Nekem, a memóriád?!

))
Vagy esetleg nem a parancsot teljesítettétek ?
(remélem no harag,de muszáj volt

)
A videó és az ilyen szervezetek kapcsán: Én nem nézném le őket, szerintem elég kevés elemet ismertek közülük...

Régebben érdekeltek,de aztán változott a felfogás illetve a jövőbeli terveimet keresztbe vágná.
Szívesen űznék én is ilyeneket,csak akkor új életcél...
Szóval kiemelkednék még 2 szervezetet:
Ezt határozottan kipróbáltam volna és jónak tartom,de rég halottam felőlük:
https://www.youtube.com/watch?v=dOpn3dudB84
Van egy hírneve,általában igaz,bár kevésbé rasszisták és inkább sportolók.
Az MNA-t annyira nem ismerem.
Viszont ezekből és ezekhez hasonló szervezetek "elemei"ről van tapasztalatom. Egyikkel sem szívesen kerülnétek szembe, viszont ők pont azok az emberek általában,aki ha rád megy 6 cigány (lehet rasszistának nevezni ezért, de akkor az jöjjön velem sétálni 1 órát, VIII.,XXI. kerületekbe, esetleg az Avasra vagy a Nyírségbe) ezek odaállnak és lezúzzák őket.De alaphelyzetből nem provokálnak,inkább őket szokták a baloldali körök (nemzeti,vallási és ideológia balosok).
Miért is érnek keveset? Harcászati foglalkozások vannak, testreszabva. Fejlődnek a tagok és fejlődik a kooperáció,ha jól tudom a fegyveres szervek is használnak airsoftot gyakorlásra,a lövészet itthon is megoldható,annyi hátránnyal,hogy itthon elvileg a sorozatlövés tiltott.
A kiképzésben elvileg csak a lövésekben szenvedhetnek hátrányt, bár én ebben sem vagyok biztos...
Amúgy tudjátok ti,hogy hány magyar van / volt a francia idegenlégióban? Esetleg a TEK? Na ugye..

De még vannak máshonnan is segítőik,a kiképzésre.
A legnagyobb hangsúlynak , éppen az előnyök miatt a lokális harcokra kell,hogy essen.
Én itt helyben tudom,merre és hogyan jöhet ellenség.
El tudok rejtőzni,több ismerőssel megfigyelhetjük őket, több pontról. Úgy kerülöm meg őket,ahogy akarom. Csapdát állítunk és oda csaljuk őket. Hiába, csúnya fegyvere a molotov, a huzal, fémeszközök, nyilak. Hiába, nagy előny az otthon, no meg a csendes fegyver.