Hogy is jó? Kapunk Norát vagy felújítják a t 72 eseket M84 2 szintre?Na az úgy jó…
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hogy is jó? Kapunk Norát vagy felújítják a t 72 eseket M84 2 szintre?Na az úgy jó…
Nem éppen lelkes ujjongó az úgy “jo” volt ez tőlem…Hogy is jó? Kapunk Norát vagy felújítják a t 72 eseket M84 2 szintre?
Én meg örültem itt előre, hogy tudsz valami tényleg jó hírt. Mert ez így csak némi pénz kereset ami nem sokat ér a jelenlegi helyzetben.Nem éppen lelkes ujjongó az úgy “jo” volt ez tőlem…
Veszünk tőlük 12,7mm-es lőszert is, amíg a Beretta fel nem pörgeti annak a gyártását MFS-nél.Azért remélem, hogy nem abban fog kimerülni az évek óta hangoztatott nagy szerb-magyar hadiipari együttműködés, hogy a levedlett cuccainkat zsebpénzért elpasszoljuk nekik...
A csatát a logisztikus márLogisztika felsőfokon...
Fő feladataik közé tartozik a nemzetközi katonai missziók megalakítása, a kiutazó logisztikai szakállomány felkészítése, valamint a kontingensek ellátása, támogatása. A Katonai Filmstúdió Kaposváron, az MH Lahner György 2. Ellátóezrednél járt, legújabb összeállításunk a katonai szervezet összetett feladatrendszerét szemlélteti.
Itt található a teljes szöveg:Folytatja a honvédség átalakítását a kormány | 24.hu
A honvédek jogállásával összefüggő törvények módosítására készülnek.24.hu
Nem bilibe, hanem egyenesen a szennyvíztelepbe lóg a kezed.Valami minimális reményem van rá, hogy így csatornázza vissza az állam a NERben eltűnő milliárdok egy részét a lovagoktól mivel ez is lenne a nemzeti tőkésosztály egyik célja, hogy vészterhes időkben a haza érdekében használja a vagyonát...
De úgy érzem bilibe lóg a kezem.
Ezèrt katona mèg mert ilyen naív.Nem bilibe, hanem egyenesen a szennyvíztelepbe lóg a kezed.
Itt a fórumon senki se iszik.... mert mindenki vedel...(most hagyjuk hogy huszár nem iszik)
huszár nem iszik
A NASAMS a KUB-okat mennyiségben és mobilitásban ki tudja váltani? A 16 KUB eddig is kevés volt. Azt hittem, réskitöltőnek megmaradnak. A NASAMS amúgy mennyire mobil? A képeken mindig csak lábakon áll.Na az úgy jó…
Marmint 16 indítora gondolsz?mert ha igen el kell hogy szomorítsalak az indítok száma ennél JÓVAL ALACSONYABB Ami nem meg lépő egy ős kovuletrol beszélünk amihez hosszú ideje alig van alkatrész illetve értelmes mennyiségű rakéta a Kub-ot teljes mértékben ki váltja majd a nasams idővelA NASAMS a KUB-okat mennyiségben és mobilitásban ki tudja váltani? A 16 KUB eddig is kevés volt. Azt hittem, réskitöltőnek megmaradnak. A NASAMS amúgy mennyire mobil? A képeken mindig csak lábakon áll.
keressétek vissza a BTR es nyilatkozatot. Mit is mondott orbán mik terén született megállapodás??? az egyik volt a harcjárművek tekintete arrol voltak nyilvános infok azért születtek cikkek BTR a másik a légvédelem. erről is lehullt a lepel. és hogyan is volt tovább?Szerintem jelenleg a Honvédség szempontjából a barter a legjobb megoldás. Ha csak szimplán pénzben akarnánk kifejezni a megmaradt szarjaink értékét, akkor úgy elég gyík ellenértéket kapnánk értük.
Azt gyanítom, hogy a szerbeknek most lett egy komoly felesleges gyártói kapacitásuk. Ha vissza akarnak kerülni a nagy testvér kegyeibe, akkor még a gyanúját is el szeretnék kerülni - hangsúlyozom: SZERINTEM - annak, hogy lőszert adnak el - akár csak kerülővel is - az ukránoknak.
Márpedig nagyon kevés olyan üzleti partner van most jelenleg, aki ne az ukránoknak akarna vásárolni. Ráadásul az afrikai opciókat meg szerintem intenzíven lerabolja a kínai versenytárs.
Szóval nekünk van egy halom szarunk aminek a piaci értéke (ukrán konfliktust leszámítva) tart a 0-hoz. Míg nekik egy felesleges gyártói kapacitásuk, amit nyilván nem akarnak átadni az enyészetnek. Szóval így lehet most olcsóbban lőszert szerezni tőlük.
Azért is jobb összekapcsolni a 2 irányú üzletet, mert ha titkosítanák is ezeket a külön-külön üzletben, akkor is politikailag támadhatóvá válnának amiatt, hogy az ukrán válság alatt elkótyavetyéltek haditechnikát. Így meg lehet lobogtatni az X raklap lőszert, meg a különböző felújítandó haditechnikát, hogy nini hiszen növelték a védelmi erőt.
A HM is valószínűleg ezt forszírozza, mert neki nem jó, ha számlák közötti pénzáramlás van, mert arra Varga Misi bácsi ráteheti az enyves kis kacsóját...
Na hogyan? Én már nem emlékszemkeressétek vissza a BTR es nyilatkozatot. Mit is mondott orbán mik terén született megállapodás??? az egyik volt a harcjárművek tekintete arrol voltak nyilvános infok azért születtek cikkek BTR a másik a légvédelem. erről is lehullt a lepel. és hogyan is volt tovább?
Orbán nem konkretizálta szerintem. Ott csak hadiipari együttműködésről volt szó.Na hogyan? Én már nem emlékszem
Na, szabad a gazda.keressétek vissza a BTR es nyilatkozatot. Mit is mondott orbán mik terén született megállapodás??? az egyik volt a harcjárművek tekintete arrol voltak nyilvános infok azért születtek cikkek BTR a másik a légvédelem. erről is lehullt a lepel. és hogyan is volt tovább?