Természetesen az utakra vonatkozik.Mármint konkrétan mi?
Hogy nem volt még ilyen jellegű meghibásodásunk az autónál?
Hogy épp azon az autópálya szakaszon soha nem voltam?
Vagy az, hogy az utak gyors elhasználódásának több oka is lehetséges?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Természetesen az utakra vonatkozik.Mármint konkrétan mi?
Hogy nem volt még ilyen jellegű meghibásodásunk az autónál?
Hogy épp azon az autópálya szakaszon soha nem voltam?
Vagy az, hogy az utak gyors elhasználódásának több oka is lehetséges?
Az akkor használatos, 92 és 98-as oktánszámú benzin árkülönbözete 3 Ft volt literenként, ami 90 illetve 93 forintos literenkénti árat jelentett.Ha jól emlékszem, 1992 táján kb. annyi volt 1 liter tej, mint 1 liter benzin.
Érdekes lenne ezt a paritást megnézni miden időszakra, ha lehet.
Az akkor használatos, 92 és 98-as oktánszámú benzin árkülönbözete 3 Ft volt literenként, ami 90 illetve 93 forintos literenkénti árat jelentett.
A 2,8%-os zacskós tej ára 21 Ft volt.
De, ha még szeretnél röhögni, senkit sem érdekel az a tulajdonosi megoszlás, amit leírsz. Azért, mert azok nagyobb része fidesz közeli tulajok kezében van.. Hallottál már az "aranyrészvényről"? Amikor én pld. MOL-os voltam, az aranyrészvény az állami kézben volt. Ezzel lehetett különleges tulajdonosi jogokkal élni... Pld. azokkal, amin az előbb akkorát nevettél, amikor leírtam. Ma nem tudom, hogy mi van a MOL-nál ez ügyben. De, sejtem, hogy az aranyrészvény most is állami kézben van. Amíg ismertem (belülről) a MOL Rt. privatizációját, lehetett a többségi tulajdon máshol, de az aranyrészvény az állam kezében maradt. Ezért nem vicces, hanem inkább szomorú, hogy olyan statisztikákat hozol, amik erről a fontosabbnál fontosabb dologról nem adnak semmilyen információt.......
Bár az, hogy a pozsonyi saját finomítóból nem tud behozni a MOL üzemanyagot Mo. ra, az prüsszeli forrás diverzifikáció.Ebben azért érzek valami finom bodicseket, most jön a sikítás Prüsszel felé, hogy deaszabadpiacifolyamatok, meg indul a vizsgálat. Ha lenne aranyrészvénye a kormánynak, nem így kéne megoldani.Kezdődik a visszavágó! - 95 százalékos adót vetett ki a kormány a Mol extrapfofitjára - PestiSrácok
Holnaptól 40-ről 95 százalékra emelkedik annak az extraprofitadónak a mértéke, melyet a Brent olaj és az Oroszországból származó nyersolaj közötti árrésre vet ki a kormány. Tehát – miután a kormány a fokozódó nyomásra kénytelen volt visszavonni az üzemanyagár-stopot – gyakorlatilag teljes...pestisracok.hu
Leírtam, hogy mi felénk és amerre jártam az utóbbi években úgy van, ahogy írtam. Miért mondjak mást csak azért, hogy a Te vélt-vagy esetleg valós véleményednek megfeleljek? Nagyjából le is tudnám írni, hogy konkrétan milyen szakaszokról van szó, azzal szemben, hogy erre az a válasz, hogy Bulgáriában is jobbak az utak; ez mennyire releváns és objectívebb érv?Természetesen az utakra vonatkozik.
Valóban az lett. Bár ez a nárcisztikus hülyegyerek könnyű célpont. Egy főnyeremény a FIDESZ számára, mert NoÁr vízágyúként oszlatja a konszolidáltabb ellenzéki szavazókat és tüntetőket. Két pedagógus ismerősöm is kihagyta/otthagyta a tanártüntetést, amikor NoÁr felbukkant.Ez jó lett!
Mandiner
mandiner.hu
8 éve vannak szankciók, nem csak a háború óta. De a sok ballib agyába ezek szerint nem nagyon ment be 8 év alatt.Ezek tények, Anya!
A Miniszterelnök kijelentése igaz volt. HA nem b..szák szét a Barátságot és jönne rajta zavartalanul a nafta akkor nem is lenne baj... De szétb..ták... Vajon kik?2022. december 2., Kossuth rádió, Orbán Viktor:
“Ugye, Magyarországnak azt sikerült elérnie, hogy miután ránk a szankciós tiltás nem vonatkozik, ezért Magyarország hozhat be Oroszországból olajat. Tehát attól nem kell tartanunk, hogy ellátási hiány lépne föl.”
2022. december 6., Kormányinfó, Gulyás Gergely:
“(…) az elmúlt napokban mindenki által megtapasztalható módon zavarokat okoz Magyarország üzemanyagellátásában, (…) ezért a kormány nem tudja fenntartani a továbbiakban a 480 forintos hatósági árat. Ezért eltörli a kormány a benzinárstopot.”
2022. december 2., Kossuth rádió, Orbán Viktor:
“Ugye, Magyarországnak azt sikerült elérnie, hogy miután ránk a szankciós tiltás nem vonatkozik, ezért Magyarország hozhat be Oroszországból olajat. Tehát attól nem kell tartanunk, hogy ellátási hiány lépne föl.”
“(…) az elmúlt napokban mindenki által megtapasztalható módon zavarokat okoz Magyarország üzemanyagellátásában, (…) ezért a kormány nem tudja fenntartani a továbbiakban a 480 forintos hatósági árat. Ezért eltörli a kormány a benzinárstopot.”
Nem értek hozzá, nem vagyok olajipari szakember, de nem más a nyers olaj ellátási biztonsága/bizonytalansága és nem más az üzemanyag ellátási biztonság/bizonytalansága? Szóval, gondolok itt arra, hogy attól, hogy van olaj, még nem feltétlen van üzemanyag?2022. december 2., Kossuth rádió, Orbán Viktor:
A Miniszterelnök kijelentése igaz volt. HA nem b..szák szét a Barátságot és jönne rajta zavartalanul a nafta akkor nem is lenne baj... De szétb..ták... Vajon kik?
Némá, kérlek álljál már le ezzel a hülyeséggel te is.A Miniszterelnök kijelentése igaz volt. HA nem b..szák szét a Barátságot és jönne rajta zavartalanul a nafta akkor nem is lenne baj... De szétb..ták... Vajon kik?
De, és ezért nem igaz a szanciós faszság.Nem értek hozzá, nem vagyok olajipari szakember, de nem más a nyers olaj ellátási biztonsága/bizonytalansága és nem más az üzemanyag ellátási biztonság/bizonytalansága? Szóval, gondolok itt arra, hogy attól, hogy van olaj, még nem feltétlen van üzemanyag?
Ne aggódj,találékonyak a szimpatikus fiatal emberek washingtonban.