Ezt én nagyon éreztem, hogy azt a repteret, - közvetlenül a hatalmas gyak. tér mellett - nem szabad elereszteni.Szentkirályszabadján drón egység lesz, de előtte Szolnokon lesz.
A Szolnokról meg már beszéltünk is a drónok kapcsán.
Szerintem meg még talán egész jó állapotban is lehet. Erről a cikkről én annak idején teljesen lemaradtam.
Szerintem itt azért borítékolható több típus is.C-RAM kepesség létrehozása (részleteket nem.közölt)
Na itt a lényeg: Legalább!Elindultak a +4 (legalább!) gripen beszerzésre irányuló tárgyalások. 12+2 nem elég. Együléses gépek.
Ez borítékolható volt.
- Meteor tárgyalasok elindultak
- 2026 utáni logisztikai tárgyalasok elindultak (gripen)
...és a tábi bácsi szerintem kicsit jobban belelát az E képességeibe!Szerinte a Gripen E nem 4+, hanem 5- generációs.
Nyilvánvaló volt, hogy ez így van, de kell a népnek az ilyen dörzsölgetés.H145M: 70mm es lézervez rakéta beszerzés folyamatban van.
Nőni fognak, mert nőniök kell. Muszáj is.Légvédelem Győrből széttelepül
Ez eddig is sejthető volt, hogy a 2024-es dátum nem a vége a dolognak.Mi-24-eseket akár 2032-33 is lehetne fizikailag üzemeltetni az oroszok szerint.
De nagyon bizonytalan az alkatrész biztosítása.
Tik-tak... Fogy az idő. Szerintem ez egy olyan kérdés, amit piszok gyorsan el kell döntenünk, hogy mi legyen velük.
Most PÉNZT lehet értük kapni. Később (már a nagyjavításuk is kihívás lesz 2024-ben) meg csak a baj lesz velük.
Ha sikerül olcsón megoldást találni a nagyjavításra, modernizálásra, akkor legyen, és kapjanak Spike-ot. Akárhogy is nézzük, ez még 10 éves kifutást jelent.
Ha meg nem akarunk kockáztatni, akkor menjenek a szerbeknek. Talán az egyetlen olyan ország, ahova még engednék is eladni az oroszok.
De ehhez is nagyon gyorsan kell dönteni!