1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Beszélgető

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - Tcat által indítva @ 2013. január 16..

 1. gacsat

  gacsat Well-Known Member

  Az én tágabb családomban is van egy afrikából kisgyerekként örökbefogadott feka. Pakisztánból kitiltották amikor harmadszor került sittre.
  Az egyik hugom totál multikulti.
   
 2. gacsat

  gacsat Well-Known Member

  Én a módszertanát is megtaláltam. Nincs benne szándékos hiba. Olyanok csinálták, akiknek ez a szakterülete.
   
  Morishima likes this.
 3. gacsat

  gacsat Well-Known Member

  Irodalmi ajánlás: Az Első Tanító
   
 4. thomashewitt

  thomashewitt Active Member

  Néztem egy angol nyelvű, a búrok legyilkolásáról, földjeik kárpótlás nélküli kisajátításáról készült riportot, a négert, ha magának szabja a feladatot, a legegyszerűbb mezőgazdaságra sem lehet betanítani, konzervgyártó gépeket láttam porosodni, földművelés meg kapálgatást jelentett. De USA-ban sem sikerült, angoltanárom amikor rákérdezett egy épületre, ami galyra volt vágva, mondták neki, hogy négerek laknak benne, meg 2 hét múlva ugyan olyan lenne mint előtte, ha rendbeszedik. Az integráció sehol sem sikerült, az oktatás minősége is zuhan ahol a nebulók nagy része szines, nem ők zárkóznak föl a fehérekhez, hanem a fehérek alacsonyodnak le hozzájuk, jobb esetben a kettő közt találkoznak.
   
 5. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Most akkor döntsétek el már, hogy akkor a genetika faktor vagy sem. Mert ez így handabanda.
   
 6. Celebra

  Celebra Well-Known Member

  Az,de nem kizárólagos faktor.A nevelés,a társadalmi ösztönző rendszer is döntő lehet a fejlődésük szempontjábol
   
  szegcsab, fip7 and gacsat like this.
 7. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Na de pont fip7 összevissza keveri a rasszt és az életmód fogalmát. Akit cigány származásúnak tekintünk genetikai alapon annál bőrszínől van szó pont úgy, mint a niggerezőknél. Szóval a bőr színe, a genetika és IQ között vonnak párhuzamot.

  Pedig minden más meg pont arról szól, hogy az a vége, hogy az a térkép kurvára nem genetikai okot, hanem a társadalami és oktatásbeli problémákat is mutatja. 100-200 éve pont olyan tudatlanok és műveletlenek voltak a társadalom peremén élők és ma is, mint az afrikaiak. Pedig a bőrük színe fehér.

  Az, hogy a bőrszín és a gazdasági helyzet korrelál és emiatt az iskolázottság, attól még nincs ok és okozati viszony között ennyire erős genetikában. Csak egyesek meg ezt próbálják bizonyítani, ami nettó kreténség.

  Sőt, a HTKA fórum tevékenység alapján biztosan állíthatom, hogy a bőrszín nem faktor. Vagy az villamosáram topikban linkelt videó. Egy fehér egyetemi tanár is lehet fullkretén, még ha az IQ tesz szerint mégsem az.
   
  hendrick and migfun like this.
 8. Celebra

  Celebra Well-Known Member

  IQ és genetika párhuzama inkább defektus szintjén játszik.Esetünkben a vérfertőzés a leginkább játszó körülmény.
  A vérmérséklet,a hajlamok,ösztönök genetikailag játszanak.De ez meg nem intelligencia kérdése.A nevelés feladata,hogy megtanulja kordában tartani az ösztöneit.
  A fullkretén egyetemi tanár meg ugyanolyan intelligens,mint a cigány primás.Annak a nótáját húzza,a ki fizet.Ez nem IQhiány,hanem gerinctelenség-vagy kiszolgáltatottság
   
  blitzkrieg likes this.
 9. gacsat

  gacsat Well-Known Member

  Másrészt Kenyában a kertek rendben voltak, és az út széle is szépen karban volt tartva. Mindent egy szál macsétával csináltak.
   
 10. phaidros

  phaidros Well-Known Member

  Talán itt linkelte valaki; egy érdekes blog egy magyar zambiai farmjáról és a helyiek mentalitásáról: https://magyarfarmerzambiaban.blog.hu/

  "Mindent egy szál macsétával csináltak."
  "A helyiek fűvágási szokásait először látva először a hasát fogta a nevetéstől, majd úgy döntött, hogy ezen változtatni kell. A helyiek ugyanis az ún. slasher-t használják „kaszálásra”. Pisti meggyőződése, hogy ez a szerszám úgy alakult ki, hogy egy angol katonai karddal megpróbáltak füvet vágni. Rájöttek, hogy ehhez sokat kell hajolgatni, nem hatákony, ezért a kardlap végén kb. 20 cm-t 45 fokban behajlítottak, így létrejött egy vágófelület, amit ha a kardot állva/sétálva lóbáljuk, akkor vágja a füvet. Arra nem jöttek rá, hogy az egész kardot kellene egy nyélre tenni és akkor 70 cm vágófelületünk lenne. Ezt hívják Európában kaszának, gondolom kb. 1000 éve. Pisti hozott is otthonról 2 db kaszát a bőröndjében. A dél-afrikaiak kapásból hülyeségnek és veszélyesnek tartották, a feketék is gyanakodva nézték. Pisti bemutatót tartott (még szerencse, hogy egy igazi közgazdász kaszálni is tud!) és végül Binga (ő gyűjti a takarmányt az állatoknak) úgy döntött, hogy kipróbálja. Két hét után Binga lelkesen jött oda Pistihez, hogy „bwana, ez remek, amit korábban egy hétig vágtam, az most 2 óra alatt megvan!”. Ugrottunk 1000 évet a technikai fejlődésben. Mi lesz, ha megmutatjuk a GPS vezérelt traktort nekik?" (z)
   
