Nem vagyok alkoholista, csak azt hittem ittas vagy és azért jön belőled a hülyeség,Nem mindenki szeretne lerészegedni mint te. Tudod csak a részegesek meg alkoholisták isznak délelőtt. És merjél te kicsi lenni, azok viszik előre a világot akik nagyot álmodnak és utána megvalósítják. A merjünk kicsik lenni, csak ostoba droidok tömegét képes kitermelni ezt már bizonyította.
Igenis merjünk nagyok lenni és megcsinálni!
És igen, fel kell mérni hogy egy ország mit képes gyártani és mit nem. Itt nem kell repülőt gyártani, mert nincsen rá kereslet ami eltartani a gyárat. Németország, Olaszország, Spanyolország sem álmodik már ilyenről önállóan, Te meg a hagymázos agyaddal igen, de biztosan én vagyok ostoba droid.
És igen, meg kell nézni mit tudunk mi észszerű költségekkel legyártani, azt meg könyörtelenül itthon kell tartani. De lehetőleg minél inkább piaci alapon működő cégekkel, mert különben drágán lesz szar minőség.
Luxemburg, Dánia, Hollandia mer kicsi lenni, ott biztosan szar az élet amiért nem gyártanak repülőt maguknak 1db/év ütemben vadászrepülőt...
(és igen, bizonyos dolgokat amiket a komcsik tudtak gyártani elszórtunk, mint a mozdonyok, hajók, buszok míg mások megőriztké ezt az ipart vagy létrehozták az utóbbi években, de ennek ezer oka van, nem az hogy én ittam-e már idén)