Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És katonai szempontból milyen szinvonalat képviseltek?Mi az első 2 hetet töltöttük sátorba, ők az egész külszolgálatok.
Nem nagyon láttam őket edzeni, de mindegyik iszonyat szálkás volt.
Egy jaszír nevű játékot játszottak álló nap, mindíg vagy 10 ember vette körbe aki játszott és fennhangon (üvöltve) magyaráztak, szurkoltak.
Teljes nyugalommal szerették magukat a zuhany alatt(teljes hangerővel, mint egy poreszfilmben) , miközben mi a csapnál mostuk a fogunkat.
Gusztustalan ez a nepotizmus ami magyarországon megy.Vezetőváltásról pár 444 "pletyka" https://444.hu/2021/06/22/simulekonyabb-lehet-az-uj-hadvezetes
Kis ország, kis foci. Gondolod, a rendőrség jobb? Avagy ismertél már diplomatakat? Oda szinte születni kellett régebben, a MH legalább aktívan toboroz.Gusztustalan ez a nepotizmus ami magyarországon megy.
Fogalmam nincs.És katonai szempontból milyen szinvonalat képviseltek?
Ez nem országspecifikus. Mindenhol ahol nincs transzparencia vagy hatékony ellenőrzés, ez a végeredmény, csak idő kérdése.Gusztustalan ez a nepotizmus ami magyarországon megy.
Tiszteletre méltó, hogy megtanultál.Nem 100%-os a nyelvtudásom, de ott éltem egy darabig, valamennyire ismerem a mongolokat. Nem kívánok a továbbiakban vitázni egyikőtökkel sem.
Indiánul: Bi margakhyg khüsekhgüi baina.
Én jókat hallottam róluk, mint fegyelmezett és képzett, bátor katonákról csak a modern eszközökhöz eljárásokhoz annyi közük sincs mint nekünk.És katonai szempontból milyen szinvonalat képviseltek?
Nem erről szólt a hozzászólás.Tiszteletre méltó, hogy megtanultál.
Nagyon jó barátom ott nőtt fel, de orosz iskolába járt… mongolul nem tud.
Igazából magyarként jó orosz tudása lett és nagyon megtanult verekedni… állítólag ez ott elengedhetetlen….
Klassz a zene, a szöveg viszont érdekes: "hitvány térdelj le".Remélem lesz több albumuk, a Yuve Yuve Yu számuk a csengőhangom
Én ott nem zenéltem, de néhány alkalommal hallottam őket.Ja, csak ha valódi ismeretek birtokában vagy, és tudnál olyan mongol dolgokról írni amelyekről másnak nincs tudása, tapasztalata, mert nem élt ott, akkor esetleg irhatnál. Mert az említett zenekart én is ismerem, és kíváncsi lennék hogy mi újság velük. Meg úgy általában szerintem nem csak én olvasnám el az ismertetőt, még ha csak pár soros is. Mondjuk a Beszélgető topikban.
Elismerés akart lenni…Nem erről szólt a hozzászólás.
Csak egy kérdésem lenne és el is tűnök: Dalriada-t hallgattál már?Klassz a zene, a szöveg viszont érdekes: "hitvány térdelj le".