Megpróbálom megint felvenni a harcot az árral...
"Kiképzés része az hogy kötelezően kell békefenntartó feladatot vállalni Afrikában. Magyaországon tapasztalt Magyar érzelmű katonákat fel kell venni pl. Lengyelországból."
Ugye tisztában vagy vele, hogy ezen személyek hivatalos definíciója ZSOLDOS. Jobb helyeken idegenlégiós. A lényeg változatlan, ez nem Afrika, hogy zsoldosokkal vívassuk meg a háborúinkat.
"Szerintem nem század vagy ezredekben kell gondolkozni, hanem körzetekben. Egy körzet most a könnyebbség kedvéért egy Megye. Minden megyéhez egy egy tapasztalt katonai vezetőt vagy csendőr parancsnok tartozik."
Milyen körzetekről beszélsz?!?! Az oroszoknál vannak körzetek! Tudod ott kicsit nagyobbak a távok... Mo-t több, mint elég 2 körzetre felosztani (keleti-nyugati).
"Azokba a megyékbe, amelyik nem határos más országgal oda olyan katonákat kell vezényelni, akik csendőrségi feladatot látnak el."
Szerintem egyszer már megjegyeztem, hogy nem véletlenül van külön a rendőrség és a katonaság.
"A más országgal határos megyébe kell szintét 5 ezer csendőr, de kell 3 ezer határőr is.
A határőrséghez kell helikopter és páncélozott jármű is. A csendőrséghez "csak" katonai terepjárók és modern tűzoltó autók."
Már NINCS határőrség és csendőrség. A helikopterekre és az APC-kre inkább a hadseregnek van szüksége. A modern tűzoltóautókat a TŰZOLTÓSÁGNAK kell adni!
"Minden 10 ezer feletti várost földi légvédelmi rendszerrel kell ellátni megfelelő személyzettel." Jópárszáz MILLIÁRDAL (DOLLÁRBAN!) gazdagabb országokban nem dobnak ki pénzt ilyen baromságokra...
"Kell 5 katonai repülőtér 5 különböző határszakaszhoz."
Mi a francnak?!?!? Három pont elég...
"Nekem kevésnek tűnik egy kicsit is komolyan vett katonaságoz 200 ezer fő, mert nagyon sok feladatot kell ellátni. Szerintem nem szállító repülőgépeket kell venni, hanem először legalább 10000 Rába teherautót, Toldi és Zrinyi páncélost, 100 Héja repülőgépet, Pantstir és PZA Loara légvédelmi rendszereket."
Már egyszer (lófaszt, már többször!!!!!!!!) leírtam, hogy k***** nem kell ide 200k-s hadsereg, mivel a hadsereg nem tűzoltóság és nem rendőrség. Erre NEM véletlenül vannak külön szervezetek. A többihez: minek 10k teherautó?!?! ÉS minek 60+ éve tervezett páncélos és repülőgép, ami már akkor is egy rakás szar volt?!?!?!