Ja értem, az átlaghoz képest messze több adóm az "semmi". Egészségesen élek, nem dohányzom, de ha komoly bajom van, akkor oldjam meg magam...
Az emberek X százaléka mentálisan, alkatilag és fizikailag nem alkalmas katonának. Te ezzel szemben kb. ehhez kötnéd a felsőoktatást .Ennyi erővel szumo birkózónak is előírhatnád a ballerinaképzést....
Akkora csőlátásról teszel tanúbizonyságot, hogy arra szavak nincsenek... Esetleg nézd már meg, hogy hány nagy Nobel díjas vagy kuatató volt katona a sorkötelességen túl, vagy anélkül...
A katonai alkalmatlanság és vezetésre nem alkalmas között kurvanagy szakadék van. Ha erről sincs fogalmad, akkor nem tudom, hogy mit akarod osztani az észt.
Hülyeségetket vakarálsz és még ráadsul ezt személyeskedve. Arcőbőrd az továbbra is igen vastag. Senki nem mondta, hogy végtelen jog.
Ja értem. Az iskola melletti munkával és 100%-ig bejelentett munkahelyemmel és adózással feleőtlen vagyok úgy, hogy nem engem húzott ki az állam más pénzén a felelőtlenül felvett hitelből.
Arcbőrőd vastagsága a páncélajtóhoz közelít....
És ezt mi alapján van pofád kijelenteni? Igen, pofád. Felhúztál.
Ezek szerint én sem és szüleim sem fizettünk adót...? Hm...
Elnézés kérek, hogy nem volt világháború valamiféle balfaszok miatt...
Ja értem, mert te úgy gondolod, akkor az úgy is van. Én speciel akkor dolgoztam te meg nem értett zseni, hogy tudjak enni és legyen pénzem ruhára és nethozzáférésem.
Tudom. És tapsolnom kéne annak a jogi balfasz helyzetnek, hogy papíron mozgósítható vagyok 0 képzettséggel úgy, hogy eszköz sincs? Mennyire mentek el nálad otthonról?
Honnan? Megsemmisítették a készleteket és nem gyártana k már. Vagy varázsütésre lesz, mert neked nevetséges álmaidban előkerülnek ezek?
Adófizetés? Egészségtudatos életmód az mi? Hm... A kb. 1,5 millió+ alkesz országában hallod én erős túlzással ikon lehetnék... Ilyen emberekkel dolgoztam 16 évesen, akiknek a nap 3:30-kor úgy kezdődött, hogy két féldekás. Vagy 4:30-kor és aztán beült vezetni a furgont a raktárig. És ezek után van pofád osztani megint az észt.
Nem tudom, hogy rajtad sírni kéne vagy röhöni. Azok után, amit is folytatólagosan előadsz....