A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

K

kamm

Guest
"Radaraink első váltása már idén érkezik" - jelentsen ez bármit is. :)

A Sentinelre gondolhatott? Mert utána sorolta az Elta radarokat és azokat 2023-ra mondta.
Esélyes!Mi más?
Jajj, ne mar, teljesen erthetoen az Eltakrol beszelt:

"a radaraink első váltása már idén érkezik, aztan folyamatosan jonnek a legterfigyelo radarok, jonnek a tuzersegi radarok is, es termeszetesen jon a legvedelmi eszkoz is a jovo evben"

Azaz iden mar jon Elta, ami folytatodik jovore is, szinten jovore jonnek a PzHkhoz a COBRAk - apropo, az melyik tipus pontosan? -, valamint jon a NASAMS 3 is jovore, amiben en meg halvanyan remelem, hogy mar az uj GhostEye MR lesz a radar, nem a Sentinel...

Fordítva mondta a sorrendet RSzR, 2023-ra.
Nem, idenre is, lasd feljebb.

az utóbbi időben minden fejes összevissza beszél! :D
Kicsit információs káosz van a gazdasági káosz mellé...vagy épp amiatt.
:rolleyes: Hat ez most itt aztan qrvara nem igaz, pont az ellenkezoje; teljesen vilagosan beszelt RSZR.
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
39 736
76 836
113
Azaz iden mar jon Elta, ami folytatodik jovore is, szinten jovore jonnek a PzHkhoz a COBRAk - apropo, az melyik tipus pontosan? -, valamint jon a NASAMS 3 is jovore, amiben en meg halvanyan remelem, hogy mar az uj GhostEye MR lesz a radar, nem a Sentinel...
Nem lesz Cobra.
:rolleyes: Hat ez most itt aztan qrvara nem igaz, pont az ellenkezoje; teljesen vilagosan beszelt RSZR.
Utólag szokott kiderülni, hogy valami máshogy van/lett, mint ahogy korábban mondták. Várjuk meg a következő év elejét, kb. akkor fogjuk majd látni, hogy idén még miből mi valósult meg.
 

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
20 213
38 767
113
Azt mondták a videóban hogy csak lízingeljük. Én is azt gondoltam hogy valamikor 2 évvel ezelőtt megvettük ezt a rendszert, mert akkor is volt egy hasonló videó arról hogy ez lesz a Honvédség egyik új eszköze.
pedig állandóra is jó lenne - kell az "élet szagú" kiképzés...