Na nem vagyok szaki, de az Augusta előtt felhúztak eggy könnyűszerkezetes pihenőt, ahol a lustuló személyzet mellett néha öltönyös urak is sétáltak ki-be..... Csak gondolkodtam.... bár ha valami lenne a levegőben, akkor az összes gyártó elhozott volna valamilyen vasat.... gondolom... ők csak tudják...
(( Én soha de soha nem adtam volna ki a jó kis Ammsz-em a kezeim közül egy ilyen McGyver puska miatt. :XD Ne már...
http://www.honvedelem.hu/files/9/37121/prt11_3.jpgEzt nem így számolják, mindenkinek a teste azt bírja amihez hozza van szokva. Ha elmész valami kardióedzésre vagy erőedzésre egy edzőterembe, akkor egy csoportos edző vagy személyi edző veled is fel tudja mosni a földet 20 perc alatt.Szerintem ha elhoznál egy irigykedő melós hozzánk egy reggeli tesire vagy egy napra a gyakorlótérre 1 óra múlva rikoltozva szaladna vissza a kis talicskájához,hogy az micsoda pihentető munka.
""erre én azt szoktam mondani,hogy addig örülj amíg "nem kell dolgoznunk"mert ha nekünk dolgozni kellene akkor te már rég egy tömegsírban feküdnél mint a háború áldozata
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..