12 hèt.Gyalogostiszt?
Nem lövésztiszt?
Mások minek járnak 4 èvig.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
12 hèt.Gyalogostiszt?
Nem lövésztiszt?
Ez a kvnr tanfolyam helyett lett most, ( kissè intenzívebb mint a koràbbi illetve az elsőéves tisztihallgatók ezzel kezdik a tanulmànyaikat.12 hèt.
Mások minek járnak 4 èvig.
Intenzív=rövid.Ez a kvnr tanfolyam helyett lett most, ( kissè intenzívebb mint a koràbbi illetve az elsőéves tisztihallgatók ezzel kezdik a tanulmànyaikat.
Illetve az utóbbi években végzett nem katonai vezető végzettségű fiatal tiszteknek is meg kell csinálni.
Effektíve könnyű lövész harcászati intenzív képzés.
Hát az eddigi kvnr képzéshez képest maga a csoda.Intenzív=rövid.
Elsőèves tiszthalgatónál ok, alapnak.
A többinèl vicc.
Egy kèz nèlküli törpèhez kèpest èn is maga a csoda vagyok.Hát az eddigi kvnr képzéshez képest maga a csoda.
Hát mire?Nem az alpinozást!
Én még hallgatóként tébláboltam mogyoródonHát mire?
Hogy Szolnok belvárosában tébláboljatok?
Az Adoptált Huszár gyakorlaton voltak rambózások Kelet-Magyarországon, nem?Én még hallgatóként tébláboltam mogyoródon
Le volt dumálva a helyi önkormányzat meg a polgárőrség alájátszani
Mi vagyunk ebben a legkisebb pont elhiheteted. De igen arra, hogy valós környezetben gyakoroljanak a katonák.Hát mire?
Hogy Szolnok belvárosában tébláboljatok?
Hogyha hídról is megoldható akkor az új sátoraljaújhelyi függőhíd adja magát. Az biztos, hogy feldobná a kiképzést egy jó nagy adag adrenalinlökettel.Ide kéne nekünk is eljutni, hogy ilyeneket is lehessen csinálni:
Adoptált huszár...beszarás!Az Adoptált Huszár gyakorlaton voltak rambózások Kelet-Magyarországon, nem?
Ott volt róla szó, hogy a lakosságot tájékoztatták, hogy ne legyenek meglepődve, ha kis zöld emberkék jelennek meg...
Vagy ez valamelyik különleges gyakorlaton volt.
Vagy ezt csak álmodtam...?
Idén nem adoptált huszár van, hanem adoptált védelemAdoptált huszár...beszarás!
A történelmi hűséghez hozzátartozik, hogy loptam - ha jól emlékszem @krisss -től....Adoptált huszár...beszarás!
Adoptaltad...A történelmi hűséghez hozzátartozik, hogy loptam - ha jól emlékszem @krisss -től....
Ezeknek a gépeknek ki van nézve valamiféle váltó típus vagy nem igen létezik európai megfelelője?