Ezt mondom én is mióta, de mintha itthon süket fülekre találnék vele. Ma reggel is elmondtam a tévében, Ultrahangon is, dedikált videóm/cikkem is van rá (ami kb a legrosszabb megtekintésű), szóval nem lehet azt mondani, hogy én nem szóltam. Támogatás elengedése pedig max úgy fog kinézni, hogy rátolják Európára, plusz hitellé fog átváltozni.
Illetve annyiban egészíteném ki, hogy az oroszok sem engedhetik el Ukrajnát, mert nekik aztán kifejezetten egzisztenciális ez a konfliktus. Vagy ha valami csoda folytán mégis lenne megállapodás, akkor fixen pár éven belül jön a második menet.
Nem feltétlenül értek egyet.
Ha Ivánnak egzisztenciális problémája lenne, nem így tolná.
Európának megmondták a Covid idején hogy "örök kölcsön" -t kell (!) felvennie. 750milliárdról beszélt Soros, ha jól emlékszem. Akkor elutasította a lakosság. Na most szépen lassan, mint a békát...
Eddig mennyi sarat is csinált már Brüsszel? És mindenki tapsol...
Pénz már nincs az EU-ban. Minket is inkább büntetnek, hogy elírhassák az összeget, amit benyeltek.
Az EU-t nyúzzák.
Olyan országokban probléma pl a hadsereg működtetése, amelyek a közelmúltban még milliós haderőket tartottak fenn, világszinvonalon.
Infrastruktúra, közgyógy, oktatás,stb kb mélyrepülés mindenhol, holott ezekben a szektorokban is listavezetők voltak.
Hol a pénz?
Mert az hogy semmi nincs, ami van is pusztul, de a lóvé sincs meg, érdekes kérdéseket vet fel.