Kisboltban előttem vett 2 kutyaszalámit a hajléktalan, meg annyiért piát, cigit, stb. amennyiből mi itthon élelemmel elvagyunk pár napig. Már nem tudom sajnálni őket, mióta megismertem jó párat.
Lehet, hogy van kutyája is?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kisboltban előttem vett 2 kutyaszalámit a hajléktalan, meg annyiért piát, cigit, stb. amennyiből mi itthon élelemmel elvagyunk pár napig. Már nem tudom sajnálni őket, mióta megismertem jó párat.
De, hogy humor is legyen: 80-as évek, angolszász terep. Orosz kivándorló mutatja "rokonomnak", hogy ne olyan konzervet vegyen, mert drága. "Miért, Ti melyiket veszitek?" Hát ezt, nagyon finom... A felirata: petEgyébként vegyészmérnök volt.
Elvesztés miatt (neten keresztül) letiltott bankkártyát lehet engedélyeztetni újra (előkerülés után)? Mármint személyesen/telefonon, neten keresztül nyilván nincs ilyen lehetőség. Vagy mindenképp újat kell kérni?
A kérdésedre nem tudom a választ, de nekem meg az lenne a kérdésem, hogy kártyaletiltás helyett, nem jobb csak simán levenni a napi vásárlási limitet irreálisan alacsonyra? (10Ft?) Sosem próbáltam, lehet nem is lehet ennyire levenni, csak gondolkoztam már rajta, én mit tennék, kártyaelvesztés/lopás esetén.
Hadd találjam ki, nem a pannonhalmi bencéseknél.Gimi 2. osztály.
Kaptunk egy ritka balfasz kémia tanárt (1 évig volt ott, 3. iskola ahol tanított 3 év alatt).
Osztályról annyit, hogy minimum létszámon voltunk, év közben jött 1 csaj, így a tanári testület összeült kit rúgjanak ki közülünk, végül a legagresszívabbat szavazással döntötték el.
Róla annyit, hogy konkrétan a fenti kémia tanár óráján előrement, elbújt a tanári asztal felénk eső oldalán, majd odaélvezett az asztal alá miután jól kiverte.
A történetünk főszereplője kissé visszafogottabb volt, ő csak párszor leköpte a táblát miközben a tanár írni próbált rá, igazából csak a másikat majmolta, kirúgása után drasztikusan visszavett.
Történt egyszer, hogy kémia óra előtti nagyszünetben leugrott a helyi Profi-ba és vett egy konzerv kutyakaját, hogy majd ő megeteti a tanárral.
Aztán helyettes tanár jött be, akinél mindenki kussban ült.
Utána már kezdte bánni a dolgot, ezért fogadásokat próbált kötni, hogy ki eszi meg.
Végül ő volt az, 500ft-ban a később kicsapottal fogadtak.
Kibontották, kanál elő.
-Nono, azt a zsíradékot is edd meg.
kitörölte a dobozt, igaz a végén már öklendezve.
Srác odaadta az 500ft-ot, majd odaszólt, hogy ingyen ettél kutyakaját hülyegyerek (annyiba került a konzerv).
Következő óra, dolgozatírás. Srác feje már full ZÖLD.
Matektanár megáll mellette, szemébe néz:
-István, ITTÁL?
-Nem tanárnő. (érezni a hangján, hányingerrel küzd)
tanár fintorogva:
-De azért a szondát nem fújnád meg...
-Nem tanárnő.
Bocsi, csak eszembe jutott![]()
Hadd találjam ki, nem a pannonhalmi bencéseknél.
A kazárok nem etnikai zsidók voltak, hanem felvették csak a vallást. Az eredmény közismert...Meg volt, hogy egy időben együtt buliztunk a kazárokkal, ők meg judaisták voltak (csak tudnám, hogy mégis miért), szóval zsidókkal is örökbarátság van
![]()
Igazából ez sem 100%, hogy felvették.A kazárok nem etnikai zsidók voltak, hanem felvették csak a vallást. Az eredmény közismert...
Igazad van...Igazából ez sem 100%, hogy felvették.
- csak az uralkodói udvar vette fel
- teljes népesség
- nem vették fel, hanem annyi biztos, hogy régóta éltek a területen zsidó közösségek és a régészeti leleteket is ennek fényében óvatosan kell kezelni.
