Azt nem mondtam, hogy minden, az eredetileg plusszok tűnnek el amik eddig nagyon jól jöttek és baromira fog fájni a hiányuk, de még azt is leírtam, hogy teljesen technikai jellegű dolgok, de attól még fájni fog.A nem minden az nem a semmi...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt nem mondtam, hogy minden, az eredetileg plusszok tűnnek el amik eddig nagyon jól jöttek és baromira fog fájni a hiányuk, de még azt is leírtam, hogy teljesen technikai jellegű dolgok, de attól még fájni fog.A nem minden az nem a semmi...
Keresnek ott is, alakulat nincs ott.igazad van...be kell tenni egy filtert..és mondjuk a hadseregnek sem törökbálinton kéne keresni embert hanem mondjuk ózdon..
Azt te is el ismered ezek szerint , hogy kevesebb adóval több jut mindenre. Mégis ezek lopnak el mindent, vagy azok voltak alkalmatlanok? Történelem bebízonyította: Mátyás az igaszságos és az adót beszette rendessen, mégis arra emlékezik mindenki hogy cserében béke volt az országban.Ha valamit jól csinálnak (illetve csinál V.M.), az az adóbeszedés, a gazdaság fehérítése.
igazad van...be kell tenni egy filtert..és mondjuk a hadseregnek sem törökbálinton kéne keresni embert hanem mondjuk ózdon..
Nincs kevesebb adó, többfajta van, szépen szétoszlatva. Ráadásul az önkormányzatok bevételeit is szépen lenyúlják (azokat is akkurátusan beszedik, kíméletlenül). Viszont cserébe olyanokat támogatnak, akiket nem kéne (odaadják a klientúrának). Az adózási fegyelem betartatása nm jelenti azt, hogy a közpénzekből nem nyúlnak le szép nagy részt. Két külön dolog. Varga beszedi a pénzt, és ezt jól csinálja. Sokkal jobban, mint az előzők.Azt te is el ismered ezek szerint , hogy kevesebb adóval több jut mindenre. Mégis ezek lopnak el mindent, vagy azok voltak alkalmatlanok? Történelem bebízonyította: Mátyás az igaszságos és az adót beszette rendessen, mégis arra emlékezik mindenki hogy cserében béke volt az országban.
az nem keresés hogy egy matinén kitesznek egy sátrat és azt mondják lehetsz katona sopronban..nem is értik meg az emberek.Keresnek ott is, alakulat nincs ott.
Semmilyen realitasatnem latom. A7-et rendeltunk eles celokra, kikepzesre A4-et lizingelunk.
Jelenleg arra folyik a kikepzes, utana atkepzes A7-re.
Hol van egy harmadik verzio helye ebben a kepletben?
Ha lesz tovabbi Leo, az A7 lesz.[/QUOT
Nincs helyörség mindenütt.Igazából mindenhol keresnie kell az egész országból. Mindenhol lehet kiváló emberanyag, és az sem mellékes, hogy az egész ország legyen benne, teremtsen egységet.
Attól tartok, hogy az a plusz a zsebetekből fog hiányozniAzt nem mondtam, hogy minden, az eredetileg plusszok tűnnek el amik eddig nagyon jól jöttek és baromira fog fájni a hiányuk, de még azt is leírtam, hogy teljesen technikai jellegű dolgok, de attól még fájni fog.
Hát zalához kissé közelebb is van egykét alakulat, mondjuk ettől függetlenül kéne egy délre meg nyíregy körülre szerintem is. (sopronban pont nincs)az nem keresés hogy egy matinén kitesznek egy sátrat és azt mondják lehetsz katona sopronban..nem is értik meg az emberek.
otthon akarnak azok lenni, nem Tatán...debrecen még oké, de ezzel vége is. kérdezz már meg egy zalait hogy elmenne-e szabolcsba. és ha igen mennyiért..
Valószínűleg lesz egy 2021-es költségvetési update. De a szivárogtatások szerint, inkább lassabban dolgozzák vissza 3% alá a költségvetési hiányt, mint kiadáscsökkentés lesz.Neked szövegértési gondok vannak? Most mondom, hogy sajnos jövőre nem mindenre jut amit eleve terveztünk.
amúgy erre van egy kurva jó sztorim. vagy 2 éve a balatonfüredi strandon kint volt valami kereső csapat. nagyjabol 10 ember volt akit megtaláltak, én ott ültem és röhögtem.mind szabolcsi volt.Keresnek ott is, alakulat nincs ott.
A tervezett alá nem megy. Max az ilyen plusszok nem úgy jönnek ahogy jöttek volna. Illetve a pénzek belső elosztása változik.Valószínűleg lesz egy 2021-es költségvetési update. De a szivárogtatások szerint, inkább lassabban dolgozzák vissza 3% alá a költségvetési hiányt, mint kiadáscsökkentés lesz.
