyon nem hiszem...Amúgy ne gondoljuk már azt, hogy nem késhet semmilyen beruházásunk illetve nem késhet semmilyen eszköz beszállítása. Kurvára késhet, ezer +1 okból.
Az kurva nagy gáz lenne de extrém esetben lehetséges. Sarkított példa.Mondjuk nem mindegy mennyit - @tonyo szerint 2-3 évet is csúszhat a Lynx sorozatgyártása. Azt azért nagyon nem hiszem...
Abban biztos vagyok, hogy a "csillagokat lehozza az égről" az RM, hogy elkerüljön egy komolyabb csúszást!Az kurva nagy gáz lenne de extrém esetben lehetséges. Sarkított példa.
A románok mit csinálnak? Spike-ot használnak gyalogsági szinten is már jó ideje.
Ez nagyon nem igy megy itt, kokemeny rendszer van, pontozas es hataridok, magasrol tesznek arra, mashol mi tortenik.Abban biztos vagyok, hogy a "csillagokat lehozza az égről" az RM, hogy elkerüljön egy komolyabb csúszást!
Mi vagyunk az első vevői a típusnak, minden potenciális vásárló minket figyel. Az több ezer járműves amerikai programot is bukhatják, ha nálunk bénáznak! Ha a Pentagonban azt látják, hogy egy évi pár tucatos rendelést nem tudnak normálisan teljesíteni, akkor kihúzzák őket a listáról...
Azt vágod, hogy nem vettünk sokat és bőven volt vele lövészet, kutya se tudja mennyi van belőle de nem hinném, hogy sok.Az egy dolog, hogy mi megy a csapatokhoz, de kidobni miért kéne, ami még bőven használható?