Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Korábban az első ELM 2084 radart ígérték erre az évre, de most nem így mondta...vagy ez!
az utóbbi időben minden fejes összevissza beszél!Korábban az első ELM 2084 radart ígérték erre az évre, de most nem így mondta...
Vagy a gyártók csúsznak.az utóbbi időben minden fejes összevissza beszél!
Kicsit információs káosz van a gazdasági káosz mellé...vagy épp amiatt.
Azt egyszerű lenne kommunikálni...Vagy a gyártók csúsznak.
Zavart érzek az erőtérben, de nem baj csak csordogáljon az info.Korábban az első ELM 2084 radart ígérték erre az évre, de most nem így mondta...
kc390Hát egy biztos a jövő évünk még izgalmasabb lesz! Jönnek még Pzh-k, Lynx-ek, jönnek a Leok első db-i, jön a NASAMS meg H225! Jönnek radarok! Jönnek Gidránok meg Spike?
Ha nem pusztulunk el a nukleáris télben és lesz mit ennünk nagyon jó évünk lesz!
Sztem a tüzérségi radar jön először a pzh-hoz, utáni a légtérellenőrző.Zavart érzek az erőtérben, de nem baj csak csordogáljon az info.
Mindkettő 2024-ben érkezik.
Lehetséges , az izraeli integrálása úgy tudom Kanadában folyik ; nem kis project!Sztem a tüzérségi radar jön először a pzh-hoz, utáni a légtérellenőrző.
Fordítva mondta a sorrendet RSzR, 2023-ra.Sztem a tüzérségi radar jön először a pzh-hoz, utáni a légtérellenőrző.
"Radaraink első váltása már idén érkezik" - jelentsen ez bármit is.
A Sentinelre gondolhatott? Mert utána sorolta az Elta radarokat és azokat 2023-ra mondta.
Jajj, ne mar, teljesen erthetoen az Eltakrol beszelt:Esélyes!Mi más?
Nem, idenre is, lasd feljebb.Fordítva mondta a sorrendet RSzR, 2023-ra.
Hat ez most itt aztan qrvara nem igaz, pont az ellenkezoje; teljesen vilagosan beszelt RSZR.az utóbbi időben minden fejes összevissza beszél!
Kicsit információs káosz van a gazdasági káosz mellé...vagy épp amiatt.
Nem lesz Cobra.Azaz iden mar jon Elta, ami folytatodik jovore is, szinten jovore jonnek a PzHkhoz a COBRAk - apropo, az melyik tipus pontosan? -, valamint jon a NASAMS 3 is jovore, amiben en meg halvanyan remelem, hogy mar az uj GhostEye MR lesz a radar, nem a Sentinel...
Utólag szokott kiderülni, hogy valami máshogy van/lett, mint ahogy korábban mondták. Várjuk meg a következő év elejét, kb. akkor fogjuk majd látni, hogy idén még miből mi valósult meg.Hat ez most itt aztan qrvara nem igaz, pont az ellenkezoje; teljesen vilagosan beszelt RSZR.
Azt mondták a videóban hogy csak lízingeljük. Én is azt gondoltam hogy valamikor 2 évvel ezelőtt megvettük ezt a rendszert, mert akkor is volt egy hasonló videó arról hogy ez lesz a Honvédség egyik új eszköze.Vettünk/van már lézeres harcszimuláció harcjárművekhez a SAAB-tól...
pedig állandóra is jó lenne - kell az "élet szagú" kiképzés...Azt mondták a videóban hogy csak lízingeljük. Én is azt gondoltam hogy valamikor 2 évvel ezelőtt megvettük ezt a rendszert, mert akkor is volt egy hasonló videó arról hogy ez lesz a Honvédség egyik új eszköze.
Ez azért csak bérelt, mert az A4-esekhez nem gyártanak már és amíg a saját készletünk az új eszközökhöz elkészül és integrálásra kerül addig a harckocsizó kiképzést a bérelttel magasabb szintre tudjuk emelni.pedig állandóra is jó lenne - kell az "élet szagú" kiképzés...