De érdeklődve várom majd az új számokat. Idén sem volt elvonás, sőt a Covid óta 136 milliárd plusz jött.
azt mondjja már meg valaki nekem hogy a dunantulon mi a fenet védünk? és főleg kitől?Hát zalához kissé közelebb is van egykét alakulat, mondjuk ettől függetlenül kéne egy délre meg nyíregy körülre szerintem is. (sopronban pont nincs)
légvédelem Győrben..és nem miskolcon..tankok tatán és nem debrecenben.milyen doktrina ez?azt mondjja már meg valaki nekem hogy a dunantulon mi a fenet védünk? és főleg kitől?
Hát a helyőrségek elhelyezkedése, még anno a körkörös védelmi doktrínát tükrözi csak az utolsó nagy leépítéskor az ukrán határ közeli és a délnyugati alakulatokat becsukták a szocik. Amúgy Tata a szlovákokat volt hivatott elrettenteni, Győr dettó. A bezárássokkor pedig ment a küzedelem a laktanyák megmaradásáért és azok a városok jobban lobbiztak.azt mondjja már meg valaki nekem hogy a dunantulon mi a fenet védünk? és főleg kitől?
értem..és nem lenne ma egy értelmes ember a hm-ben aki ki mernéé mondani hogy ez egy faszság?Hát a helyőrségek elhelyezkedése, még anno a körkörös védelmi doktrínát tükrözi csak az utolsó nagy leépítéskor az ukrán határ közeli és a délnyugati alakulatokat becsukták a szocik. Amúgy Tata a szlovákokat volt hivatott elrettenteni, Győr dettó. A bezárássokkor pedig ment a küzedelem a laktanyák megmaradásáért és azok a városok jobban lobbiztak.
És az miért gond,hogy ezek a dunántúlon vannak? Amúgy ott van Kecskemét,Szolnok,Debrecen és Hódmezővásárhely... nem hinném,hogy a dunántúl annyira túlpozicionált lenne. Ami jelenleg nagyon kimarad a szórásból az esetleg a dél-dunántúl és észak-keletmagyarország...légvédelem Győrben..és nem miskolcon..tankok tatán és nem debrecenben.milyen doktrina ez?
ausztriát védjük?
A rendszerváltásig a magyar haderő nagy része az ország nyugati, délnyugati részén volt. A 90-es évek elején elindult egy átcsoportosítás, de azért sok minden maradt nyugaton.azt mondjja már meg valaki nekem hogy a dunantulon mi a fenet védünk? és főleg kitől?
minek számolgatsz ha NEM eladó??? mit nem lehet ezen megérteni? van tegyük fel valamelyik raktárukban még 120 darab, oké mit kezdesz vele ha nem eladó? "hallod tesóm legyen már eladó" betalálások vagy mi? ott a link, én mondtam hogy 15 eladó harckocsijuk van/volt 2015-ben, mutass valamit Te is hogy alátámaszd azt hogy hol van az a 140 harckocsi, és ha elrohadtak? és ha át lettek alakítva? és ha már rég szétvágták őket? vagy ha csak szimplán NEM eladó az se segít értsd már meg... nem úgy működik hogy nekik még tuti van ennyi ezért majd odamegyünk és eladjákNa ja, csak az a kurva matek. Ha ennyit tudunk lekövetni, bár @tong djagbu számaiból levonnám még a 20 kanadai a6-ot, akkor is kurvára 120 jön ki, nem 15. Lehet azt mondani, hogy 105 nem eladó, vagy hogy 105 elrohadt. Vagy el lehet akkor mondani, hogy mi lett a 105 darabbal, mert linket küldeni mi is tudunk, de attól a matek még nem kerek. Szóval hacsak nem tudod felmutatni mi lett ezzel a csekély mennyiséggel, akkor azért hadd számolgassunk már. Elfogadom, hogy esetleg a németek értékesítették, vagy bármit ami alátámasztott információ, de ne legyünk már hülyék csak mert ismert számokat ki tudunk vonni egy ismert számból!!
Igen. Kellene laktanya ezekre a környékekre. Tatán nem hiszem hogy fel lehet tölteni egy német mintára felépített nehéz dandár. Az szerintem legalább négyezer fő.És az miért gond,hogy ezek a dunántúlon vannak? Amúgy ott van Kecskemét,Szolnok,Debrecen és Hódmezővásárhely... nem hinném,hogy a dunántúl annyira túlpozicionált lenne. Ami jelenleg nagyon kimarad a szórásból az esetleg a dél-dunántúl és észak-keletmagyarország...