 11. fip7

  fip7 Well-Known Member

  molnibalage

  "Na de pont fip7 összevissza keveri a rasszt és az életmód fogalmát. "

  Nem keverek én semmit sem! Szerintem csak te nem érted (vagy nem akarod érteni) hogy miről írtam...
  Egyszerű halmaz elmélet. Miden cigány barna, de nem minden barna bőrű cigány. Az, hogy nálad a barna bőrű a cigány szinonimája arról én nem tehetek :)
  E mellet az intelligenciának van egy eloszlása:
  [​IMG]

  Tekintsük ezt a többségi társadalom IQ-jának. (Az IQ az egy arányszám)
  Ehhez képest a cigányság IQ-ja a kutatások szerint 85-ös, ami azt jelenti, hogy a képen látható 100-nál lévő hosszú vonal a 85-nél van. Így lehetne a különbséget grafikusan ábrázolni. Ha ezt az ábrázolási műveletet elvégzed, akkor látni fogod azt amiről beszélek! Azt, hogy a cigányok között is vannak magas IQ-val rendelkező emberek, de kevesebben vannak, így pl. egyetemre is kevesebben jutnak be, kevesebb lesz köztük a tudós, értelmiségi stb....
  Afrikában ugyan ez a közép vonal már a 70-s szám közelében lenne, ezért élnek úgy ahogy...
   
  vilmoci likes this.
 12. gacsat

  gacsat Well-Known Member

  Viszont a körforgalom közepén egy orrszarvú legelészett.
   
 13. Celebra

  Celebra Well-Known Member

  Diktátorok kézikönyvében van erre egy példa.Valamelik törzs búr felügyelet alá került,és bevezették náluk is a liberális jogállam viszonyait.(figyelem,semmi ballipsi nincs ebben,1800évek második fele).Földosztás,magántulajdon-virágzó piacgazdaság,öntözéses földművelés lett az eredméne.A folyó tulpartján azonban a fehér parasztok nem örültek a konkurenciának.És parlamenti képviselőjük utján javaslatot nyujtottak be a kormányzatnak,hogy adjanak a négusoknak belső önkormányzatot-a régi törzsi keretek között.Földmagántulajdon törölve,közös törzsi tulajdon(minden a fönöké).Európai jogrendszer töröölve,törzsfőnök szava szent.Pár év alatt a virágzó mezgaz visszasűlyedt kecskepásztorkodás szintjére.
  Megjegyezném,hogy a NABI volt Ikaruszos szakik csinálták-amerikában,ahol a liberális jogállam működik
   
  hendrick likes this.
 14. gacsat

  gacsat Well-Known Member

  http://www.slayerment.com/files/slayerment/images/Race_IQ_Sketch_OrderFlipped.PNG
   
  fip7 likes this.
 15. gacsat

  gacsat Well-Known Member

  [​IMG] Csak egy példa. Ez az USA négerekre vonatkozik.
   
  blitzkrieg likes this.
 16. gacsat

  gacsat Well-Known Member

  Ha azaskenázikat (nazi..höhö) külön mérnék, ők lennének legjobbra. Amúgy valahol itt okosodtak meg a századforduló körül, mert az őshazájukban nem mutattak valami sokat.
   
 17. sirdavegd

  sirdavegd Well-Known Member

  Sziasztok! Csinált-e itt valaki korábban NATO Stanag 6001 felsőfokú nyelvvizsgát? Ha igen, mik a tapasztalatok és miből érdemes készülni? Igazából hobbiból kéne, csak ha már csináljuk, csináljuk rendesen.:hadonaszos:
   
 18. Crusader

  Crusader Active Member

  Skin colour map
  [​IMG]
  IQ map
  [​IMG]
  Persze lehet ennek sokféle oka a belterjességtől, a szegényes oktatásig, de ha megnézzük, mindegy hogy katolikus, muszlim, hindu, törzsi vallású-e a régió. Sőt mindegy, hogy közép amerikai szegénykés, vagy afrikai nyomorban élő népek, a két térkép nagyrészt fedi egymást.
   
  Fennek, fip7, szegcsab and 2 others like this.
 19. hendrick

  hendrick New Member

 20. hendrick

  hendrick New Member

  Ehhez az IQ-Rassz mételyhez, ami felütötte a szájszerveit itt, ebben a fórumban, csak ennyit szeretnék hozzátenni:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Herit..._between_IQ_and_degree_of_genetic_relatedness
  https://ghr.nlm.nih.gov/primer/traits/intelligence

  Hirtelen eszembe jutott a Monarchiabeli személyi lap urban legendje az okos/hülye szorgalmas/lusta kvadráttal, ami alapján mindenkinek van helye a Monarchia seregében, kivéve a szorgalmas hülyéket, akik a hülyeségüket nyomják szorgalmasan. A legenda szerint akkor még határ volt szabva a hülyeségnek. Vannak pontok, amikor a véleménypluralizmusba és a demokratikus működésbe vetett hitem meginog - ilyen volt beleolvasni ennek a topiknak a végébe.
   
  sirdavegd and migfun like this.

Ezen oldal megosztása