Mert olyan a viszony, plussz állunk át nemet fegyverekre. Csak mi érdeklődünk a közös nemet hadsereg iránt innen keletről. Csupa ilyen jelekből, na meg a tábornok minek is volt Ukrajnába barátkozni?Ezt miből gondolod?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert olyan a viszony, plussz állunk át nemet fegyverekre. Csak mi érdeklődünk a közös nemet hadsereg iránt innen keletről. Csupa ilyen jelekből, na meg a tábornok minek is volt Ukrajnába barátkozni?Ezt miből gondolod?
Hogy megkapjuk az EU-s pénzeinket mielőtt felfordul a gazdaság?Mert olyan a viszony, plussz állunk át nemet fegyverekre. Csak mi érdeklődünk a közös nemet hadsereg iránt innen keletről. Csupa ilyen jelekből, na meg a tábornok minek is volt Ukrajnába barátkozni?
Igen ez is benne lehet, de ebbe az a vicc hogy a számunkra egy kibaszott jó üzletet úgy adunk el az oroszok meg a világ fele, hogy csak zsarolás bol megyünk bele. Ez egy nagy húzás lenne.Hogy megkapjuk az EU-s pénzeinket mielőtt felfordul a gazdaság?
Az óvodai mesedélutánnak fél 3-kor van vége utána a gondozónők minden lurkónak tejcit osztanak pöttyös bögrébenIgen ez is benne lehet, de ebbe az a vicc hogy a számunkra egy kibaszott jó üzletet úgy adunk el az oroszok meg a világ fele, hogy csak zsarolás bol megyünk bele. Ez egy nagy húzás lenne.
AhaAz óvodai mesedélutánnak fél 3-kor van vége utána a gondozónők minden lurkónak tejcit osztanak pöttyös bögrében
Levente hálózsák, barna also, kék melegítőMofém sisak, műbőr tártáska kombó. Csomagolva Tesco reklámtáskába. Szerintem nagyon király lenne.
TÁRTÁSKÀT!
Teljesen egyetértek! Vele én is szívesen mennék gyakorlatilag bárhová Hozhatja Barbit is ha tud betüzni ha nemAPAGE SATANAS!
Az egyetlen tartaska, akivel kiegyeznek - Bojana Tartaska (es nem Tatarska, Palvin Barbi meg betuzni sem tud):
Amugy Tatarska helyesen, de egyszer a tartaska kapcsan keresgeltem, valahol elirtak es azota mindig o jut eszembe, amikor elokerul a tartaska:Teljesen egyetértek! Vele én is szívesen mennék gyakorlatilag bárhová Hozhatja Barbit is ha tud betüzni ha nem
Nekem is gyakran eszembe jut amióta megmutattad Barbi kis barátnőjét...Amugy Tatarska helyesen, de egyszer a tartaska kapcsan keresgeltem, valahol elirtak es azota mindig o jut eszembe, amikor elokerul a tartaska:
Bojana Tatarska
www.bojanatatarska.com
Mekkora a hatótávolsága?
Az óvodai mesedélutánnak fél 3-kor van vége utána a gondozónők minden lurkónak tejcit osztanak pöttyös bögrében
Novák Katalin utazott ki. Sajnos nem haderőfejlesztési téma lesz...Az egyik Falcon épp Brazília (?) felé tart... hátha lesznek új hírek valamiről.
Novák Katalin utazott ki. Sajnos nem haderőfejlesztési téma lesz...
Lehet mégis van haderőfejlesztési vonzata.Novák Katalin utazott ki. Sajnos nem haderőfejlesztési téma lesz...