Nah, miről? Most menjek bele abba, hogy az Elfnet videóit mennyivel többen megnézik, mint a tieidet, miközben az Elfnet videóinak a hitelessége lényegében egy nem létező dolog? Hamis információkat terjeszt a csatorna a haditechnikai eszközökről! Mégis sokan nézik és elhiszik....
Mert az elfnet cirka 5+ éves csatorna, a Militavia meg most 1 éves, de rendszeresen videók lényegében csak január óta vannak rajta.
Lényegében egy 9 hónapos csatornát vetsz össze itt egy 60+ hónapossal.
Lesz majd talán a Militavia is 10+ ezres, de az évekbe telhet.
De szerintem kb. ez a plafon egy magyar HT csatornának.
De kit tudja, talán rá tudok cáfolni, hogy mégsem...
Amúgy nem is nézik sokkal többen még az abszolút számokat nézve sem, nemhogy a feliratkozók számához képest.
Még a 2-3 hónapos videók közül is nagyítóval kell keresni, amit annyiran láttak, mint a csatorna feliratkozó száma.
Sőt, a legdurvább az, hogy a kb. 3 hetes Gripen v MiG videó nézettségnél összesen csak 7-8 videója bír több nézővel. Csak azok sok évesek...
De ez a hobbista elvileg széles társadalmi problémáról, napi politikáról és istentudja miről szól és kb. 2 év alatt ennyi embert tudott bevonzani.
Ilyen háttérrel. Érdekes no...
Vagy pl. mekkora az RTL vagy a TV2 nézettsége a Spektrumhoz képest? És melyiken folyik a szar?
Gondolom az első kettőn, már a dokumentumfilmek már 15 éve is kezdtek szénné butított szarok lenni.
Szerintem ezt se állította soha senki róla saját magán és rajtad kívül
Ó persze, csak azért linkeli lépten nyomon és hivatkozási alap ez a csávó sokaknak.
Hogy miért, azt nem tudom.
Ez a csávó még fejben tinédzser és örül neki, hogy szerepelhet. Ez legyen az ő dolga.
Lehet, nem értek ehhez.
(Amúgy hány önjelölt megmondó ember van a youtube-n? Dunát lehet velül rekeszteni....)
Hát, a fél (teljes?) "influenszer" szféra...
Mondjuk azt nézve, hogy a titok mennyire népszerű kb. ki is jelöli az átlagfiatal és elég sok felnőtt szellemi igényét.
Értem én, hogy néha jól esik a trash és könnyed szórakozás, de poénból kipróbáltam 10 perc tik tok ot.
Nem volt 10 perc alatt lényegében semmi, amit tartalomnak tudtam volna hívni....
Agyzsibbasztó.