Beszélgető

…A BW bakancsom (azt hiszem Meindl vagy Haix a gyártó) ehhez képest nagyon sokat kibírt, pedig gyilkoltam keményen AS-en és túrán, kb 8000 kemény forintért vagy 8 évig szolgálhatott (meg előtte ki tudja mennyi volt benne).

Végül a Tátrában félig levált a talpa a puhább szivacsos részről, úgyhogy cuppoghattam le miközben lifegett mint a kutya nyelve. Másoknak vicces volt, mondjuk így sem esett szét. Ott jó eséllyel csak elöregedett az a puhább anyag.

Most erősen csorgatom a nyálan egy Meindl Wales-re, csak horror drága.
A jót mindig meg kell fizetni de ennyi pénzért már jobb bakancsot is kapsz !

Meghalt a Jászai Mari-díjas színművész, Venczel Vera..​

Meghalt Venczel Vera színművész. A Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja 75 éves volt.
A halálhírt közleményében tudatta a Vígszínház. A színésznő otthonában, szerettei körében tért örök nyugalomra.

Venczel Vera Jászai Mari-díjas színművész a Tolnay Klári Művészeti díj egyik 2016-os kitüntetettje az elismeréssel az átadóünnepségen a mohorai Tolnay Klári Emlékházban 2016. szeptember 17-én.

Venczel Vera Jászai Mari-díjas színművész a Tolnay Klári Művészeti díj egyik 2016-os kitüntetettje az elismeréssel az átadóünnepségen a mohorai Tolnay Klári Emlékházban 2016. szeptember 17-én. Fotó: Komka Péter / MTI

:( :(

Meghalt a Jászai Mari-díjas színművész, Venczel Vera..​

Meghalt Venczel Vera színművész. A Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja 75 éves volt.
A halálhírt közleményében tudatta a Vígszínház. A színésznő otthonában, szerettei körében tért örök nyugalomra.

Venczel Vera Jászai Mari-díjas színművész a Tolnay Klári Művészeti díj egyik 2016-os kitüntetettje az elismeréssel az átadóünnepségen a mohorai Tolnay Klári Emlékházban 2016. szeptember 17-én.

Venczel Vera Jászai Mari-díjas színművész a Tolnay Klári Művészeti díj egyik 2016-os kitüntetettje az elismeréssel az átadóünnepségen a mohorai Tolnay Klári Emlékházban 2016. szeptember 17-én. Fotó: Komka Péter / MTI

:( :(

Most akartam linkelni

Miért érdemes külföldieknek Kelet-Magyarországon ingatlant venni...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Dühítő
Reactions: Kim Philby
Vótmá! Már kielemeztük és most mindenki erre spórol. :)
5 év múlva, több súlyt elbírva, akár két személyesen, 15 percnél tovább bírva nekem bármennyi pénzt megér majd. Most ez így 30 milláért egy játék lenne. Annyit nem ér. Jelenleg. Viszont végre ez jól is néz ki, és ki tudja milyen más jelenik meg majd idővel.

5 év múlva, több súlyt elbírva, akár két személyesen, 15 percnél tovább bírva nekem bármennyi pénzt megér majd. Most ez így 30 milláért egy játék lenne. Annyit nem ér. Jelenleg. Viszont végre ez jól is néz ki, és ki tudja milyen más jelenik meg majd idővel.
Te valami màsra vársz....