Vagy a szlávokban, főleg a környékbeliekben van sok magyar vér.Hát, pedig sokkal inkább szlávok vagyunk genetikailag, mint szittya magyarok...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vagy a szlávokban, főleg a környékbeliekben van sok magyar vér.Hát, pedig sokkal inkább szlávok vagyunk genetikailag, mint szittya magyarok...
1. Legalább azzal lennél tisztában te szerencsétlen, hogy mit értünk rokonságon.Mivel ha őseid ebben az országban éltek, nagy valószínűséggel keveredtek más népekkel. Mivel rengeteg szláv nép él körülöttünk, így a mi genetikánk is jórészt szláv meg német katyvasz. Ha tetszik, ha nem.
De bizony genetikailag rokonok ők is. Ha elhiszed te szerencsétlen, ha nem.1. Legalább azzal lennél tisztában te szerencsétlen, hogy mit értünk rokonságon.
2. Az általad sugallt értelmezés (relativizálás) szerint mindenki rokona mindenkitek, sőt bizonyára még valami ősmajmok is, meg valami cickányfajta is...
3. Lófaszt se tudsz te rólam.
4. Jelen felvetésben semmi értelme a "szlávság" és "németség" fogalmának, csodálkozom, hogy a "románságot" nem említetted (esetleg zsidóságot, vagy cigányságot).
Ezt nagyon bírom az angolokban, hogy egy ajtó köré is tudnak nagy sztorit tenni.Csak, mert érdekes
Britannia legrégebbi és egyetlen angol-szász korabeli ajtaja.
Több mint 950 éve áll a helyén, a Westminster Apátságban, készítése
Hitvalló Edward uralkodására tehető, az 1050-es években.
Azért nem tudsz mindennap nyitni-zárogatni egy ~1000éves ajtót.Ezt nagyon bírom az angolokban, hogy egy ajtó köré is tudnak nagy sztorit tenni.
Persze, érdekes is. Bár nem tudom, hogy mennyire van napi használatban az ajtó. Meg ha évezredes dolog talán nincs kéznél, de kb. negyed évezredesek igen.Azért nem tudsz mindennap nyitni-zárogatni egy ~1000éves ajtót.
Vagy úgy egyáltalán kontaktálni egy évezredes tárggyal.
Mondjuk, a Szent Jobb sem rosszabb mint sztori!Ezt nagyon bírom az angolokban, hogy egy ajtó köré is tudnak nagy sztorit tenni.
Ezzel szemben a fanatikus SS is hogy szétcsapta magát a jenkiken. Ja nem. Pedig semmivel sem volt kevésbé fanatikus, mint a japán gyalogság.@Ember
Az egészen röhögök.
A fanatikus japánok is jól széptcsapták magukat a jenkiken.
A fanatikus katonánál rosszabb kevés van, mert szegény agymosott hülye és nem képes gondolkodni és magát képes kinyíratni akár a semmiért is.
Igen egyrészt röhely, másrészt kurva elszomorító, hogy mennyi kárt tudnak okozni az agymosott fanatikusok legyen az iszlamista, kamikaze, indoktrinált SS totenkopf, konkvisztádor stb. Persze észak koreát is lenyomná dél, de milyen áron. Az iszlám államnak sem volt esélye, de mégis modern fegyverek is eljutottak hozzájuk, és szétkúrtak egy országot. A japán fanatizmus nélkül meg pl megúszhatták volna az atomot, ahol rengeteg civil pusztult el. Ide veszem a pontagyú jenkit is amúgy aki bibliai idézeteket vés a puskatusába amikor elvileg Szaddam ellen megy, de gyakorlatilag lelövi a "rongyfejű" arab kecskepásztort is, mintha valami keresztes háború lenne a gyaurok ellen. A katonaság eleve táptalajt ad a gondolkodni képtelen szolgáknak. Van egy jó oldala is, pl a légió a családom meg a bajtársiasság, csak arra vagyok allergiás amikor a civileket irtják parancsszóra, az a szememben nem katona, csak egy harci droid.@Ember
Az egészen röhögök.
A fanatikus katonánál rosszabb kevés van, mert szegény agymosott hülye és nem képes gondolkodni és magát képes kinyíratni akár a semmiért is.
Mindig volt bennem egyfajta makacs igazságkeresés, nagyon igazságtalannak tartottam ugyanis azt, amikor lecigányoztak, lezsidóztak valakit. És egyszer azon kaptam magam, hogy sikerült egy dalban elkapni, hogy miről van szó. A Világszerver című számban van egy olyan sor, hogy „Ha választhatnék, zsidó lennék.” De ebben az is benne van, hogy ha választhatnék, cigány lennék, ha választhatnék, hülye lennék, ha választhatnék, kicsi lennék. Nem tudom, ki mondta, hogy amíg egyetlen embert is lezsidóznak a világon, addig ő zsidó akar lenni. És akkor jön a neheze, hogy mi az, hogy zsidó? Szerintem zsidónak, antiszemitának, és semlegesnek is meg kell egyszer fogalmaznia ezt magában. Én mostanában kezdem megérteni. Elvittem a feleségemet Izraelbe két évvel ezelőtt, és azzal az élménnyel jöttem vissza, hogy Izrael az egyetlen ország a világon. Én nagyon sok helyen megfordultam már, ráadásul az a fajta ember vagyok, aki mindenhol jól érzi magát. De ott rám szakadt az érzés, hogy ez egy létező ország, hiába friss tákolmány, az összes többi viszont díszlet egy operettben. Lehet, hogy ez szörnyen hangzik, de onnantól kezdve az a szó, hogy hazám, valamennyi más himnuszban mulatságosnak tűnt. Mindig gyanakvó voltam egyébként a magyar hazafisággal, bár természetesen magyarnak vallom magam, de ahogy ezt itt kiejtik a szájukon az emberek, az mindig viszolyogtató volt a számomra.
Nehogy rá legyen valahova írva, hogy: A vecézár vavan.Ezt nagyon bírom az angolokban, hogy egy ajtó köré is tudnak nagy sztorit tenni.
ave cezar vavanNehogy rá legyen valahova írva, hogy: A vecézár vavan.
@Ember
Az egészen röhögök.
A gobelin = / a keresztszem = x. Ez a fő különbségNaaah ez goblein! Ebben profi vagyok!
Próbáltam romános intonációval.ave cezar vavan
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..