Lehet, hogy nálam van a hiba, de én csak egy grafitszürke hátteret látok, amin "A Firefox nem tudja megnyitni ezt az oldalt" feliratot látok. Valamilyen beágyazott fájlt/oldalt szerettél volna megosztani?Ez már azért jó kis csapat így nem?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lehet, hogy nálam van a hiba, de én csak egy grafitszürke hátteret látok, amin "A Firefox nem tudja megnyitni ezt az oldalt" feliratot látok. Valamilyen beágyazott fájlt/oldalt szerettél volna megosztani?Ez már azért jó kis csapat így nem?
Nem sajnos! Nem rakta be a képet!Lehet, hogy nálam van a hiba, de én csak egy grafitszürke hátteret látok, amin "A Firefox nem tudja megnyitni ezt az oldalt" feliratot látok. Valamilyen beágyazott fájlt/oldalt szerettél volna megosztani?
Valami küldjön már egy képfeltöltős programot mert a into.hu egy kalap szar! Vagy működik vagy nem!
Én ezt használom itt a fórumon:Valami küldjön már egy képfeltöltős programot mert a into.hu egy kalap szar! Vagy működik vagy nem!
Jelenleg: 1 db, 4 db, 12 db, 10 db....
Na sikerült! Na szóval így szebb a kép! Együtt az összes!
Még vmi jöhet idén?Jelenleg: 1 db, 4 db, 12 db, 10 db....
Év végén: 10 db, 13 db, 12 db, 50 db ?
Na jó, ne álmodjunk nagyot, legyen csak 30 Gidrán.
Igen, az ezekkel kapcsolatos bejelentéseket is idénre ígérték.Még vmi jöhet idén?
ELM 2084
NMS
RGW ???
Hirtenberger vontatott 120-as aknavető
IRIS-T
Drón ???
Év vége az két hónap múlva van. Egyszóval átlagosan kábé minden munkanapon kell, hogy érkezzen valami, ha ezt a listát abszolválni akarjuk.Jelenleg: 1 db, 4 db, 12 db, 10 db....
Év végén: 10 db, 13 db, 12 db, 50 db ?
Na jó, ne álmodjunk nagyot, már október közepe van, legyen csak 30 Gidrán.
Ezt nyilatkozták, meglátjuk mi lesz meg belőle...Év vége az két hónap múlva van. Egyszóval átlagosan kábé minden munkanapon kell, hogy érkezzen valami, ha ezt a listát abszolválni akarjuk.
Még várják a választ a köremailre, hogy lehet-e frissen nyomott forinttal fizetni...Ezt nyilatkozták, meglátjuk mi lesz meg belőle...
Ezek valószínűleg már ki vannak fizetve. SilvioD listája az, ami kérdéses.Még várják a választ a köremailre, hogy lehet-e frissen nyomott forinttal fizetni...
én is arra gondoltam...abból nem tudjuk mi van kifizetve, de mindegyik sok millió dolláros vagy eurós tételt jelent.Ezek valószínűleg már ki vannak fizetve. SilvioD listája az, ami kérdéses.
Van most egy kis ellentmondás a mai honvedelem.hu-s írás és a 10.13-án készült Lőrincz Gábor interjú között... de reméljük hogy a 4 az tényleg 5 és 5+1 a PzH2000 DTT (Driver Trainer Tank).Jah és sztem a Pzh 5.
Október 7/8.-an jött a 4. + A DTT 13.-aig siman megjöhetett az 5.-isVan most egy kis ellentmondás a mai honvedelem.hu-s írás és a 10.13-án készült Lőrincz Gábor interjú között... de reméljük hogy a 4 az tényleg 5 és 5+1 a PzH2000 DTT (Driver Trainer Tank).
"Radaraink első váltása már idén érkezik" - jelentsen ez bármit is.
Esélyes!Mi más?"Radaraink első váltása már idén érkezik" - jelentsen ez bármit is.
A Sentinelre gondolhatott? Mert utána sorolta az Elta radarokat és azokat 2023-ra mondta.