M
molnibalage
Guest
Tudtommal nem. Van olyan kúthálózat, ahol a rendszert átszabták és mutatja azt is, hogy hol tankoltál.Semmi.
De mész egy kört a kút körül és megint beállsz sem tudnak mit csinálni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tudtommal nem. Van olyan kúthálózat, ahol a rendszert átszabták és mutatja azt is, hogy hol tankoltál.Semmi.
De mész egy kört a kút körül és megint beállsz sem tudnak mit csinálni.
Neked megvan a sorozat? Megosztod velünk?A vadászat , az erdő és vadgazdálkodás az mindenképpen ! Ugyanis nem a pénz határozott és zöld ruhában eltűntek a titulusok , társadalmi különbségek ! Amúgy nem vagyok a régi rendszer híve de ami jobb volt azt kár tagadni ! Nézd meg a Rácz Gáborék féle 12 hónap az erdőn c. remek művet ! A Magyar erdő és vadgazdálkodás teljes palettáját érinti . Minden gyerekkel megnézetném egy erdész vadász társaságában. Sokszor felajánlottam már iskoláknak , senki se élt vele !
Köszi, én a torrent tékában néztem, és nem volt, eszembe sem jutott a legkézenfekvőbb helyen keresni!Hála a technikának már nem veszhet el ez a korszakalkotó mű ! Tökéletes felvételek , rendezés , narrációs és persze zene !
Sajnos csak az eredeti kissé megkopott analóg kópiája lett digitalizálva de így is megéri rászánni az időt !
Nekem megvan DVD-is eredeti kiadásban !
Nekem eggyel több van és nagyobb is...
Causescu kísértetét látták, valahol Európában!Hm.Emlékszel még,mikor a hajcihő elején felvetettem a benzinjegyet?Havonta mindenki kap mondjuk 40 literről kedvezményes árú benzinre jegyet (kinek nincs kocsilya,nem kell,eladhatja,átruházhatrja,becserélhet mondjuk BKV/akármi bérletre-mitudomén).Egyébként meg van a piaci ár.
A kárpátaljai megadásról tárgyalnak?
Csak nehogy úgy járjon mint Heller Ágens....Ez mostanra a Balatonban lubickol.
A Capri cukrászda mögötti játékterem megvan?A Játékteremre emlékeztek? Én a Győri kapuhoz, meg a Zenetagozatos ált. isk. ba jártam, 6.-ig. Még az is lehet, hogy itt valaki osztálytársam volt.
Meg valami mozi is volt ott. Ott láttam a CsHt. Meg a Lucky Luke és a Daltonokat. Meg mellette volt egy bolt, ahol gombfocicsapatokat meg 3d hatású képeket vettem... Kicsit rég volt...A Capri cukrászda mögötti játékterem megvan?
Meg híd a Szinván...Meg valami mozi is volt ott. Ott láttam a CsHt. Meg a Lucky Luke és a Daltonokat. Meg mellette volt egy bolt, ahol gombfocicsapatokat meg 3d hatású képeket vettem... Kicsit rég volt...
Ami érdekes,hogy 2-3 kúton semmiféle üzemanyag nem volt,le voltak bójázva.
A mentő jobb jobbról és elé kihajtott a fehér kisteher. Elrántotta a kormányt a mentő, hogy ne kapja oldalba és ez lett.Ez nem tudom hogyan gondolta a mentő?
A másik videón látszik a fehér kombi, aminek gondolom nem véletlen van megtörve az orra.
A kérdés az, hogy nem hogyan gondolta a mentő, hanem a combi vezetője hogyan gondolta? Süket és vak is?
Ha szirénát hall és nem látja hol a mentő, akkor szerintem ne legyen olyan hülye, hogy elindul.Nem számított a mentőre, ami elég gyorsan jött, és úgy tűnik, a szembeforgalom sávjában előzött mindenkit. Ha hallotta is a szirénát, lehet nem tudta rögtön, merről jön a mentő, nem nézett be balra.
No,itt van a különbség.Ezért spanyolban nagyon kemény büntetés van.De hát mit várok én olyan országban, ahol már rendszeresen látom, hogy mentőnek nem adják meg az elsőbbséget...?
Ez nem tudom hogyan gondolta a mentő?
A mentő jobb oldala is végig van húzva, az is a fehér kisteher miatt van.Egyértelműen a kisteher volt a fasz. Látszik is hogy belemegy oldalról a mentőbe (ott van a lökhárítójának a darabja a földön már azelőtt, hogy a piros autóval ütközik).
Egyértelműen a kisteher volt a fasz. Látszik is hogy belemegy oldalról a mentőbe (ott van a lökhárítójának a darabja a földön már azelőtt, hogy a piros autóval ütközik).
A mentő jobb oldala is végig van húzva, az is a fehér kisteher miatt van.
Szerintem simán "arrébb ütötte" egy sávval a furgonos a mentőt, ami így pont bele szállt a piros skodába.
A furgonos gondolom dohányzott, mobilozott, vagy kitudja hol volt... mindenesetre balra kikanyarodáskor nem nézni balra minimum darwindíjas... ha kicsit később ér oda a mentő, a furgont kapja totál telibe.
Nyilván hülye vagyok többszázK balesetmentes km után, hogy meg mertem kérdezni a mindenhez IS értő molni közelében, hogy hogyan gondolta ezt a sebességválasztást lakott területen egy zebra közelében a mentő ...A szomorú az, hogy jürgen előtt volt minden infó, hogy összerakja, 30 sec elég volt ehhez...
Mit mond a KRESZ?Nyilván hülye vagyok többszázK balesetmentes km után, hogy meg mertem kérdezni a mindenhez IS értő molni közelében, hogy hogyan gondolta ezt a sebességválasztást lakott területen egy zebra közelében a mentő ...
Ja, és magyarázd el a piros autósnak, hogy milyen ügyes volt a mentő, meg milyen hülye a fehér furgon ..., ha túlélte ...
Azért majd nézd meg, hogy mennyit látsz kikanyarodáskor a Mórából a Szent Istvánra a fasortól, ha egy mentő a másik oldalon mondjuk előzi a sort, vagy csak megjelenik ott 130al, ahová te éppen kanyarodnál ki ...
Megnézve a GMet, fasza kis bringasávra is figyelni kell ...