M
molnibalage
Guest
Én még ezen kísérletezési fázisban vagyok, hogy belőjem mire van igény.Ez a reklámok miatt is van, amit beletehet a yt. Ami meg nyilván azt tolja, amiben több reklámidőt tud értékesíteni.
És -ahogy írod- még változni is szokott. Szóval nem elég, hogy egyszer eltalálja az ember és megtalálja a rést a pajzson, de fenn is kell tartani. A rendszeresség, meg ezek főleg a nézők miatt szükségesek. Mert, hogy egy egyszerű példát hozzak: nem szerencsés mondjuk két hosszú live-ot tolni egy időben, magyar nyelven.
De az se jó, hogy ha nagyon ritkán van tartalom, mert elfelejtik az emberek, nem pörögnek a témán. De ha így alakul, akkor is kell rendszeresség, mondjuk minden hónap első szombatja... vagy berakni hetente valami gyorsan megnézhető pár perces videót -ami lehet, hogy kevés bevételt és feldobást eredményez, de megtartja a nézőket- és minden hónapban egy fő tartalom. Vagy ilyesmi.
Egyelőre néza zavarbaejtő.
- Az Orszirak és Gripen nagyon hosszú videók, de mégis magas nézettségűek.
- A hosszuk ellenére műszakilag sokkal kevésbé tömény ez a kettő, mint a légvédelmis sorozat, magasabb is a nézőszám. Sokkal.
- Viszont a Gripen videó esetén a téma magyar is, gondolom ez is faktor.
- Oszirak nem magyar téma, mégis sokan nézték.
- Az F-15 not a pound videó igen lágy műszakilag, rövid, de mégsem nézték meg annyira sokan.
Meg ez a csatorna az, amt nem tudok hova tenni.
Piszok részletes videókat csinál, de meg lehet nézni, hogy régen mi volt. Nem tudom mikor lett sikeres, de erős túlzással lassan évente tesz ki tartalmat és mégis. Sokmillós tábor és nézik is a csatit.
Szóval igaz az, hogy néha a több kevesebb és a kevesebb az több.
Én is ezt az állapotot szeretném elérni. Hogy a minőséget és ne mennyiséget lássák csak.
Ez teljesen reménytelen elképzelésnek tűnik jelenleg.Nem is kell. Főleg ha nem ebből akarsz megélni és csak munka melletti dolog.
Ha kb. a Binkov féle nézőszámom lenne nemzetközin, az legfeljebb akkor lenne reális.
Meg egy idő után felmerülne az a kérdés is, hogy ha tényleg komoly pénzt hoz a csatorna, akkor milyen alapon kérhetném azt, hogy merő jóindulatból ingyen lektorálja bárki, vagy akár írjon is bele tartalomban.
Mert ok, hogy a munkaidő 80-90%-a a felmondás, a rajz és a videó vágása olyan témánál, amihez már viszonylag jól értek, de ahol meg nem?
Azon kívül, hogy felajánlottam az összes Patreon extrát annak, aki segített és persze látták korai hozzáférésben más ellenszolgáltatást nem tudtam eddig felajánlani.
Igen, az övé.Ez a hazaáruló jeszarszki kölyke amúgy?
Elég csak a fejére ránézni és a hasonlóság nyilvánvaló.
Amúgy mitől hazaáruló?
Nagyon elcsépelt lett mára ez a kifejezés...