Szégyelld magad.Igazad van...Pongyolán fogalmaztam.
Büntess!Szégyelld magad.
Az másik klub, annak nem vagyok tagja.Büntess!![]()
Régen minden jobb volt, a maiak neveletlenek és nem tudnak viselkedni.Gimi 2. osztály.
Kaptunk egy ritka balfasz kémia tanárt (1 évig volt ott, 3. iskola ahol tanított 3 év alatt).
Osztályról annyit, hogy minimum létszámon voltunk, év közben jött 1 csaj, így a tanári testület összeült kit rúgjanak ki közülünk, végül a legagresszívabbat szavazással döntötték el.
Róla annyit, hogy konkrétan a fenti kémia tanár óráján előrement, elbújt a tanári asztal felénk eső oldalán, majd odaélvezett az asztal alá miután jól kiverte.
A történetünk főszereplője kissé visszafogottabb volt, ő csak párszor leköpte a táblát miközben a tanár írni próbált rá, igazából csak a másikat majmolta, kirúgása után drasztikusan visszavett.
Történt egyszer, hogy kémia óra előtti nagyszünetben leugrott a helyi Profi-ba és vett egy konzerv kutyakaját, hogy majd ő megeteti a tanárral.
Aztán helyettes tanár jött be, akinél mindenki kussban ült.
Utána már kezdte bánni a dolgot, ezért fogadásokat próbált kötni, hogy ki eszi meg.
Végül ő volt az, 500ft-ban a később kicsapottal fogadtak.
Kibontották, kanál elő.
-Nono, azt a zsíradékot is edd meg.
kitörölte a dobozt, igaz a végén már öklendezve.
Srác odaadta az 500ft-ot, majd odaszólt, hogy ingyen ettél kutyakaját hülyegyerek (annyiba került a konzerv).
Következő óra, dolgozatírás. Srác feje már full ZÖLD.
Matektanár megáll mellette, szemébe néz:
-István, ITTÁL?
-Nem tanárnő. (érezni a hangján, hányingerrel küzd)
tanár fintorogva:
-De azért a szondát nem fújnád meg...
-Nem tanárnő.
Bocsi, csak eszembe jutott![]()
Hadd találjam ki, nem a pannonhalmi bencéseknél.
Régen minden jobb volt, a maiak neveletlenek és nem tudnak viselkedni.
ja, 25 éve is ugyanez volt....
Azt ugye tudod, hogy egy adat nem adat. Ebből még nem lehet igazából semmi messzemenő következtetést levonni.Ehhez képest:
![]()
Közel 400 pert vesztett 5 év alatt a Fidesz-barát média, ebből 103-at az Origo bukott | atlatszo.hu
Évek óta figyelemmel követjük és nyilvánosságra hozzuk az elbukott sajtóperek számát: 2017-ben 84 helyreigazítási pert vesztett a kormány lakájmédiája, 2018-banatlatszo.hu
Üdvözöllek a valóság birodalmában!
Egyébként van beadva közérdekűadat igénylés 2022-re is:
![]()
Sajtó-helyreigazítási perek FT 2022 - közérdekűadat-igénylés Fővárosi Törvényszék részére
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő. Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre az alábbi sajtótermékek...kimittud.hu
Biztos lehetsz benne, hogy toronymagasan a kormány(bulvár) "média" fogja nyerni a versenyt!
Akkor meglehetősen kevés Ferences diákot ismerhetsz.A legnagyobb elmebetegek akiket ismerek mind pannonhalmi diák volt.![]()
Ezzel nem volt semmi problémád:Azt ugye tudod, hogy egy adat nem adat. Ebből még nem lehet igazából semmi messzemenő következtetést levonni.
Nem azt jelenti, hogy egyik, vagy másik bagázs sajtója többet vagy kevesebbet hazudott, vagy állított a tényeknek nem megfelelő információt; csak annyit jelent, hogy több pert nyertek ebben a témában.
///Használjátok már azt a nyamvadt idézet funkciót.///
Nem kéne minden híroldal hazugságait minden kritika nélkül elhinni.
Főleg nem a ballibekét.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..