Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azért kérlek, mielőtt hadtörténeti kérdésekben állást foglalsz legalább tanulmányozd át az alábbi link szerinti cikket, meg hasonlókat és akkor rájössz, hogy miről beszéltem és nemcsak vagdalkozol. Tudom, jobb vagy nálam a mezőgazdaságban, állattartásban, stb... de kérlek ne csak a rögeszméket mondd fel...Egy kicsit differenciáltabban gondolkodjál.
http://archiv.uni-nke.hu/downloads/konyvtar/digitgy/phd/2010/lippai_peter.pdf
Azert van ennyi rendfokozat es beosztas kulonben nem lenne szukseg ra. Fent a nagy cel ausztria elfoglalasa pl nek lentre addig szetbonkozik a dolog hogy joska csak a ligetet foglalja el xy falvan. /ha akarnak se tudnanak mindent fentrol megtervezni/
Az hogy rad onallo feladatot nem mertek bizni es mindent szajadba ragtak egy dolog. Ne altalanosits a jelenre en tuzvsoport pk voltam de volt hogy szakasz pk helyettes 2 hetig /megha 2 rajos csonka szakasz is volt/
Sajna azt hiszem nem erről a szintről beszéltem, az első hozzászólásban. Ez a felelősség elhanyagolható egy hds. pk. felelősségéhez képest.. A feladat orientált harcvezetés, meg bőven 200 után jelent meg nálunk újra, legalábbis, ahogy olvasom. Én 1985-86-ban voltam katona, ne mondd meg kérlek, hogy akkor mi volt a móDi. Írásaid alapján jóvaL FIATALABB VAGY NÁLAM, ÍGY AMIT ÉN ÁLLÍTOK, MEG AMIT TE, AZ BÉKÉSEN IS ELFÉRNE EGYMÁS MELLETT, MERT KB. ÚGY ÉRZEM, LEGALÁBB 20 ÉV VÁLASZT EL MINKET... De, ha elolvasnád amit linkeltem, láthatnád, amit leírtál, mennyire újszerű a magyar honvédségben... Itt a múltról volt szó alapból és nem a jelenről vagy a közelmúltról.
Ha nincs odaírva,hogy ő írta el sem hiszem!!!
Kre. 200 vagy Kru.200?
Akkor elbeszeltunk egymas mellett mert en a jelenrol beszeltem hogy benko a hm miniszter. Es vezerkari fonokkeeent. Parancsot hajtott veegre nem o hatarozta meg a maga celjait o csak vegrehajtotta azt o a beosztottainak hatarozott meg celokat az alapjan ami celokat o kapott a vegrehajtast nem nem o vezemyelte le hogyan erre valok a beosztottak akik maguk ala osztjak tovabb a celt es nem azt hogy hogyan
Lippait személyesen ismerem, Bundeswehr-akadémiát végzett olyan szinten, hogy utána itthon alig találtak neki való beosztást, többször járt külszolgálatban szanaszét a világban (Balkán és még keletebbre), szerintem ő nem szorul rá hogy más írja meg a házi feladatát ...MEGLHET MEGÍRATTA VALAKIVEL. ÉN IS ÍRTAM MÁSNAK AZ ÁLLAMIGAZGATÁSI FŐISKOLÁRA 5-ÖS MINŐSÍTÉSŰ DIPLOMAMUNKÁT...
Lippait személyesen ismerem, Bundeswehr-akadémiát végzett olyan szinten, hogy utána itthon alig találtak neki való beosztást, többször járt külszolgálatban szanaszét a világban (Balkán és még keletebbre), szerintem ő nem szorul rá hogy más írja meg a házi feladatát ...
Lippait személyesen ismerem, Bundeswehr-akadémiát végzett olyan szinten, hogy utána itthon alig találtak neki való beosztást, többször járt külszolgálatban szanaszét a világban (Balkán és még keletebbre), szerintem ő nem szorul rá hogy más írja meg a házi feladatát ...
Egyébként félreértés történt!Azt nem gondoltam volna,hogy a németekről ír doktorit.
Azért tartozok egy életrajz linkkel (a korábbi kisördögi hsz-em miatt), no nem neked, mert Te valszeg ismered, de talán másokat érdekelhet:
http://bocskaidandar.hu/lippai-oeneletrajz
Mit szólnál hozzá, ha valahol máshol a hátad mögött én is így poénkodnék rólad?!! Megírtam a saját véleményemet, ide meg nem citálok senkit nem börtön ez, aki akar az majd jön magától ... az említettnek meg van más dolga is mint neked bármit bizonygatni ...OKÉ, csak poénkodtam egyet DUDI felvetésére... De azért lehet, nem volt rá mondjuk ideje...
UI.: ez is poén próbált lenni. Citáld ide a lapra az érintettet, kiváncsian várom a válaszát!
Mit szólnál hozzá, ha valahol máshol a hátad mögött én is így poénkodnék rólad?!! Megírtam a saját véleményemet, ide meg nem citálok senkit nem börtön ez, aki akar az majd jön magától ... az említettnek meg van más dolga is mint neked bármit bizonygatni ...