Kormot is úgy léptették elő miután VKF lett. Tábornoknál nincs kivárási idő se semmi, hanem a beosztáshoz kapnak rendfokozatot.Ez ám a karrier...
1 éve még dandártábornok volt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kormot is úgy léptették elő miután VKF lett. Tábornoknál nincs kivárási idő se semmi, hanem a beosztáshoz kapnak rendfokozatot.Ez ám a karrier...
1 éve még dandártábornok volt.
Nem lett volna okosabb Patria XP-t venni Kongsberg (vagy akármilyen) toronnyal? Lesz kétfajta 8x8-as kerekesük....Mert full fapadosak a Patiraik.
De szerintem ők úgy gondolják, hogy kerekes IFV lesz a boxer mint a litván Wilkas.
Hát ezt ők tudják. Válami oka biztos volt. De az hogy a valhalla tornyozza fel az kb másfél milla / gép a szlovén gazdaságnak ami tisztán visszamegy, jó reklám a valhallának is.Nem lett volna okosabb Patria XP-t venni Kongsberg (vagy akármilyen) toronnyal? Lesz kétfajta 8x8-as kerekesük....
Ez annyiban sántít, hogy ezzel az erővel RR most vezérezredesi posztra került, mivel - tudtommal - a Honvédség főparancsnoki beosztása az vezérezredesi beosztás.Kormot is úgy léptették elő miután VKF lett. Tábornoknál nincs kivárási idő se semmi, hanem a beosztáshoz kapnak rendfokozatot.
De biztosan, csak szerintem pontosan olyan sima AMV-t már nem tudtak volna kapni, mint amit annak idején kaptak. Esetleg pont integrációs gondok is lehettek az AMV-re. De csak találgatok.Nem lett volna okosabb Patria XP-t venni Kongsberg (vagy akármilyen) toronnyal? Lesz kétfajta 8x8-as kerekesük....
Hát szerintem a vezérezredes az jövő ilyenkor lesz, ha kifutja addig.Ez annyiban sántít, hogy ezzel az erővel RR most vezérezredesi posztra került, mivel - tudtommal - a Honvédség főparancsnoki beosztása az vezérezredesi beosztás.
Szetintem a kora miatt nem kapott 4 csillagot, meg talán valamilyen szinten olyan mintha próbaidős lenne.
Végül is dedikált célok vannak elé kitűzve.
Én is valami ilyet kombináltam.Hát szerintem a vezérezredes az jövő ilyenkor lesz, ha kifutja addig.
igen elég komoly gondok voltak integrávió terén .(de elötte a pandurokkal sem jártak jobban ott egyszerűen eltőrt az önhordó alváz)De biztosan, csak szerintem pontosan olyan sima AMV-t már nem tudtak volna kapni, mint amit annak idején kaptak. Esetleg pont integrációs gondok is lehettek az AMV-re. De csak találgatok.
Végül is, van egy úszóképes, meg egy komolyan páncélozott gépük így.
Sokkal egyszerűbb oka van. Nem ugranak át rendfokozatot. Majd megkapja márc. 15-én vagy jövő aug. 20-án.Ez annyiban sántít, hogy ezzel az erővel RR most vezérezredesi posztra került, mivel - tudtommal - a Honvédség főparancsnoki beosztása az vezérezredesi beosztás.
Szetintem a kora miatt nem kapott 4 csillagot, meg talán valamilyen szinten olyan mintha próbaidős lenne.
Remélem szólt a reptér hangszóróin a Walkürök lovaglása...
Elvileg maradnia kellett 1-2 gépnek az előírt készenlétre is ill. a tervezett karbantartások is lekötnek pár vasat. Remélem lesz valahonnan videó is erről a látványos kötelékről...4 Zlin (a 8-ból)
12 H145M (a 18ból)
4 Mi-24 (a 8-ból, V és P vegyesen)
1-2 Mi-17 (az 5-ből)
1 Mókus (a 2-ből)
18-19 helikopter a lehetséges 33-ból... a Honvédség helikoptereinek 57%-a repült ma.
A Honvédség főparancsnoka a Köztársasági Elnök. RR a Honvédség parancsnoka.Ez annyiban sántít, hogy ezzel az erővel RR most vezérezredesi posztra került, mivel - tudtommal - a Honvédség főparancsnoki beosztása az vezérezredesi beosztás.
Magyar Vipera fegyvertorony!
Ha jól emlékszem, ez egy toronycsalád lesz. A RM prezijéből:Tessék megcsinálni .50-esben is ,mert ez harmatos
Natter németül vipera. Szerintem opcionális.Ha jól emlékszem, ez egy toronycsalád lesz. A RM prezijéből:
Szerintem a .50-es lesz a Vipera.
A videó leírásában azt írja, hogy 5.56 és 7.62 verzióban elérhető.Natter németül vipera. Szerintem opcionális.