Ismeretlen Fórumozó: Választások előtt
Minden topikot eltol
Ha felhabzik a belpol.
Minden topikot eltol
Ha felhabzik a belpol.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem értem, hogy miért akarsz téríteni azért, mert Neked nem tetszik mondjuk jelen helyzetben a Fidesz. Pláne úgy, hogy még azt se látod át, hogy ki mikor, miért teszi azt, amit, vagy támogat akit -mondjuk a Fideszt. De érdekes, hogy miért támogatja valaki a jobbikot, mikor baloldalinak vallja magát, vagy a DK-t, mikor a zöld politika áll közel hozzá stb. Ez is egy hosszabb gondolatmenetet megérne. (De lehet, hogy jobb nem belemenni.)Magyarországon az én meglátásom szerint gyakorlatilag két "fajta" a (biztosan) Fidesz táborában lévő ember van van a fidesz "hívő" aki,már szinte vallásosan imádja a Fideszt és Orbán Viktort, és bármi is a helyzet mindig a Fideszre fog szavazni.És vannak azok akik ( jobban élnek a Fidesz alatt mint előtte, és ezért teljesen érthető módon a Fideszt preferálják.A fórum keretein belül őket meggyőzni szerintem teljesen lehetetlen és értelmetlen dolog,persze lehet próbálkozni vele, de igazából ez csak arról fog szólni, hogy afféle virtuális kocsmaként használva a fórum kereteit, jól megmondja az ember a véleményét,ami nem biztos, hogy teljesen értelmetlen dolog mert egyéni habitustól függően ez működhet a napi feszültség levezetésének egyik eszközeként is.
Ismeretlen moderátor a választások előtt:Ismeretlen Fórumozó: Választások előtt
Minden topikot eltol
Ha felhabzik a belpol.
Sajnos azt kell mondanom ezt most nagyon benézted,Nem értem, hogy miért akarsz téríteni azért, mert Neked nem tetszik mondjuk jelen helyzetben a Fidesz. Pláne úgy, hogy még azt se látod át, hogy ki mikor, miért teszi azt, amit, vagy támogat akit -mondjuk a Fideszt. De érdekes, hogy miért támogatja valaki a jobbikot, mikor baloldalinak vallja magát, vagy a DK-t, mikor a zöld politika áll közel hozzá stb. Ez is egy hosszabb gondolatmenetet megérne. (De lehet, hogy jobb nem belemenni.)
Nem tudod elfogadni, hogy van, aki másként gondolkodik, mást lát, más a véleménye, más az értékrendje és ezzel a hozzáállással csak a lövészárok ásásban veszel részt? -Pert persze Te nem politizálsz, véletlenül sem.
Azt sem értem, hogy miért emberi minőség jelzője az, hogy ki, hova szavaz? Vagy legalábbis egyeseknél az. De mitől? Miért kellene akár a politikai állásfoglalás kérdésének az elsődleges identitásnak lennie, mikor annyi emberi érték (és értéktelenség) van a világban és ezek nagyon jól meg tudnak férni egymás mellett, politikai hovatartozás nélkül.
De hát úgy látszik (nem rád kihegyezve), vannak ilyen-olyan traumatizált emberek. Sőt, azt mondom, hogy teljesen érthetően. Nagy trauma, hogy egykor az ő által kedvelt és támogatott ideológia, szellemi vonal jelenleg és hosszú ideje háttérbe szorult és akár melyik irányzatot nézzük, lett belőle egy igaz nagy anyagi és média támogatottsággal rendelkező, de mégis csak széttöredezett, egymással vitatkozó és veszekedő, egymást aláásó szubkulturális jelenség. Ez a nagy változás simán előhozhat poszttraumás tüneteket is.
Ez nagyon jó észrevétel. Szten ezen a fórumon nincs ez a dolog durván túltolva, ezért csak ide irogatok. Persze én is néha túltolom, de ez előfordul.Azt sem értem, hogy miért emberi minőség jelzője az, hogy ki, hova szavaz? Vagy legalábbis egyeseknél az. De mitől? Miért kellene akár a politikai állásfoglalás kérdésének az elsődleges identitásnak lennie, mikor annyi emberi érték (és értéktelenség) van a világban és ezek nagyon jól meg tudnak férni egymás mellett, politikai hovatartozás nélkül.
Öngól , a versenyben mindent ami előnybe hoz és törvényes ki kell használni !Bármelyik magyar nagy cég/márka, de akár kisvállalkozás ami támogatás nélkül is működik vagy működne (nyilván felvesznek mindent amit lehet).
