Ebben így egyetértünk, hogy kell gépágyú, és nagyon jó kört fog menni az Oerlikon részleg az RM-en belül.Mert pont hogy nem elég rétegzett a legtöbb ország légvédelme! Az kb. csak Izraelnek van, meg valamennyire az oroszoknak...
A filléres szarokra gépágyú, lézer és elektronikai fegyverek (zavarás) kell - pont ezek nincsenek egyelőre szinte senkinek!
Pont ezt szintet kell megerősíteni! A Rheinmetallnál már dörzsölik a tenyerüket szerintem: pár tucat Skynex és Skyranger rendszer gazdára talál a következő néhány évben...
Abban nem vagyok biztos egyre inkább, hogy nem kéne inkább körbenézni mondjuk a török Korkut háza táján, már csak azért is pl. mert a törökök testvérnépként tekintenek ránk sok esetben, a németek meg vazallusként.
Ha ezektől eltekintünk (nekem nehezen megy) akkor is azt mondom racionálisan amelyik hozza a kötelező minimumot, ÉS azonos erőforrásért több rendszert ad, az kell nekünk, mert sosem tudunk eleget venni majd ilyen rendszerből, de a több jobb mint a kevesebb, ez biztos.
Meg lennék lepve, ha ár/érték arányban a németek jobb ajánlatot tudnának adni, mint a törökök, ismerve a két ország árszínvonalát /munkabéreit.