Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na, leszavaztam MZ/X-re meg a nem DK-s egyéni jelöltre,
Mindekinek javaslom tegye ugyanezt.
A Dunát tele kéne pakolni vízlépcsőkkel, meg szanaszét kotorni, hogy többet tudjon, de akkor lőttek az élővilágnak.
https://index.hu/belfold/2021/09/18/alig-kezdodott-el-maris-leallt-az-elovalasztas/Na, leszavaztam MZ/X-re meg a nem DK-s egyéni jelöltre,
Mindekinek javaslom tegye ugyanezt.
Ezért állt le legutóbb a kizárólag a fidesz által üzemeltetett és kifejlesztetett választási rendszer is ?https://index.hu/belfold/2021/09/18/alig-kezdodott-el-maris-leallt-az-elovalasztas/
"Név nélkül az egyik ellenzéki párt vezető politikusa az Indexnek azt mondta: egyre valószínűbbnek tartják, hogy külső terheléses támadás érte az előválasztás informatikai rendszerét, de még vizsgálják a körülményeket."
![]()
![]()
Sajnos, nem azok mennek el, akik nem odavalók, hanem ált. azok, akik odavalók, de a nem odavalók miatt esélyük sincs értelmes munkára.Frankó..
![]()
Egyetlen ábrán az igazság: Ãgy menekülnek a tanárok az iskolákból
Ãj rekordra emelkedett a betöltetlen állások száma az oktatásban a KSH friss adatai alapján, miután egyre több idÅs tanár megy nyugdÃjba, fiatalok pedig nem választják ezt a pályát. Az évek óta befagyasztott, folyamatosan erodálódó, immár sokszor a szegénység küszöbére...www.portfolio.hu
Zömében nem a kollégák miatt szoktak elmenni a pályáról.Sajnos, nem azok mennek el, akik nem odavalók, hanem ált. azok, akik odavalók, de a nem odavalók miatt esélyük sincs értelmes munkára.
Nem kollégát írtam. Kérlek, olvasd el lassan!Zömében nem a kollégák miatt szoktak elmenni a pályáról.
Jó, értem, úgy értettem első olvasatra.Nem kollégát írtam. Kérlek, olvasd el lassan!
Az EU adná is rá a pénzt, Sőt pl. a franciák akár egyedül is kifizetnék a költséget. Ugyanakkor a gond a nem csak ez lenne. Az egyik serpenyőben (a nyereség oldalon) nekünk nem lenne semmi. Csak a magyar szakaszt alapul véve a dunai hajózásból a magyar részesedés pár ezrelék körüli ...
A másik serpenyőben viszont nemcsak a Duna környéki (beleértve az ártéri erdőkét és egyéb függő ökoszisztémákat) élővilág "menne a levesbe", hanem pl. az ivóvíz is ... Aztán nézzünk körül milyen települések függnek ettől nálunk. Pl. olyan "bagatell" entitások is, mint pl. Budapest ...
Gyűlölöm mindet a hurkolós/agarászós tetűtől a milliomos hőkameracéltávcsöves seggfejig ! Mivel a településeken sincs elég rendőr és a hivatásos állomány se tud szétszakadni így nehéz a helyzet . Addig amíg erkölcsileg vissza nem billenünk és a pénz ennyire fog dominálni a vadászatban addig nem lesz előre lépés ! Pedig már vagy 50 éve leírta Fekete Pista bácsi a lényeget .![]()
Adrenalinvadászokat és rapsicokat üldöz a rendőrség
Csak a tettenérés segít, különben tagadhat az orvvadász.index.hu
@ogretankHU mit gondolsz, mennyire elterjedt itthon az orvvadászat?
Nem a Fidesz üzemelteti a választási rendszert.Ezért állt le legutóbb a kizárólag a fidesz által üzemeltetett és kifejlesztetett választási rendszer is ?
Csak hogy egy kicsit kekeckedjek...![]()
Ellátni menne nekik, nagyon sokan vannak, ha más nem gyalog vinnék a cuccot, aki meg meghal otthagyják az árokban. Kb 1,5 milliárdan vanank, ez elképesztően nagy előerő és megfelelően gátlastalanok, hogy beáldozzanak egy halommal.
Azért írtam teljes lagosságot, hogy érzékeljük az arányokat. 1,5 milliárd emberből van merítés. Hidd el találnak annyi egészseges embert ami ellát 12 milliót.
- Mióta számít a teljes lakosság?
- Korfa smafu?
- Az országot ki fogja működtetni?
- Az, hogy az ország területén hol van ez a tömeg és hol van szükség rá az is? Csak a Kína határra az ország sűrűn lakott területéről ennyi embert 0 felszereléssel mozgatni szerinted az hogy menne?
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..