van ignore gomb, good luck..9Állandóan tudatosan ferdít (bár ez a videó tényleg fos) aztán ha rábizonyítod felszívódik egypár napra. Meguntam.
(tudod vannak munkakörök, például én, hogy napokig nyet internet,,,,, ez van,,,,,)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
van ignore gomb, good luck..9Állandóan tudatosan ferdít (bár ez a videó tényleg fos) aztán ha rábizonyítod felszívódik egypár napra. Meguntam.
Te már egy komplett munkakör vagy? Esetleg ez egy freudi elszólás a nagyüzemi trollkodásra? Nem kell itt szétcseszni a fórumot , nyugodtan lehet keresni mást is, ahol talán vannak olyanok, akit érdekel a fröcsögésed.van ignore gomb, good luck..
(tudod vannak munkakörök, például én, hogy napokig nyet internet,,,,, ez van,,,,,)
thank you captain obvious....Te már egy komplett munkakör vagy? Esetleg ez egy freudi elszólás a nagyüzemi trollkodásra? Nem kell itt szétcseszni a fórumot , nyugodtan lehet keresni mást is, ahol talán vannak olyanok, akit érdekel a fröcsögésed.
Nem engednek ki a gumiszobából?van ignore gomb, good luck..
Mondjuk nagy különbség "hivatalosan" nincs szerintem, de a felvetés tényleg marhasag, ahogy már párszor megpróbáltam rávilágítani...Ilyen marhaságot meg honnan vettél?
Melyik rakétának mekkora a minimális indítási céltávolsága?Tényleg impressziv az IRIS-T képessége, de az ára is. Rövid és közép távon jó az AMRAAM "légi rendészkedni" - aztán meglátjuk merre mennek tovább...
Remélem rövidesen kiderül, hogy mi lesz a Gripenjeinkkel - ha jól láttam valamelyik topikban, akkor idén várható bejelentés róluk illetve a fegyverzet fejlesztésükről...
Passz...Melyik rakétának mekkora a minimális indítási céltávolsága?
Az AMRAAM egy BVR raketa, az IRIS-T, csakugy mint a Sidewinder, amit váltani hivatott, meg WVR, ezt nem akarja megérteni.Melyik rakétának mekkora a minimális indítási céltávolsága?
woahh.... honnan tudsz ilyen szellemesket kicopyzni? ..és még a másol+beilleszt is ment. Gratula.Nem engednek ki a gumiszobából?
A csúnya doktorbácsi nem enged netközelbe... ejnye ejnye...
Én csak azt mondtam, hogy egyelőre fölösleges IRIS-T-re költeni - pláne amíg nem is lehet tudni, hogy mi lesz a korosodó Grippenjeinkkel. Ha pár évig nem lesz infra-rakétánk azt "túléljük". Ennyi.Az AMRAAM egy BVR raketa, az IRIS-T, csakugy mint a Sidewinder, amit váltani hivatott, meg WVR, ezt nem akarja megérteni.
Amit így elsőre találtam:Melyik rakétának mekkora a minimális indítási céltávolsága?
Beyond Visual Range(Láthatósági határon túl)Mi az a BWR?
Zászló már volt igaz civil géppel. Asszem műrepülős volt. Bár most nem emlékszem lehet az nem a Duna felett volt de nem zárnám ki.Vagy láthatjuk végre egyszerre különböző konfigurációkban a H145M-eket egy kötelékben...
Ha jól emlékszem, végül csak megvették a Smokewindereket a Gripenekre. Lehet lesz nagy piros-fehér-zöld zászló az égre festve...
Van még néhány hasonló ötletem, amire rá lehet mondani hogy "most először magyar géppel"...
Én tudom, de "dubpla-vével" (W)?Beyond Visual Range(Láthatósági határon túl)
Ha az ellenfél 37 km-en túl van az már annak számít.
Az AMRAAM-nak legalább 20-30 tengeri mérföld a hatósugara. De tőlem ezerszer szakavatottabbak vannak itt, akik elmagyarázhatják.
BWR
Igen ráadásul először rendesenÉn tudom, de "dubpla-vével" (W)?
Vagy láthatjuk végre egyszerre különböző konfigurációkban a H145M-eket egy kötelékben...
Ha jól emlékszem, végül csak megvették a Smokewindereket a Gripenekre. Lehet lesz nagy piros-fehér-zöld zászló az égre festve...
Van még néhány hasonló ötletem, amire rá lehet mondani hogy "most először magyar géppel"...
Nem pályázom Ceausescu címére.Kárpátok egyszerű géniusza