A korrupció az nem egyenlő a megvesztegetéssel , az USA-ban törvényes módja van úgy hívják lobbi ! Látom nem kísértett meg még gaz "keressünk könnyebben , több pénzt" szele .Én azért megvagyok lopás nélkül, kva jól lehet élni gerinccel is. Az ilyen nagymenő aranyköpések Berki szint, ő hiszi hogy üzletember, Balogh Pétertől pl még nem hallottam.
A Lölőzés az egy ballib faszság , a NER van helyzetbe hozva ! Tudod azért mert Fletóék elődei 1948-ban einstandoltak mindent amivel megszűnt egyik napról a másikra a nemzetünk pénzügyi és gazdasági elitje ami nélkül működő társadalom nem létezik . Ezt nem orvosolták 1990 után se , egyedül a Ducénknak és csapatának volt hozzá esze és tehetsége , hogy felépítse újra és ha már ők tették akkor nyilván a szövetséges , lojális vállalkozásokat hozták helyzetbe elsősorban és nem az ellenoldal cégeit ! Most már , hogy vannak a NER-es vállalatok így már pariban indulnak bármely hazai közbeszen és nem kell lehajtott fejjel a partvonalon állni mint 2010 előtt az esélytelenek nyugalmával !Nyilván azért tömik hogy nekünk jó legyen. Még azzal se lenne bajom ha csányira bízták volna, róla elhiszem hogy eredményes, de bazz egy félanalfabéta?
Ebben egyetértünk .Attól hogy nem vágok jó pofát mindenhez, még érezhetem jól magam.
Azért ebből polgárháborút vizionálni elég durva ! Túl jól él itthon ahhoz még a csóró is , hogy háborúzgasson . Ja , hogy van pár zárt osztályra való akinek jó volna az meg nem zavar , mindenhol vannak lásd Norvégia és Brejvik esetét !Nézzél már körbe mit művelnek a hívők pro és kontra.
Béke neked is halleluja !Most veszünk fel Ázsiából, de rohadtul mindegy mert mindenre van válasz. És itt abba is maradhat ez, mert erre nincs időm. Érezd jól magad, én is azt teszem.
Miért gondolod, hogy màshol a gazdagok nem félanalfabétàk? Főleg az ujgazdagok?Ez nagyon jó észrevétel. Szten ezen a fórumon nincs ez a dolog durván túltolva, ezért csak ide irogatok. Persze én is néha túltolom, de ez előfordul.
Kellene pár ténykérdésben fix pont. Ha az megvan, lehet értelmesen beszélgetni. Mondok 2 ilyet.
1. 2015 és 2020 között egy érezhető életszínvonalnövekedés volt Mo.n.
2. A félanalfabéta Mészáros mint leggazdagabb magyar, vérciki.
Oké, akkor a komment rád való reflektálását vedd figyelmen kívül. Bocs a félreértést.Sajnos azt kell mondanom ezt most nagyon benézted,.Semmi ilyen szándék nincs a hozzászólásomban, ha nem volt teljesen világos a mondanivalóm lényege akkor összefoglalom, tehát szerintem a biztos Fidesz szavazókat nem tudja senki meggyőzni egy ilyen fórumban, ezért szerintem, teljesen feleslegesek az ilyen irányú próbálkozások, persze lehet próbálkozni, de ez maxium a "gőzkieresztésére" lesz jó.De ugyanez igaz az ellentábor hithű szavazóira is.
Szerintem sem. Azért mikor nagyon belelendül a téma, akkor se szokott alpáriba menni, max meddőbe és azért ez nagy érték. Én is így vagyok, hogy ennek a fórumnak és persze a tagjainak (meg, persze a moderátoroknak) a stílusa olyan, hogy még a legtaplóbbnak tartott troll is egy szinten felül van. Ez meg sok más helyen nem biztos, hogy megvan.Ez nagyon jó észrevétel. Szten ezen a fórumon nincs ez a dolog durván túltolva, ezért csak ide irogatok.
Hol van polgarhaborús hangulat? Hülye vagy te?És a gyerekednek ez az oktatási rendszer oké? Ez a polgárháborús hangulat oké? De végülis oké, legalább van két forinttal több. Majd kiderül hogy erre a nagy gazdasági csodára volt-e fedezet. Nem az a lényeg hogy két év alatt mindent rendbe kell rakni, nem is lehet, de volt rá 12! év kétharmaddal. És csak a látszatra megy minden. Lényeg hogy választás előtt lesz nyugdíjprémium, meg minden is. Aki meg lóg pár ezer forinttal a NAV-nak, beszántják a TAJ számát... Ha akkora ász vagy, a jólét nem kormány függő, szóval kár remegni.
