Nem hanem az, hogy az ATGM ellen van optimalizálva a lassabb drónok ellen mint pl egy orosz Lancet drón ellen amely 100 km sebességgel közelíti meg a célt módosítani kell a Trophy-nál beállított alsó 70 m/s célsebesség értéket....
Igen, és ez esetben elműködik mindenre is. Drónokkal meg ha meg nézed, mint írtam is, gondolom a manőverezőképesség miatt, kb a becsapódáskor meg szerintem bőven 100km/h alatt van. Ha meg ezt tudják, hogy ott már elműködik, akkor még lasabban mennek.
Lancetnél eleve vmax az 110.. most passz mekkora a cruising és a minimal, de oda nem fogod tudni levinni az aps sebességet, mert elrepül egy gólya (csak mondok egy hülye példát) vagy harcban aktív állapotban nem mehet el két jármű egymással szemben.
Csak légyszi abba ne kezdjetek bele, hogy olyan profi adatfeldolgozást kap tegnapelőttre és f35nél is lényegesen nagyobb sebességgel értékeli ki a realtime adathalmazt a gép.. és tudni fogja, hogy most nem egy varjú visz egy diót vagy éppen egy atgm jön. És mindezt úgy, hogy az atgm kiiktatásához szükséges válaszidővel.
Pl itt szerintem van ahol 50el se megy:
De némelyiket ha leszbidom kikockázom.
Amúgy hol találni a topikját az aktív apsnek?
Csak hogy ne itt offoljunk.