Amúgy aki irigykedik Lölőre az ne felejtse :
![igazs-g-1.jpg](https://i.postimg.cc/Tw4TPWTh/igazs-g-1.jpg)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezt a félanalfabétát magyarázd már meg. Egy vegyészmérnök ezek szerint félanalfabéta?
Nem tudom, hogy trollkodsz vagy tényleg komolya gondolod ezt...Amúgy aki irigykedik Lölőre az ne felejtse :
![]()
azert ne tegyuk egy kosarba azt aki :Miért gondolod, hogy màshol a gazdagok nem félanalfabétàk? Főleg az ujgazdagok?
Egyetertünk. Én is hiányosnak erzem a kormny munkàját sok tëren. Más tereken meg egyenesen "zseniàlis".Nincs is olyan messze a véleményünk, közel sem szar itt minden. Hülyének meg pláne nem tartom őket. Mint 2010-es Fidesz szavazó viszont hiányosnak érzem a munkát, ebben bőven több lenne.
A valósàgban az 1.ès a 2. összemosódik.azert ne tegyuk egy kosarba azt aki :
1.tenyleg okos, tanult es valalkozokent lett gazdag es jol megszenved minden uzletert.
2.egy olyant aki a politika vagy a ismeretsege (a nagyfonok csaladja vagy gyerekori johaverja, esetleg magos parttag) tette gazdaga, es aki a gazdasagat az allami penznek koszoni (tenderezes, 10x dragabb kivetelezes mint a normalis meg a tobbi fa@sszag).
az 1. elott mindeg le fogom venni a kalapom, megdicserem.
a masikat meg nem irigylem, hanem nem tartom tiszteseges embernek.
Na akkor még egyszer:Nem tudom, hogy trollkodsz vagy tényleg komolya gondolod ezt...
A valóság ennyire nem fekete és fehér....azert ne tegyuk egy kosarba azt aki :
1.tenyleg okos, tanult es valalkozokent lett gazdag es jol megszenved minden uzletert.
2.egy olyant aki a politika vagy a ismeretsege (a nagyfonok csaladja vagy gyerekori johaverja, esetleg magos parttag) tette gazdaga, es aki a gazdasagat az allami penznek koszoni (tenderezes, 10x dragabb kivetelezes mint a normalis meg a tobbi fa@sszag).
az 1. elott mindeg le fogom venni a kalapom, megdicserem.
a masikat meg nem irigylem, hanem nem tartom tiszteseges embernek.
A valóság ennyire nem fekete és fehér....
Szerintem itt nem a lopásról van szó, ne mond hogy te soha nem segítettél ismerősön és ő soha sem segített rajtad. Ez nem baj csak a te elméleted szerint a fekete részvagy lopsz vagy nem, vagy csalsz vagy nem, vagy tiszteseges vagy vagy nem, ennyire egyszeru.
az hogy szurke, az egy politikai duma, amivel mossak magukat hogy amazok is loptak, hat akor nem baj ha mi is egy kicsit...sajnalom hogy azt a emberek tobbsege beveszi.
tegnap is voltam segiteni az egyik havernak kipakolni a szobabol.Szerintem itt nem a lopásról van szó, ne mond hogy te soha nem segítettél ismerősön és ő soha sem segített rajtad. Ez nem baj csak a te elméleted szerint a fekete részFélreértés ne essék én sem vagyok milliárdos és Mészárost sem akarom mentegetni de aztért gondolkodjunk
![]()
De a többi pályázó sem ad kedvezőbb ajánlatot.... Nem ott van a trükk a mészárossal hogy drágábban pályázik és mégis nyer hanem hogy a legjobb pályázatot tudja leadni (mintha tudná hogy a többi mit fog ajánlani.) ezért nem tudják megfogni (különben már rég eljárás folyna ellene ilyen ellenzékkel)tegnap is voltam segiteni az egyik havernak kipakolni a szobabol.
de azert ne tegyunk mar ugy hogy az ugyan az a szint hogy segitesz a havernak hogy elkapja az allami tendert ami par milliocska $ egy munkaert amit meglehetne csinalni legalabb a fele penzen is....
Nem nyilván nem de minap is adtam ki munkát egy ismerős alvállalkozónak anélkül hogy szétnéztem volna tudom hogy jól dolgozik és nem basz át de lehet van olcsóbb.tegnap is voltam segiteni az egyik havernak kipakolni a szobabol.
de azert ne tegyunk mar ugy hogy az ugyan az a szint hogy segitesz a havernak hogy elkapja az allami tendert ami par milliocska $ egy munkaert amit meglehetne csinalni legalabb a fele penzen is....
Egyébként mészáros pályázatai egyáltalán nem drágábbak mint másoké sőt mindig a legolcsobb... (nagyon kevés olyan eset van amikor nem az ővé a legjobb áru ajánlat... de olyan esetekben az olcsobban pályázó valami miatt nem nyerhetne)Nem nyilván nem de minap is adtam ki munkát egy ismerős alvállalkozónak anélkül hogy szétnéztem volna tudom hogy jól dolgozik és nem basz át de lehet van olcsóbb.
Nekem inkább az a bajom hogy, én is örülnék ha előre évekre szólna egy haver hogy mire lesz kereslet és úgy fejleszthetném a cégemet.Egyébként mészáros pályázatai egyáltalán nem drágábbak mint másoké sőt mindig a legolcsobb... (nagyon kevés olyan eset van amikor nem az ővé a legjobb áru ajánlat... de olyan esetekben az olcsobban pályázó valami miatt nem nyerhetne)
Mészáros félanalfabéta téma. Hát lehet irni tud, de ha megszólal....
Olyan falusi helyi menő vállalkozó a max, amit önállóan kinézek belőle.
De Mo. egyik leggazdagabb embere??
Persze mki megtolja a saját körét, de azért egyfajta igénytelenség őt élvonalva tolni Rohadtul kilóg a lóláb!! Olyan rendszerváltás korabeli volt suttyó TSZ elnök, de jó komcsi kapcsolatokkal feelingje van. Qrva ciki!!! Az is, aki ezt nem látja. Bocs mkitől.
Vannak itt más menő vallalkozók. Szalay-Bobrovniczky, Jászai Gellért, akár Garancsi és rengeteg más tag. Náluk látszik, hogy van teljesítmény, tudás is a sikerek mögött.
Azért írtam. Ugyanaz a kör, de róluk hihető hogy tudnak milliárdokat keresni, nagy cégeket vezetni. Van mögöttük stabil szellemi háttér. Mészáros meg a TSZ elnök szint.Ők is "NER-lovagok", Jászai Gellért pl. Mészáros üzlettársa volt számos cégben.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..