vagy mica, mmp, scalp. gyártanak ott mindenfélét
Mondjuk szerintem a Mica az Amraam csomag (Nasams) bejelentés után nem esélyes már annyira.
Az MMP jó cucc, de itt minden hivatásos Spike-ot akar.
A Scalp/Shadowstorm-ban viszont igazad lehet.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
vagy mica, mmp, scalp. gyártanak ott mindenfélét
Miért, Debrecen annak számít?Az a biztos ami alá van írva a politikában bármi megtörténhet! Lehet akár még kukutyinfalva is az utolsó pillanatban, mint a BMW-nél....
Ja, hogy MBDA-Diehl együttmûködés!
Apropó, arról hallottatok hogy az állam megvásárolta vagy mifene a sármelléki repteret? Lehet ott is lesz valami fejlesztés?
Sajnos csak fél füllel kaptam el a rádióban... lehet nem pont így van.. valaki nem tud többet?
Olyat tesznek bele amit kérünk, a kérdés, hogy mit kérünk.Wikipédia:
Lance turret (KF31) wth 30 mm Rheinmetall MK30-2/ABM or 35 mm Wotan 35 or Lance 2.0 turret (KF41) with 35 mm Rheinmetall Wotan 35 autocannon
Mindenki Spike-ot akar nem kérdés az megy az Airbusokra is,majdMondjuk szerintem a Mica az Amraam csomag (Nasams) bejelentés után nem esélyes már annyira.
Az MMP jó cucc, de itt minden hivatásos Spike-ot akar.
A Scalp/Shadowstorm-ban viszont igazad lehet.
Szerintetek Tatára mennyi Lynx kell? A BW konfiguráció az 44 darabos zl.
1×44? 2×44?
Vagy a 2 milliárd euró az tényleg 200 db és akkor jut a Bocskainak is?
Debrecen rendkívül erős a hazai politikábanMiért, Debrecen annak számít?
Ez az év híre!! Vegyesvállalat stb..... Hát azért ezt bevállalták!!! Minden elismerésem Maróthé!!!
Ez most mit jelent?am téged nem húzkodnak meg ha lelősz minden poént?
Miért, Debrecen annak számít?
Én is a Pumára tippeltem korábban.Úgy látszik a Rheinmetal rugalmasabb volt mint a KWM a helyi gyártás tekintetében mindenesetre én a Pumát éreztem picivel esélyesebbnek most már csak a mennyiség a kérdés.