Jó, hát kérem ez buta, mint a segg.
A legalapvetőbb, legpopulárisabb vadászgéppel egy halál egyszerű kép megrajzolására is képtelen.
Nem egy jelenetet, csak azt kértem, hogy rajzoljon le egy F-15 Eagle-t. Képtelen rá.
Szerinte ez F-15 Eagle. És ez nem az, hogy szarul paraméterezem.
Nem kértem semmit. Rajzoljon le egy F-15 vadászgépet. Ennyi. Leszarom a hátteret, bármit. Nézzen ki első körben annak, amit.
Mintha kérném, hogy rajzoljon le egy Skoda Octáviát és rajzol helyette egy random valamit.
A Skoda Octavia, piros és kocsira első körben ezt adta. gy kb. autó, de összeségében nem stimmel.
Itt M1 tank lövegével tüzelést akartam. Nem érti meg, a környeztre húzta rá a tüzelés, ez pedig már a második variáció.
Az alapformát nem érti.
Próbáljuk újra a gunfire szó, és tank, meg treeline. Kb. a treeline-t tudta értelmezni.
Kb. azt tudja a cucc, amit sejtettem. Azon művészi víziók egy részének értelem nélküli összemixelésére, amit igazi művész csinált meg.
Halál egyszerű jól körülírható, égháttérben fotózitt kicsit is seciális tárgyat sem tud megrajzolni.
Értem én, hogy a többség sci-fi, RPG és random nature és egyéb elemekre használja, de ott eleve adott a séma és művészi vízió és a full random eredmény is szép. De én egy ADOTT tárggyal akarok valamit, akkor a jelek szerint erre képes. Még úgy kb. eredményre se.
Arra tényleg jó, hogy kártyajáték kb. kártya grafikáját legyártja vagy n+1 RPG NPC képét, de hát olyan is lesz mind. Csak egy átmókolt eredménye egy már létező valaminek. Egy átlag középszerű eredményre, fillermnek jó. De egy fő karaktert ezzel nem rajzoltatnék meg részleteiben azt fix. Mert nem lesz az PONTOSAN olyat, amit akarok. Semmit nem tud megrajzolni, amihez hasonló nincs.
Mivel HT eszközökről képek vannak, ezzel kb. meg is szívta.
És akkor ahogy írták. Ha ezt én wireframeban akarnám, mert cool prospektushoz kell, akkor IJ. Lövése sincs egy tárgy 3D formájáról.
Stb.
Persze az égő városos kép, mint művészi impresszió a háborúról szép? Igen.
Ezt akartam látni a képen? HÁT KURVÁRA NEM.
Ez eddig egy érdekes játék, de szerintem ez a grafikusok munkáját minimális szorítja ki és kb. tényleg az, hogy a fogalmatlan vevőtől megkérik, hogy "kb erre gondolt"? Többre nem alkalmas ez. Szerintem.