Röviden: minden úgy van ahogy gondoltuk
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát azzal a stílussal biztos nem, erősen kontraproduktív!vagy @Negan a Kfir-t
Nagyon gagyi, de szívet melengető.Tévedsz
Vajon melyik nicknév mögött rejtőzik???Menő bogár tények: amikor Maróth Gáspár különféle interjúkban "a szakmai olvasóközönséget" emlegeti, "akik a lehetséges fejlesztési irányokat tippelgetik," egész konkrétan a HTKA fórumozókra gondol.
Rajta kívül persze mások is olvassák a fórumot, de ő kifejezetten szereti ezt a platformot, ezért is küld nektek ilyen kikacsintásokat az interjúi során.
Röviden: minden úgy van ahogy gondoltuk
Máris kész az offroad tesztpálya?? Erről van vmi cikk?
Menő bogár tények: amikor Maróth Gáspár különféle interjúkban "a szakmai olvasóközönséget" emlegeti, "akik a lehetséges fejlesztési irányokat tippelgetik," egész konkrétan a HTKA fórumozókra gondol.
Rajta kívül persze mások is olvassák a fórumot, de ő kifejezetten szereti ezt a platformot, ezért is küld nektek ilyen kikacsintásokat az interjúi során.
Nem csúnya már ez a sor sem de majd akkor fog jól kinézni ha egymás mellett áll a A7+ , Lnyx , új 8x8 , Pzh , GidránMáris kész az offroad tesztpálya?? Erről van vmi cikk?
Tömeg. Az LR II rakéta nincs 13 kiló sem, 3 ember elvisz 4 rakétát meg az indítót, ezzel szemben egy ER rakéta valami 35 kiló és az indítóállvány is megvan harminc, szóval jármű nélkül azt nagyon nehézkesen lehet mozgatni.Nem egészen értem, hiszen pl. az azeriek is használják az NLOS-t Sandcat járművön.
Ezen felül ott van még az ER-ER2, lényegesen komolyabb tudással. Rövidnek tartom az 5,5 km-t. Nem jelentene előnyt, ha hosszabb bottal bírnának a beosztott pct. rajok (akiknek most ugye ha jól értem kb. 5km-ig kell szervezni a tüzét, utána nem tudom mi jön)?
A beosztott pct. alegységek fegyverzeteként való használat mellett számos előnye lenne az ER2-nek asszimetrikus harcban főleg. Elvileg ilyen kihívásokra készülünk...Szíriában a 8km-es Kornet változattal nagyon szellemesen terrorizálják az idlibi sötétzöldeket.
Bocs Lynx...!Nem csúnya már ez a sor sem de majd akkor fog jól kinézni ha egymás mellett áll a A7+ , Lnyx , új 8x8 , Pzh , Gidrán
Európai terepen nem tudod kihasználni a lőtávot. Az azeriaknak nem NLOS van a sandcat-en de ebben nem vagyok biztos.Nem egészen értem, hiszen pl. az azeriek is használják az NLOS-t Sandcat járművön.
Ezen felül ott van még az ER-ER2, lényegesen komolyabb tudással. Rövidnek tartom az 5,5 km-t. Nem jelentene előnyt, ha hosszabb bottal bírnának a beosztott pct. rajok (akiknek most ugye ha jól értem kb. 5km-ig kell szervezni a tüzét, utána nem tudom mi jön)?
A beosztott pct. alegységek fegyverzeteként való használat mellett számos előnye lenne az ER2-nek asszimetrikus harcban főleg. Elvileg ilyen kihívásokra készülünk...Szíriában a 8km-es Kornet változattal nagyon szellemesen terrorizálják az idlibi sötétzöldeket.
Jól nézzék meg a Románok hogy milyen lesz nekünk....!Skyranger 30 - Romania Military
Cine altcineva sa prezinte Skyranger 30, daca nu tot Rheinmetall prin subsidiara sa antiaeriana elvetiana Oerlikon! Este vorba de conceptul unei turele specifice apararii antiaeriene cu o masa de 2,5 tone, instalabila in modulul de misiune al Boxer sau pe KF-41 Lynx, cu urmatoarele elemente...www.rumaniamilitary.ro
4 hónappal a típusbemutató után sikerült nekik lefordítani azt a cikket, ami a Oerlikon Skyranger topikban a bemutató napján linkelve volt?Skyranger 30 - Romania Military
Cine altcineva sa prezinte Skyranger 30, daca nu tot Rheinmetall prin subsidiara sa antiaeriana elvetiana Oerlikon! Este vorba de conceptul unei turele specifice apararii antiaeriene cu o masa de 2,5 tone, instalabila in modulul de misiune al Boxer sau pe KF-41 Lynx, cu urmatoarele elemente...www.rumaniamilitary.ro
jó hát nem siették el (hisz nem tudhatták nem e kell hirtelen átállni valamelyik oldalra a cikk megjelenése kapcsán) nem szabad kapkodni ezt tudják a románok hisz bármikor jöhet egy lehetőség az átállásra a másik oldalra. ez nem gyerekjáték részükről4 hónappal a típusbemutató után sikerült nekik lefordítani azt a cikket, ami a Oerlikon Skyranger topikban a bemutató napján linkelve volt?
Az a baj, hogy mindent tudnak róla, illetve az összes beszerzésünkről. Kellene beléjük egy csipetnyi Hungarikum, ami üt mint a pálinka, csíp mint az erős paprika, könnyeztet mint a friss reszelt torma.Jól nézzék meg a Románok hogy milyen lesz nekünk....!
Vigyázz, mert a jó öreg tejterméket én kiegészítő, létszám növelő gépnek szannam az F35 mellé..... és arra jól meg is felelne, olcsón.vagy @Negan a Kfir-t