Aktív védelmi rendszerek (harcjárműveken)

Új Trophy promo videó a gyártótól.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Hát eddig a valóságban nem nagyon láttuk remekelni.
E mellet a videóban hazug állítás az, hogy az egyetlen harcban kipróbált rendszer lenne.
Arról olyan 30 évvel lemaradt a szovjet Drozd mögött :D

Iron Fist continues to evolve, with additional sensors being integrated onto the radar antenna...

GZ6SyIub0AcG1eB

Azért nem hullanak a Merkavák tömegesen.

Nem is találkoztak eddig komoly páncéltörő erőkkel....
E mellet egy jó harckocsi típusról beszélünk. A passzív védelme sem gyenge.

Oké, meglehet. De akkor hol vannak az orosz tankokról?

Nemsokára rajtuk.
Ha bemész a kapcsolódó topikokba ott elmondják, hogy két okból nem volt eddig tömegesen*** APS az orosz tankokon:
1. Szergely Songoku védelmi miniszter nem adott rá pénzt. Kellet a zsebébe a mani
2. A jelenlegi APS rendszerek szart sem érnek a lassú kamikáze drónok ellen

*** A támadás elején volt bevetve T-80UM is, amin rajta volt a drozd APS. De ki tudja milyen állapotban.

• Tetszik
Reactions: nyugger and Pogány
A korrupcióról tudtunk, hiszen - többek között - ezért hullottak a fejek. (Szergej Sojgu egyébként, nem Songoku - bár nem lehet véletlen az elírás: Son Goku Torijama Akira Dragon Ball című manga- és animesorozatának főszereplője. Nevét a Nyugati utazás című kínai regény egyik szereplője, a majomkirály után kapta. ):oops:

Mellett, kellett két té - könyörgöm!!!! :p

A Törökország új aktív védelmi rendszerekkel látja el a harcjárműveit.

A korrupcióról tudtunk, hiszen - többek között - ezért hullottak a fejek. (Szergej Sojgu egyébként, nem Songoku - bár nem lehet véletlen az elírás: Son Goku Torijama Akira Dragon Ball című manga- és animesorozatának főszereplője. Nevét a Nyugati utazás című kínai regény egyik szereplője, a majomkirály után kapta. ):oops:

Mellett, kellett két té - könyörgöm!!!! :p
Hát nem a sonka-gomba-kukorica pizzáról? :eek:

• Tetszik
Reactions: endre

Ez a Trophy kilövő hogy működik? (Azt láttam videón, hogy a töltőrendszer, mindig odarak egy golyószerű töltetet, de hogy ezt mi lövi ki, arról fogalmam sincs! Mert ezt nem mutatják.) Köszönöm!

úgy mint egy Claymore-akna: repeszeket robbant a közeledő rakéta felé...
Azt értem hogy mit csinál,és miért! Csak azt nem, hogy a töltőautomata,be tölti az elháritótöltetet egy sík felületre, és onnan hogy jut el a rakétáig! (régebben, volt egy videó a jutubon, megpróbálom megkeresni)

Azt értem hogy mit csinál,és miért! Csak azt nem, hogy a töltőautomata,be tölti az elháritótöltetet egy sík felületre, és onnan hogy jut el a rakétáig! (régebben, volt egy videó a jutubon, megpróbálom megkeresni)
nem igazán értem a kérdésed...

A robbanás ereje viszi el a repeszeket. A Trophy nem egy a levegőben felrobbanó lövedéket lő ki, mint amit pl a gépágyúk, hanem ott a sík felületen robban fel a töltet és csak a repeszek indulnak el. Olyan mintha egy repeszaknát robbantanál fel.

• Tetszik
Reactions: Ashtar and Aladeen
A robbanás ereje viszi el a repeszeket. A Trophy nem egy a levegőben felrobbanó lövedéket lő ki, mint amit pl a gépágyúk, hanem ott a sík felületen robban fel a töltet és csak a repeszek indulnak el. Olyan mintha egy repeszaknát robbantanál fel.
Valszeg keveri a másik izraeli APS-sel: az Iron Fisttel, ami egy gránátot lő ki és X méterre a járműtől robban csak fel.

Keress rá igy-irányitott repeszhatású akna

• Tetszik
Reactions: Ashtar