Hát azért annyira nem is egyszerű....Trophyt példul nem igazán lehet,a repesztöltet csak forgatható,de helyszögben nem mozgatható.A Mongoos-3 és az olaszok fejbőlnemtudom mia neve APS fejlesztése lett volna aféle mini C-RAMként is alkalmazható rendszer.Közös jellemzőjük még,hogy egyik sem lett befejezve.Pedig már csak egy köpésre vagyunk a fejlesztők feltételezésétől,hogy meg fognak jelenni az EFP töltetekkel felszerelt hk vadász cirkálódronok.(fejlesztésük kezdetekor már volt Bonus,SIDERAM,meg az orosz ir önirányitott aknagránát,amit @Filter folyton emleget,és svéd változata is van-de én folyton elfelejtem a nevük)....Látom szövegértelmezési problémáid vannak csak egy kis segítség, ahhoz,hogy én mit mondtam mert nagyon jól láthatóan, szereted elferdíteni a tényeket...
Tehát én azt mondtam, hogy semeddig sem tart a modern APS-t optimalizálni a drónok jelentette fenyegetésre, ismételten megkérlek ne állítsál légy szíves valótlanságokat a hozzászólásaimmal kapcsolatban.
Szóval elő kell kapni ezeket a fejlesztéseket.és befejezni.Mai technikával ezek a 30 éve szinte ski-fi fejlesztések már csak pénzügyi forrás kérdései-de kell az a qrva pénz,hogy végre elkészüljenek,sorozatgyártásba vehetőek legyenek.