Hátizé, tökjó karikatúra, ráadásul innen linkelte valaki.Atyaég @cirqle , az az új profilkép. Ahogy látom mostmár a főni is orkká változott, mint a muszkák
A NÉZÉSE meg pont jól mutat itt a hozzászólások mellett
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hátizé, tökjó karikatúra, ráadásul innen linkelte valaki.Atyaég @cirqle , az az új profilkép. Ahogy látom mostmár a főni is orkká változott, mint a muszkák
https://magspress.com/un-declares-w...-is-not-secretly-manipulated-by-global-elite/
https://en.unesco.org/themes/gced/thinkbeforesharing
#ThinkBeforeSharing - Stop the spread of conspiracy theories
UNESCO Director-General
A new campaign helps you learn how to identify, debunk, react to and report on conspiracy theories to prevent their spread. Check out the infographics and social media pack below and help spread the word that facts matter and no one is to blame. Thinking critically and being informed about conspiracy theories is key to challenging them.
This UNESCO campaign is implemented jointly with the European Commission, Twitter and the World Jewish Congress.
Volt egy tv reklám sorozat, ahol a fel sem merülő problémákra talált ki megoldásokat Emese.Ezt nem ertem, ez valami gay clubbol hozott megszolitas?
Kerdezz batran, ha valami nem vilagos, azzal sosincs problema.
This UNESCO campaign is implemented jointly with the European Commission, Twitter and the World Jewish Congress.
Volt egy tv reklám sorozat, ahol a fel sem merülő problémákra talált ki megoldásokat Emese.
Na innen van.
"Kérdezz bátran, ha valami nem világos, azzal sosincs probléma."
Ööö ...Rejtett kamerával jártunk utána, hogyan virágzik az étolajbiznisz az árstop miatt Komáromban
240 forintot keresnek egy liter étolajon azok, akik kartonszámra veszik és viszik az olajat Szlovákiába a komáromi üzletekből. Komáromban a helyiek az állítják, naponta több szlovák rendszámú utánfutó és kisteherautó is megfordul a boltok parkolójában, és a rendszert kijátszva megpakolt...rtl.hu
Ööö ...
"Az egyik népszerű komáromi diszkontáruházban a Fókusz is megpróbált háromnál több étolajat venni, a pénztárnál azonban nem engedték. Mindezt rejtett kamerával rögzítettük."
Fake news és saját maguk döntik meg? Majd conteoval rákontráznak. Hogy Mufurc Malac akkor is így száll le a bringáról.
Nem tudom. Nem vagyok nagy étolaj vásárló. Lejöttem a srácaimmal a Balcsira míg nejem külföldön esküvőn. Kedden indulás előtt vettem két literes Vénuszt. Nem néztem mennyi volt, de felnyúltam, levettem. Hogy Penny volt vagy Aldi, nem tudom, két helyen jártunk indulás előtt. Felnyúltam, levettem.Tényleg alig lehet olajat kapni, 5 literes mission impossible, 1 literesekből is többnyire a flancosabb 1000+ ft-osok vannak csak, 2 literes kb. az egyetlen ami szokott lenni, mert ugyanúgy 1-et lehet venni, mint az 5 literesből (inkább visz bolttól függően 3-5 1 literest).
Részben igazad van. De simán működhet. Beülnek 5-en az autóba, végig járnak több boltot; mindenhol megveszik amennyit lehet. Mondjuk 3 litert, az boltonként 15 liter. Öt boltot végigjárnak az 75 liter. És miért ne csinálnák meg minden nap. Napi 15-20 ezer. És azért 5 bolt nem sok, simán többet is végigjárhatnak.Ööö ...
"Az egyik népszerű komáromi diszkontáruházban a Fókusz is megpróbált háromnál több étolajat venni, a pénztárnál azonban nem engedték. Mindezt rejtett kamerával rögzítettük."
Fake news és saját maguk döntik meg? Majd conteoval rákontráznak. Hogy Mufurc Malac akkor is így száll le a bringáról.
Erdekes, szerintem nem is lattam napraforgo olajat itt 25+ eve... legalabbis a normalis kiszerelesuek kozott biztosan nincs sehol.Tényleg alig lehet olajat kapni, 5 literes mission impossible, 1 literesekből is többnyire a flancosabb 1000+ ft-osok vannak csak, 2 literes kb. az egyetlen ami szokott lenni, mert ugyanúgy 1-et lehet venni, mint az 5 literesből (inkább visz bolttól függően 3-5 1 literest).
Erdekes, szerintem nem is lattam napraforgo olajat itt 25+ eve... legalabbis a normalis kiszerelesuek kozott biztosan nincs sehol.
(En a megszokott extra virgin olive melle hosszu evek ota canolat - repcet - veszek, de azt is kizarolag csak olajban suteshez hsznalom, amikor nem air fryerben sutok.)
Gondolom helyi/kulturális dolog is, pl. nálunk gyakorlatilag nincs repceolaj, kint osztrákoknál/németeknél meg szinte csak azt láttam a polcon, olaszoknál oliva olivával...
Szlávok hagyományosan nagy szotyikedvelők, onnan van a napraforgóolaj dömping is kelet-Európában.
Hát belőlem biztosan nem élnek meg az olajjal mutyizók, kb. 2 évente használok el 1 litert... Amit lehet sütőben sütök, plusz zsiradék nélkül.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..