Akkor szerintem Téged nyugodtan kihúzhatunk a gyanusitottak listájáról......amikor majd mégis jönnek a 72-esek, akkor tényleg lebuktam!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor szerintem Téged nyugodtan kihúzhatunk a gyanusitottak listájáról......amikor majd mégis jönnek a 72-esek, akkor tényleg lebuktam!
Sorry! A T-72 már foglalt! Az @Pogány területe! Tied lehet a Mig-29-ből fejlesztett drónok!
- ...Opssssz: Bukta
- ...sajnos nem,
- ...amikor majd mégis jönnek a 72-esek, akkor tényleg lebuktam!
Miért? Nem építünk?Amúgy meg tényleg türelmes nép ez a magyar! 3 evvel ezelőtt még arról beszélgettünk, hogy új vizes kannákkal fejleszti a BTR-et a Currus most meg, hogy miért nem építünk Űrbázist a Plútóra!
Nem mert a T-72 projekted elvitte a tőket!Miért? Nem építünk?
A T-72 rohamlövegeimmel fogunk akkora infrastruktúrát szerezni amiből lehet építeni a Plútóra. Ez egy folyamat...Nem mert a T-72 projekted elvitte a tőket!
Mert elkúrták a vizeskannák festését...Amúgy meg tényleg türelmes nép ez a magyar! 3 evvel ezelőtt még arról beszélgettünk, hogy új vizes kannákkal fejleszti a BTR-et a Currus most meg, hogy miért nem építünk Űrbázist a Plútóra!
Amúgy senkit se tévesszen meg! Ezek a hozzászólások nem topikrombolás céljából születnek! Csak próbáljuk pozitívan szuggerálni a PR csapatát!A T-72 rohamlövegeimmel fogunk akkora infrastruktúrát szerezni amiből lehet építeni a Plútóra. Ez egy folyamat...
Akkor csak trollkodik? Úristen, engem ignoráltLehet, hogy az LMzek -ben az M az Maróth?
Egyelore csak igy egyszeruen a cegnev ala teszem, majd atnevezzuk/szaporitjuk/stb, ha kell.
Alapsztori:
https://honvedelem.hu/hirek/modern-gumikerekes-harcjarmu-fejlesztese-es-gyartasa-kezdodhet-meg.html
HM video:
MTI:
http://os.mti.hu/hirek/157508/a_vedelmi_fejlesztesekert_felelos_kormanybiztos_kozlemenye-1_resz
Hirekben:
https://www.portfolio.hu/global/202...rmuvek-fejlesztesebe-kezd-magyarorszag-462092
http://www.atv.hu/belfold/20201216-...zag-a-nemet-rheinmetall-hadiipari-vallalattal
Maroth-interju:
Screengrabs:
Szerintem meg biztos van ideje hogy 20 oldalanként újra olvassa hogy:,Sztem a Csajok.
Ezek szerint te mindenhez is értesz. Gratulálok!Szerintem meg biztos van ideje hogy 20 oldalanként újra olvassa hogy:,
- politikai jó indulat vásárlás az egész Zrinyi
- csillio - billio dollárokért operett hadsereg
- T72 kellene vásárolnunk 100-asával
- saját erőből felújítanánk gombokért
- ezt mi is megtudnánk csinálni, gyártani persze szintén gombokért
- kefir kellene
- miért nincs még itt..,de amúgy is kevés és késő, addigra mind meghalunk
- tartalékosnak jó lesz, azok szeretnek elöl töltős puskával harcba menni
- nem úszik, nem jó
- ja és hogy nyomatékot adjunk neki….
Amúgy szerintem ha a PR olvassa neki az is 2 havonta felmond és új van neki, mert nem bírja az ismétlödő parttalan vitákat
Nem értek hozzá, de szerintem te se! De nincsen azzal baj hogy nem értek hozzá vagy bárki más! Ez egy fórum! Azzal sincsen baj hogy véleményét elmondja valaki legyen az “szakmai” vagy politikai.Ezek szerint te mindenhez is értesz. Gratulálok!
kék villám 100 % poliészter, 200 méter kocogás, irgalmatlan f**szag.Mar nincsen az a kek, passzentos "skinny treningruha", ami volt? Kar, pedig ma mar igazan meno lenne a hipsterek kozott.
Nem értem, hogy kire gondoltál a mantrázással, de elfogadom a véleményed, azzal a kikötéssel, hogy nem értek veled egyet. Hiszen ez egy fórum.Nem értek hozzá, de szerintem te se! De nincsen azzal baj hogy nem értek hozzá vagy bárki más! Ez egy fórum! Azzal sincsen baj hogy véleményét elmondja valaki legyen az “szakmai” vagy politikai.
Viszont azzal baj van ha valaki 20 oldalanként mantrázta ugyanazt! Ha neked ezzel nincs gondod akkor én is csak gratulálni tudok.
(akik kapják se igen értik minek)
Én inkább azt kérdezném, hogy hol kell jelentkezni téglának?!?Na ki a tégla?!
Szerintem @LMzek 2.0 -et próbálta körbeírni ő elég gyakran nyomatékosítja a véleményét a fórumközönség felé.Nem értem, hogy kire gondoltál a mantrázással, de elfogadom a véleményed, azzal a kikötéssel, hogy nem értek veled egyet. Hiszen ez egy fórum.
Nem értek hozzá, de szerintem te se! De nincsen azzal baj hogy nem értek hozzá vagy bárki más! Ez egy fórum! Azzal sincsen baj hogy véleményét elmondja valaki legyen az “szakmai” vagy politikai.
Viszont azzal baj van ha valaki 20 oldalanként mantrázta ugyanazt! Ha neked ezzel nincs gondod akkor én is csak gratulálni tudok.
Szerintem @LMzek 2.0 -et próbálta körbeírni ő elég gyakran nyomatékosítja a véleményét a fórumközönség felé.