Szerintetek milyen használt gépre gondolhatnak? Milyen lehetőségek vannak?
Ha jól tudom három db A-319 érkezik. Az ancsások már bőszen tanulják.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintetek milyen használt gépre gondolhatnak? Milyen lehetőségek vannak?
Lehet ismételgetni, hogy senki se fog senkiért harcolni ettől, még a maci 50éven keresztűl vmi rejtélyes mod okán nem így gondolta és nem próbálkozott rendrakással NATO tagállamok esetén. Persze lehet nem értettek hozzá, maci hülye volt vagy beszari vagy mindegy mi de ez volt.
Hogy Románia katonailag milyen erős lesz azt ők döntik el. Imo pont azért döntöttek a nem kéne letolt gatyával várakozni mellett (miközben dimenzióval erősebb honvédelmük van mint MOnak) mert egy szomszédos államból anektálgatni kezdtek. Nem kéne ezt megvárni és láthatóan az Ukrán Krími modi nem volt túl hatékony.
A maciba bízásról meg nekem 1849, meg 1956 jut mindig eszembe akkor is jöttek. Csak nem elfoglalni, hanem leverni a magyar szabadságharcot vagy megszállni az országot. De 1945ben is úgy csaptak le MOról túlnyomó részt magyarok által lakott részeket, hogy füstölt.
https://www.google.hu/search?q=gdp+...droid-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8"Jelenleg a Románok legnagyobb baja, hogy túlfütötté kezd vállni a gazdaságuk, egyszerűen túl gyors a növekedés."
Ez így hétfő reggel megadta a kezdő löketet, majdnem felborult a kávém a röhögéstől.
Erről egy klasszikus jut az eszembe, egy válogatott vereség után nyilatkozta az illetékes et:
"- én a mérkőzéssel elégedett voltam.
Hát ha már kimegy a meccsre, miért nem nézi meg ???"
Pont úgy igaz ez a statisztika is, mint ahogy a tegnap linkelt Usa 163,8% os előnye a Kínai gazdaság felett. Sírva röhögök rajta, hogy már ott tartotok, hogy azzal akartok megyőzni páran, hogy a románoknál hozzánk képest kolbászból van a kerítés. Ahogy írtam már pár extra hülyeségre: nekem ezt ne! Leszarom a kamu diagrammokat, statisztikákat, engem ez nem vakít meg. Át kell menni, oszt körbenézni. Balkán alsó. Bár mondjuk asszem TE voltál az is, aki szerint kamu az egész migráns ügy, innentől megint nincs már veled érdemben mit beszélni sajnos.
Nem lehetne az ilyen nyilvanvalo hazugsagokat innen bannolni? Szandekosan keveri a GDP-t a GDP per capita-val, o maga linkel 3,8%-s magyar GDP novekedest 2017 3. negyedeveig (es az utolso negyedev ezen erdemben mar nem tud valtoztatni, hacsak nem minimalisan tovabb javul), majd megprobalja egy egy eves (!) elorejelzes alapjan , -ami a FELHASZNALOK tippjei (!) alapjan keszult- bemagyarazni, hogy csokkenni fog a GDP. Tudod te az milyen komoly valsag egy kozepeeuropai orszag eseten, ha CSOKKEN az GDP??? Ha csak egy szazalekkal none a jelenlegi 3.8% helyett mar akkor reg mindenki reg kint lenne az utcakon es minimum tuntetne, de valoszinubb, hogy mar polgarhaboru lenne... Arrol nem beszelve hogy a tradingeconomics egy New York-i ceg, ami a kozponti statistikai hivatalok, tehat az egyetlen hiteles forras alapjan allitja ossze az adatbazisait es nem egy portfolio.hu... meg akkor sem, ha a felhasznalok szamara van egy felulet ahova barmit irhatnak, akarcsak te ide...Egyrészt ne keverd a GDPt az életszinvonallal. Én se tettem.
Másrészt a linked teli van látható baromságokkal. MOra pl nem GDP emelkedést hanem csökkenést vetít előre, már 2017re is.
https://tradingeconomics.com/hungary/gdp-per-capita/forecast
Romániáról volt szó, de oda se neki.Hmm.. át kell menni körülnézni.... ö...mikor is jártál utoljára oroszoknál?
Tenyleg tul gyors ott a novekedes (persze meg igy is nagyon szegenyek, de ez olyan mintha mondjuk egy csendeoceani szigeten, lakossag 200 fo, az USA nyit egy gyarat, a GDP megugrik 50%-al, tehat az ovek a legnagyobb a novekedes a vilagon). Pont ez tortenik Romaniaval is, mivel ok a legszegenyebbek EU-ban, ezert ott a legnagyobb a novekedes, de ha ennek nincsenek meg a fundamentumai, hanem mesterseges, mint a csendesoceani pelda, akkor abbol baj lesz hamar, kipukkad a lufi. A romaniai OTP egyik elemzojetol olvastam, hogy nagy bajra szamitanak mar inkabb rovid mint kozepes tavon. (lasd: 2008 elott itt is eleg jol alakult a GDP novekedes). Persze a novekedes alapbol szep es jo dolog, szukseges is, de esszel, nem lufit fujva."Jelenleg a Románok legnagyobb baja, hogy túlfütötté kezd vállni a gazdaságuk, egyszerűen túl gyors a növekedés."
Ez így hétfő reggel megadta a kezdő löketet, majdnem felborult a kávém a röhögéstől.
Erről egy klasszikus jut az eszembe, egy válogatott vereség után nyilatkozta az illetékes et:
"- én a mérkőzéssel elégedett voltam.
Hát ha már kimegy a meccsre, miért nem nézi meg ???"
Amit belinkeltel pont azt bizonyitja amit irunk: 2 roman ember annyit erteket termel mint 1.4 magyar. Ezert sokkal szegenyebbek. (amugy ne mhiteles forrasbol tetted, de kb. stimmel)Pszichológiai esettanulmány amI itt folyik : ha már nem lehet elviselni a nyilvánvaló lema
https://www.google.hu/search?q=gdp+...droid-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Romániáról volt szó, de oda se neki.
Ez egy gazdaság állapotának VALÓS állapotának megítéléséhez elég kevés.2017ben 6% volt a GDP növekedésük, államadósságuk 35% körüli.
Igen, nagyon keves. Csak nagyon feluletes dolgokra lehet kovetkeztetni belole:Ez egy gazdaság állapotának VALÓS állapotának megítéléséhez elég kevés.
A tárca erre vonatkozó kérdésünkre sem válaszolt.
Múlt kedd óta!!!!!
Azért baxom, mert ez a hadsereg.
Mint állampolgárnak, jogom van tudni, miért követ el ott valaki öngyilkosságot, az volt-e egyáltalán, megelőzhető lett volna-e az eset, van-e felelős, van-esély hogy előfordul még egyszer, hogy ez tetszik-e a hadseregnek vagy nem, az pedig senkit sem érdekel.