Dehogynem csak erősnek kell lenni hozza.30 mm gépágyú sem kézifegyver.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Dehogynem csak erősnek kell lenni hozza.30 mm gépágyú sem kézifegyver.
Végülis igazad van. Mikor kapja a páncélozott exoskeletonokat a gyalogság ehhez?Dehogynem csak erősnek kell lenni hozza.
Ahogy egy bölcs kiképzőm mondta amikor valaki megjegyezte neki, hogy a legkisebb védőmellény is kurva nagy még az átlag méretűeknek is amit kaptunk akkor.Végülis igazad van. Mikor kapja a páncélozott exoskeletonokat a gyalogság ehhez?
A lövészpáncélos nem a német terminológia?Nem. A Lynx Gyalogsági harcjármű IFV - (Infantry Fighting Vehicle). A BTR lövészpáncélos (APC - Armored Personel Carrier). Nehézdandárba a gyalogsági harcjármű való.
Szerintem egyébként a közepes dandárba is Lynx kerül. És azért lesz csak közepes a neve, mert nem lesznek benne harckocsik. Ergo ott a Lynx a legfajsúlyosabb eszköz. De ez majd kiderül, hogy így lesz-e.
ráadásul a gyalogsági harcjárműnek felel meg nem pedig páncélozott szállító harcjárműnek.A lövészpáncélos nem a német terminológia?
Schützenpanzer, SPz.
Puma (Schützenpanzer) – Wikipedia
de.m.wikipedia.org
Igen, a PSZH az szerintem a Transportpanzer.ráadásul a gyalogsági harcjárműnek felel meg nem pedig páncélozott szállító harcjárműnek.
...meg kb mindenről!Ezt érdekesnek találom, hogy téged nem hívtak mivel szerintem a magyar sajtóban te illetve ti írtok az egyik legszínvonalasabban a magyar haderőfejlesztésről....
Amúgy lehet tudni, hogy az ilyen eseményekre mi alapján hívják meg a sajtó képviselőit?Köszi, kedves tőled <3
Szerintem amúgy a Covid miatt csak a közmédia ment.
Összefoghatnál molnival egy jó videósorozatra, ahol a magamfajta kocáknak röviden elmagyarázzátok a MH doktrínáját meg a szervezeti felépítést. Csak mert eléggé átláthatatlan
Őszintén szólva még nem sikerült semmilyen logikát felfedeznem a dologbanAmúgy lehet tudni, hogy az ilyen eseményekre mi alapján hívják meg a sajtó képviselőit?
Köszönöm értékes jótanácsaidat, időm mint a tenger, majd ezt is kinyomtatom és iktatom a többi közé.És a belefektetett energiát meg időt ki fogja neki megfizetni? A Molnár Balázsnak is csak szerény YT bevétele van ebből, azért csinálja, mert ez a hobbija (meg mert nincs gyereke (még)).
Ne haragudj, de most @Xpert
jogosan csapkodja más faxával a csalánt, ő is mindig megkapta ezt (szintén jogosan).
Ha a magadfajta nőstény disznót érdekli a nehézdandár felépítése, akkor elkezdi a ht topikokat tematikusan olvasgatni (mondjuk egy évre visszamenőleg), azt’ képbe kerül. Mindenki így kezdi.
Javaslom továbbá, hogy a *pol topikokat meg hanyagold (legalább egy ideig), főleg ha olyan kérdéseket teszel fel - feltételezve, hogy nem provokálni akarsz -, hogy milyen értékei vannak annak a putri Tiszahátnak.
Kinek ki jut eszébe ha eszébe jut.Amúgy lehet tudni, hogy az ilyen eseményekre mi alapján hívják meg a sajtó képviselőit?
Őszintén szólva még nem sikerült semmilyen logikát felfedeznem a dologban
Szomorúnak találom ,hogy még mindig itt "tartunk"....Kinek ki jut eszébe ha eszébe jut.
A katonai vezetés és a sajtó viszonya még mindig csak alig bimbózó kapcsolatnak számít, de folyamatosan javul.Szomorúnak találom ,hogy még mindig itt "tartunk"....
A javulásnak örülök, csak ne álljon meg ez a folyamat a jövőben....A katonai vezetés és a sajtó viszonya még mindig csak alig bimbózó kapcsolatnak számít, de folyamatosan javul.
RSZR szereti a reklámot ezért látod annyit mindenhol szóval nem hinném, hogy megállna.A javulásnak örülök, csak ne álljon meg ez a folyamat a jövőben....
Amúgy az érdekelne még, hogy szerinted van kijelölt vagy kedvenc médiája/médiái a Honvédségnek/kormányzatnak amelyek a többieknél hamarabb értesülnek a dolgokról vagy bennfentesebb információkhoz juthat/juthatnak hozzá, persze ha nem akarsz erről beszélni abszolút megértem....Őszintén szólva még nem sikerült semmilyen logikát felfedeznem a dologban
Köszönöm értékes jótanácsaidat, időm mint a tenger, majd ezt is kinyomtatom és iktatom a többi közé.
A dőlt betűs részt kérlek hanyagold és .. olvasd el az oda vonatkozó részeket abban a topikban, amire gondolok, hogy gondolsz. Én az “ágrólszakadt” szót használtam, a “putrit” pedig most te.
Ha rossz a zene, sokan vannak, az a a baj.
Vannak hát, baráti bloggerek meg újságírók stb. Még @kelepisti is kap infót pedig aztán ő elég kritikus hangnemű.Amúgy az érdekelne még, hogy szerinted van kijelölt vagy kedvenc médiája/médiái a Honvédségnek/kormányzatnak amelyek a többieknél hamarabb értesülnek a dolgokról vagy bennfentesebb információkhoz juthat/juthatnak hozzá, persze ha nem akarsz erről beszélni abszolút megértem....
Őszintén szólva, én annyira nem látom át ezt a dolgot, de nem is annyira szeretek ilyen politikai dinamikákhoz kapcsolódó dolgokkal foglalkozni.Amúgy az érdekelne még, hogy szerinted van kijelölt vagy kedvenc médiája/médiái a Honvédségnek/kormányzatnak amelyek a többieknél hamarabb értesülnek a dolgokról vagy bennfentesebb információkhoz juthat/juthatnak hozzá, persze ha nem akarsz erről beszélni abszolút megértem....