Ilyen rohadt drága a T-72 ők felújítása....?Ha 2016-os értéken érti, akkor abban nincs benne az infláció. Magyarul reál értéken 4x annyit költünk, mint amennyit kezdetben terveztünk?![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ilyen rohadt drága a T-72 ők felújítása....?Ha 2016-os értéken érti, akkor abban nincs benne az infláció. Magyarul reál értéken 4x annyit költünk, mint amennyit kezdetben terveztünk?![]()
Engem ez egyaltalan nem lep meg, regota mondogatom, hogy lathatoan eleg atfogo tervezes folyik, abbol meg egyertelmuen jon, hogy lesz meg itt rengeteg bejelentes a kovetkezo evek soran.Ha 2016-os értéken érti, akkor abban nincs benne az infláció. Magyarul reál értéken 4x annyit költünk, mint amennyit kezdetben terveztünk?![]()
Dehogynem, csak az egyelore eleg draga, szerintem $1M alatt nemigen megoldhato, de 10-20 ev mulva tervezem, hogy arra raaldozok majd $80-100 ezer korul. Addigra szerintem lemegy $100k ala az ara, mondjuk a ket gyerekkel egyutt $200-250k korul meg fog allni 2030-40 korul, ugy szamolom.Az űrállomásra nem akartok felmenni....?![]()
Lesz, de azért nem lesz minden közvetlen összefüggésben a honvédséggel:Engem ez egyaltalan nem lep meg, regota mondogatom, hogy lathatoan eleg atfogo tervezes folyik, abbol meg egyertelmuen jon, hogy lesz meg itt rengeteg bejelentes a kovetkezo evek soran.
Akkor megis lesz "rendes" kikepzogep?Lesz, de azért nem lesz minden közvetlen összefüggésben a honvédséggel:
"Olyan mennyiségben jelentkeztek be a cégek, akik új telephelyet, helyszíneket keresnek, hogy nagyon alaposan meg kell vizsgálnunk, ki az, akit valóban be kell engednünk, és ki az, akit ugyan be tudunk engedni, de világossá kell tennünk: arra már biztos nincs kapacitásunk, hogy vásároljunk tőle. Tiszta struktúrájú, egységes haderőt építünk haditechnikai oldalon is, és nincs akkora hadseregünk, hogy elbírjon ennyire különféle eszközöket. Ugyanakkor egyes cégek – legnagyobb meglepetésünkre – ennek ellenére is elindították a magyarországi betelepülést." (Maróth G.)
Azaz nem mindent veszünk ami nálunk készül majd!![]()
De az nincs is benne a 12be...!Lesz, de azért nem lesz minden közvetlen összefüggésben a honvédséggel:
"Olyan mennyiségben jelentkeztek be a cégek, akik új telephelyet, helyszíneket keresnek, hogy nagyon alaposan meg kell vizsgálnunk, ki az, akit valóban be kell engednünk, és ki az, akit ugyan be tudunk engedni, de világossá kell tennünk: arra már biztos nincs kapacitásunk, hogy vásároljunk tőle. Tiszta struktúrájú, egységes haderőt építünk haditechnikai oldalon is, és nincs akkora hadseregünk, hogy elbírjon ennyire különféle eszközöket. Ugyanakkor egyes cégek – legnagyobb meglepetésünkre – ennek ellenére is elindították a magyarországi betelepülést." (Maróth G.)
Ha az idetelepólők ingyen adják a cuccukat és adnak mellé 10 éves ingyen supportot akkor egye fene: hajlandók vagyunk használni - bármi legyen is az!Lesz, de azért nem lesz minden közvetlen összefüggésben a honvédséggel:
Majd meglepődnek, ha kapnak egy jármű és eszköz nyilvántartásba vételit valamelyik parancsnokságrólLesz, de azért nem lesz minden közvetlen összefüggésben a honvédséggel:
![]()
Ki tudja valaki olvasni, hogy mi van épp kivetítve? Vagy a hölgy kézírását?![]()
Hogyasszonggya ...
Sürgőssen !! E-mail a svédeknek - plussz két század Gripen E/F + 2 db GlobalEye,
Jürgent hívni izibe! kell plussz két zlj. Leo A7+ meg további műszaki járművek meg trélerek,
Rájnmetálós csávó. Intézni vele meg Marikával a gyárból plussz xxx db (nem tudom kivenni a pontos számot) Lynx -et vagy mit.
Ha odatelepitesz egy rakas ceget, akkor ez adja magat, nekik muszaj az infrat fejleszteni - az meg utana tovabb huzza be az ujabb es ujabb cegeket...Ha már annyi szo5volt ma a Malévról. Szőrmentén.
: 5-8 éven belül 4-5 komolyabb repülőtér lesz Magyarországon
![]()
Ãllamtitkár: 5-8 éven belül 4-5 komolyabb repülÅtér lesz Magyarországon
A kormány célja, hogy Magyarország a régióban a legfejlettebb szállÃtási infrastruktúrával rendelkezzen és maximálisan kihasználja a földrajzi fekvésébÅl származó adottságait - mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára...www.portfolio.hu
Mert az átstruktúrálás az más tészta.De miért akarnák addig lezavarni. A haderőfejlesztés ciklusokon átível.
Ha meg egy új rezsimnek más elképzelései vannak, teljesen mind1, hogy félúton vagy az átalakítás végén fúrja meg.
Miért, már van fent saját ?Az űrállomásra nem akartok felmenni....?![]()
Még nincs de majd gombokért veszünk!Miért, már van fent saját ?![]()
![]()
Hát ha tényleg kedveli szervezhetne egy kis repkedést a 145-ösökkel...!![]()
Én Leopardozni akarok.Na jó, aztán mehet egy kör helizés is.
Neki az átadások után már nincs semmi köze hozzá, az eszközök a Honvédség tulajdonában vannak...Gripen alá nem adom.![]()
Pont erre gondoltam én is mikor olvastam.Akkor megis lesz "rendes" kikepzogep?![]()
![]()
Nekem az A7+ is megfelel esetleg mégátadás előtt.Neki az átadások után már nincs semmi köze hozzá, az eszközök a Honvédség tulajdonában vannak...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..