Egyébként hallgattam, én is benéztem.Ja bazz csak hétfő van.
Sorry az utóbbi pár nap egy örökkévalóságnak tünik
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egyébként hallgattam, én is benéztem.Ja bazz csak hétfő van.
Sorry az utóbbi pár nap egy örökkévalóságnak tünik
Most rakták ki:InfoRadió - Arána
2023.01.24. kedd 18:00
Vendég: Szalay-Bobrovniczky Kristóf
Van benne új infó?Most rakták ki:
GDP 2% a padló, az alá nem mehetünk, de fölé valószínű, szeretné és szükséges is.Van benne új infó?
45(!) Leopard A7 . ( Sztem nyelvbotlás )Van benne új infó?
A "45-25" fiatalítás egyszeri intézkedés, nem lesz az életpálya modell része. Február közepére zárul le a folyamat, akkor már mindenki tudni fogja, hogy megy vagy marad. A főtisztek már tájékoztatva lettek.Van benne új infó?
Talán 54?45(!) Leopard A7 . ( Sztem nyelvbotlás )
Több száz Lynx, hm......eddig 209 - 218 volt a fáma, de végülis az is több száz.
Meghallotta szavainkat, hogy több Leo kell és vett meg 1db-ot45(!) Leopard A7 . ( Sztem nyelvbotlás )
Több száz Lynx, hm......eddig 209 - 218 volt a fáma, de végülis az is több száz.
"Lánctalpas ágyúval felszerelt Ájped (iPad)..."Talán 54?
Leirat. Teljes interjú.Most rakták ki:
növekedett azoknak a száma, akik nem a harc közvetlen irányításához kötődtek, hanem különböző pozíciókban, kicsit egymásra figyelve, megtalálták a helyeket.Leirat. Teljes interjú.
Szalay-Bobrovniczky Kristóf: a veszélyek korát éljük, de a biztonságunk a saját kezünkben van
Ha mi nem tesszük magunkat alkalmassá arra, hogy legalábbis elegendő elrettentő erőt mutassunk kifelé, akkor azt helyettünk nem fogja elvégezni más – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf az InfoRádió Aréna című műsorában. A honvédelmi miniszter beszélt az ukrajnai háború tanulságairól, a Magyar...infostart.hu
Egy kinszenvedes ezt az interjút végig hallgatni,mintha 2napja nem aludt volna és nem találná a szavakat.A +Gripenekről nem modott semmit, csak mellébeszélt hogy vannak Gripenjeink és nagyon jó gépek.
Ez az interjú a "fiatalítás" miatt az állományban és az érdeklődökben esetlegesen felmerült kérdésekre hivatott választ adni (mégha kevés sikerrel is)Ami érdekes, hogy Bobo ugyanabból preziből puskázik, amit tavaly angolul előadott...
Amúgy nem mondott semmi érdekeset, újat...
...akkor meghallgatom.Ez az interjú a "fiatalítás" miatt az állományban és az érdeklődökben esetlegesen felmerült kérdésekre hivatott választ adni (mégha kevés sikerrel is)
ott a leírat, meghallgatni valóban kínszenvedés....akkor meghallgatom.
arra vonatkozóan sem mondott sok újat - némely kérdést egyenesen kikerült...Ez az interjú a "fiatalítás" miatt az állományban és az érdeklődökben esetlegesen felmerült kérdésekre hivatott választ adni (mégha kevés sikerrel is)
"mégha kevés sikerrel is"arra vonatkozóan sem mondott sok újat - némely kérdést egyenesen kikerült...
Amúgy ez a faszi mindig ilyen nyekegve beszél? te már esetleg hallottad élőben valami eligazításon vagy máshol?"mégha kevés sikerrel is"