Köszi ezt nem tudtam!Mert meglévő cégre lett telepítve.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Köszi ezt nem tudtam!Mert meglévő cégre lett telepítve.
Meg mert szerintem eltérő technológiákat és szakembereket igénylő területek.Mert meglévő cégre lett telepítve.
Sztem a Pipistrelnek lesz védelmi szerepe, de az nem ez a gép lesz, hanem a belengetett új, közös fejlesztés. Ez a gép a civil piacra megy. Viszont mivel tovább van gondolva a sztori, ezért volt ott Maróth is.A
"10 évre szóló, mintegy 100 millió euró értékű megállapodás" ... az 36 milliárd HUF. Összehasonlításként az Airbus gyár 25 milliárdba, a Lynx gyár 60 milliárdba kerül.
Furcsa, hogy ha nem lesz védelmi szerepe a fejlesztéseknek, akkor miért Maróth írta alá a szerződést és nem Palkovics, Szíjjártó vagy valamelyik embere. Szlovén részről a gazdaság- és technológiafejlesztési miniszter írta alá. Úgy tűnik hogy fontosabb volt a szlovén vásárra időzíteni a bejelentést, mint a kecskeméti repülőnapra.
Sztem a Pipistrelnek lesz védelmi szerepe, de az nem ez a gép lesz, hanem a belengetett új, közös fejlesztés. Ez a gép a civil piacra megy. Viszont mivel tovább van gondolva a sztori, ezért volt ott Maróth is.
Ki kopogott?Hát vki frissítette a cikket, a címben látható. Pedig benne volt.... Várjál!!! Kopognak, mindjárt jövök....
Kocogjanak át Kaposvárra.Egyébként én a Komondorról sem tettem le, van mögötte egy kiváló mérnökcsapat. Sajnos a tervezéskor nem volt meg a megfelelő eszközrendszerük és anyagi forrásaik arra, hogy egy valóban versenyképes terméket hozzanak össze. De maga az elgondolás, a felhalmozott tudás az nagyon jó volt, látok is arra lehetőséget, hogy mindezt ne hagyjuk elveszni.
Mi akar Maróth a Kommondorral?
Még a végén még az is megvalósulhat ,hogy AESA radaros Gripenjeink lesznek....Van benne egy-két helyesírási hiba de sebaj! Talán ebbe a topikba van helye!
Védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos: hadiipari exportunk esetében az állami tulajdon hátrány lehet
Nem rég még sereghajtó volt, hamarosan régiós szinten fent lesz a dobogón a magyar hadiipar, amely már a világűr felé is kacsintgat. Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos a növekedés.hu-nak többek között elmondta, a Gripenek sorsa eldőlt, továbbfejlesztik azokat, de...novekedes.hu
Átnevezi KuvaszraEgyébként én a Komondorról sem tettem le, van mögötte egy kiváló mérnökcsapat. Sajnos a tervezéskor nem volt meg a megfelelő eszközrendszerük és anyagi forrásaik arra, hogy egy valóban versenyképes terméket hozzanak össze. De maga az elgondolás, a felhalmozott tudás az nagyon jó volt, látok is arra lehetőséget, hogy mindezt ne hagyjuk elveszni.
Mi akar Maróth a Kommondorral?
De semmi értelme a Kommondornak már, hogy itt vannak a török 4x4 ekKocogjanak át Kaposvárra.
Szerintem nem is akar senki Kommondort továbbfejleszteni. A mérnöki csapat simán bedolgozhat a Gidrán átalakításokon illetve az új 8x8-asba is. Szerintem jópár k+f feladatot kiszerveznek majd nekik.De semmi értelme a Kommondornak már, hogy itt vannak a török 4x4 ek
Van benne egy-két helyesírási hiba de sebaj! Talán ebbe a topikba van helye!
Védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos: hadiipari exportunk esetében az állami tulajdon hátrány lehet
Nem rég még sereghajtó volt, hamarosan régiós szinten fent lesz a dobogón a magyar hadiipar, amely már a világűr felé is kacsintgat. Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos a növekedés.hu-nak többek között elmondta, a Gripenek sorsa eldőlt, továbbfejlesztik azokat, de...novekedes.hu
emelett a már késszen levő tűzoltó változatból az ARB s tűzoltoknál lenne hely mind a központi üzemanyag raktárba mint a központi nagy lőszerraktárba. és szerintem dandáronként is elférne legalább 1 páncélozott tűzoltó jármű jármű.a Komondor 6X6 osának lenne értelme egyébként. feltéve ha nem Mrap árba akarnák értékesíteni hanem harckiszolgáló járműárba.
szimpla és duplakabinos kivitelbe. (szimpla kabinnal azért elég tetemes rakodófelület jönne létre. akár hídvető készletet is tudna szállítani vagy műszaki menteni)