Nem tisztem védeni sem Mészárost és lehet, hogy nem feltétlen ő a legélesebb kés a fiókban, azonaban látni kell, hogy a lehetőség még nem jelent semmit. Sokat ismerek, akiknek oda van tolva a lehetőség és nem tud vele mit kezdeni, mert még arra is kreatívtalan, hogy egy kreatív tanácsadót, vagy vállalatfejlesztőt, vagy ilyesmit alkalmazzon és így ott rohad le a teljesen jó szándékból és fejlesztési céllal milliókból/összességben milliárdokból odatolt eszközpark és lehetőség. És lehet mondani, hogy akkor, miért kerül oda ill. olyan helyzetbe valaki? Azért, mert ahhoz megvannak a szkilljei.2. A félanalfabéta Mészáros mint leggazdagabb magyar, vérciki.
Nincs is olyan messze a véleményünk, közel sem szar itt minden. Hülyének meg pláne nem tartom őket. Mint 2010-es Fidesz szavazó viszont hiányosnak érzem a munkát, ebben bőven több lenne.A tökéletes politikus nem letezik sehol. A kerdés mindig az, hogy munkasságának több a pozitiv hatàsa, mint a negativ. És persze az, hogy mik az alternativák. Ezert fogok a fideszre szavazni jövőre. Nem azert, mert el vagyok ragadtatva OV-tól, akit kûlönben egy kimagasló politikusnak tartok, aki messze túlmulja Merkelt, Macront, Ruttet, Kurzot stb. Ahol sok a fény, ott sok az árnyék is.
Nem vagyok lobbi körökben, de azért annyit írok végösszegnek amennyit csak lehetA korrupció az nem egyenlő a megvesztegetéssel , az USA-ban törvényes módja van úgy hívják lobbi ! Látom nem kísértett meg még gaz "keressünk könnyebben , több pénzt" szele .
Sok mindenben, csak kisarkítva nem találkozik a vélemény. Pedig a párbeszéd és vita kultúra eléggé fontos.Ebben egyetértünk.
Nevezhetjük bárminek, hirtelen nem tudok rá mást. Minden felületen azonnal megy az anyázás, akkor is ha csak elefánt született az állatkertben.Azért ebből polgárháborút vizionálni elég durva! Túl jól él itthon ahhoz még a csóró is , hogy háborúzgasson . Ja , hogy van pár zárt osztályra való akinek jó volna az meg nem zavar , mindenhol vannak lásd Norvégia és Brejvik esetét!
Lehet ezt így is. ÁmenBéke neked is halleluja !
Mondom másképp. Sokan vagytok.Hol van polgarhaborús hangulat? Hülye vagy te?
Tényleg az van! Tegnap voltam a pólus centerben, nemhogy nem lehetett leparkolni, de még a környező mező is tele volt autókkal.Ez a polgárháborús hangulat oké?
Hmm. A nyáron kedvem lenne vissza menni a képek láttán, ha Mongólia nem jönne össze...már 2xvoltam a Fogarasi-havasokban, a Moldoveanun is, megvannak még az 1000 éves határ kövei.Ez egyik topikba sem illik, de azért berakom ide! Fantasztikus felvételek és ilyenkor vérzik a szívem igazán!
Csányi? Ő aztán az igazi "proligarcha"!Még azzal se lenne bajom ha csányira bízták volna, róla elhiszem hogy eredményes, de bazz egy félanalfabéta?
Keveri a Győzikét, meg a gőzekét...Hol van polgarhaborús hangulat? Hülye vagy te?
Ezt a félanalfabétát magyarázd már meg. Egy vegyészmérnök ezek szerint félanalfabéta?Ez nagyon jó észrevétel. Szten ezen a fórumon nincs ez a dolog durván túltolva, ezért csak ide irogatok. Persze én is néha túltolom, de ez előfordul.
Kellene pár ténykérdésben fix pont. Ha az megvan, lehet értelmesen beszélgetni. Mondok 2 ilyet.
1. 2015 és 2020 között egy érezhető életszínvonalnövekedés volt Mo.n.
2. A félanalfabéta Mészáros mint leggazdagabb magyar, vérciki.
k, akiknek oda van tolva a lehetőség és nem tud vele mit kezdeni, mert még arra is kreatívtalan, hogy egy kreatív tanácsadót, vagy vállalatfejlesztőt, vagy ilyesmit alkalmazzon és így ott rohad le a teljesen jó szándékból és fejlesztési céllal milliókból/összességben milliárdo
Ezt a félanalfabétát magyarázd már meg. Egy vegyészmérnök ezek szerint félanalfabéta?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..