Én mikor bejöttek, gyakorlatilag protoban még, már csinaltunk területszkennereket. Optikai 3d szkennereket, mint amikor a sick plb is bejott.. az kézeres letapogatású, meg kamerás rendszereket is programoztam...Darabfelismerést, kép alapján történő poziconálást.. de hogy így nem mondod meg, hogy az drón vagy galamb, az kurvaélet. A válaszidőt meg hagyjuk is.
Én láttam már ipar csúcsai szenzorok által generalt 3d pontfelhőket... azért az nem triviális.. az ilyen jellegű feldolgozási időket meg hagyjuk is. Eleve amik fedésben vannak, már azt sem látja.
Ereszcsatorna, ha a jármű haladási vektorát isnerjük, jogos, statikus. De amint szembejön az ifa platóra feltűzött seprű, az már drón neki..
Meg hogy ismeri fel? Optikailag? Kamera, lidar vagy mire gondolsz? Ne már.. Szkennelt pontfelhőből, majd az előre betárolt cad modellekhez hasonlítja.. nincs olyan cpu a világon, ami ezt megfelelő válaszidővel tudja alacsony felbontás mellett is.. (célhardwareval is esetleg.. de ...
Van olyan szenzor, ami csak az adatfolyamot kifossa magából és gigabit ethernetet állitgatni kell, hogy egyáltalán hiba nélkül átbirja tolni. A felhő feldolgozási idejéről meg ne is beszéljünk és akkor egy csontra ismert 3d modell alapjan keresünk egy ládában.. nem egy réten varjucsapat társaságában.. arra sem alapkzhatsz, hogy fentről jön, mert akkor oldalról fognak.. vagy totál föntről..
Megoldható a feladat szerintem, de azért eleg körülményes és korlátozott lenne a használata.
De az, hogy holnapra meglesz mert wilson ilyeneket szeret álmodozni.. full képtelenség. Eleve ahogy irod, abból nekem az derüp ki, hogy hardwaresen sincs meg a képesség.