Jóhogy. Nagy Háborús centenáriumi emlék TeddymaciKöszi
Egyébként nem tudom, hogy észrevetted-e esetleg, hogy milyen egyenruhában is van az avatáromon szereplő medve?
Bár igaziban menő lenne. Én sajnos lecsúsztam róla
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jóhogy. Nagy Háborús centenáriumi emlék TeddymaciKöszi
Egyébként nem tudom, hogy észrevetted-e esetleg, hogy milyen egyenruhában is van az avatáromon szereplő medve?
A faszt. Van közöd.Nem vagyok osztrák és nem is élek Ausztriában, így vajmi kevés közöm van ahhoz, ami ott történik. Első körben már azzal is elégedett lennék, ha a saját házunk táján fordítanának némi figyelmet erre.
És ha leesik a lépcsőn? Vagy gyerekszaglálás közben felszív egy hajcsatot és megfullad?Hát.
Nagyon remélem, hogy MINDENKI nagyon vigyáz Biden-re ott Kijevben.
Még ha valami tényleg baleset is érné, az oroszok sose mosnák le magukról -
ebből meg kurvavilág lenne nagyon hamar :/
Na pont ezt mondom, hogy nagyon nem kéne.És ha leesik a lépcsőn? Vagy gyerekszaglálás közben felszív egy hajcsatot és megfullad?
Kiütéses győzelem!A faszt. Van közöd.
És a nemzetek feletti értékek? A környezetvédelem nem egy országhatárokkal megosztható szempont.
Pláne, hogy Észak-Fertő is magyar föld, csak a szeparatista területek német, akarom mondani """osztrák""" fegyverek támogatásával elszakadtattak.
Az osztrákok is mindenbe is bele akarnak pofázni, közben meg rosszabbak a Deákná vásznánál.
A Négy Mancs az nem is volt?
Négy mancs vs. libamáj
A Négy Mancs egy osztrák környeztvédő szervezet (VIER PFOTEN), melynek több országban vannak irodái és helyi képviseletei. 1988-ban alapították Bécsben. "A VIER PFOTEN/NÉGY MANCS számára fontos, hogy Brüsszelben esetleg az egyes grémiumokban való jelenlétével, célzott…vastagbor.blog.hu
Annyira akarod védeni a Fertőtavat csinálj környezetvédő szervezetet. Járasd le az osztrák szállodákat, akadályozd a térség turizmusát, kiáltsd tele a világot, hogy az osztrákok kivágták a nádakat, tönkretették a Fertő-tavat. És követeld, hogy rehabilitálják a környezetet.
Mert az dél-kelet-németeket se érdekelte, hogy azzal, hogy a libatömés ellen harcoltak magyarországi embereket, térségeket fosztottak meg a megélhetéstől. Úgy, hogy közben pont telibeszarták, hogy annyira rohadt környezetvédők, hogy az osztrák söröknek nem volt olyan habja mint a Rábának, amit ők szartak teli.
De a környezetvédelem sokszor annyiban kimerül:
-És eddig nem érdekelt senkit, hogy nem nádas volt ott? Hol voltak a tiltakozók? Nem hallottam. De most... bezzeg most. Az Oszták pincékben élő gyerekhadakként előjöttek a fényre, környezetvédelmi jelszavakkal.
-Eddig is környzetvédő voltam.
-Jó értem, ez szép és jó. De nem tiltakoztál eddig sem és nem kérted, hogy nádas legyen ott.
-De. Csak nem itt.
-Jó, de nézzük összességében...
-Összességében tönkretesznek mindent.
-Eddig sem volt ott nádas, turizmus volt, néhány kivételezettnek, meg osztrákoknak.
-Eddig sem volt nádas? És? Akkor legyen most!
-De az osztrák old....
-NEM ÉRDEKEL AZ OSZRTÁK OLDAL.
-A Balaton...
-OTTISMINDENT LENEREZNEK. Minden beton, kisajátítás, #nincsszabadstrand.
- De tudod, mindig bezzeg nyugatozol, hogy ott mennyivel többa GDP, de tudod az osztrák GDP-ben elég jelentős a turizmus aránya. És ha azt nézzük, akkor lehet egy turisztikai beruházásnak közvetett módon természetvédelmi hatása, pl. kisgazdaságok megmaradása mint diverzifikáltság, kisüzemi állattartás, ökogazdálkodás... és egyébként Te vidéken élsz? Gyűjtöd a szemetet meg fát ültetsz és bio kisgazdaságot üzemeltetsz saruban, természetes anyagokból készült ruhákban, természetes papíron vezetve a gazdasági naplót, vagy városban élsz? Mert akkor ha kényelemről van szó nem vagy környezetvédő?
-PAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPANEMHALLOMÚGYSEMMITMONDASZPAPAPAPAPAPAPAPAAPAPAPAPADEMAGÓGPAPAPAPAPAPAAPAPANERPOPAGANDISTAPAPAPAPAPAPAPAPA
Mellesleg a hazai mém és shitpost kultúra mindenképpen szegényebb lenne a Joshi-Móunika-Balázs háromszög nélkülImádtam a Balázs showt is !
Ahogy a fogatlan cigányasszonyok egymásnak ugrottak "rák egye ki a beledet" csatakiáltással, jöttek be a foteleken átvetődve a kék pólós kopasz biztonsági emberek, hmmm, maga volt a katarzis !!!
A régi jó dolgokból nem maradt semmi !!!
Idegállapotba jövés lenne Maúnika nélkül? Na ugye, hogy ugye!Mellesleg a hazai mém és shitpost kultúra mindenképpen szegényebb lenne a Joshi-Móunika-Balázs háromszög nélkülMóunika nélkül nem létezne sem a "megmeresztem a tüddődet", sem pedig a "miázhúgykátthű?", de a kardoskúti "hány álmatlan éjszakát okoztál te?" orbitális pofon sem született volna meg
Meg most hol lennének azok a fránci kurvoák is?Idegállapotba jövés lenne Maúnika nélkül? Na ugye, hogy ugye!
Lehet, csak nekem magyarként nem sok beleszólásom van az osztrák döntéshozatalba (mondjuk a magyarba sincs nagyon, legfeljebb áttételesen a választással).A faszt. Van közöd.
Ebben egyetértünk.És a nemzetek feletti értékek? A környezetvédelem nem egy országhatárokkal megosztható szempont.
Volt.Pláne, hogy Észak-Fertő is magyar föld, csak a szeparatista területek német, akarom mondani """osztrák""" fegyverek támogatásával elszakadtattak.
Csúnya ügy volt mindkettő. Ugyanakkor - bár én magam is szeretem a hízott liba- és kacsamájat - elismerem, hogy maga a tömés (meg a tolltépés) nem egy non-invazív eljárás. Tehát állatvédelmi okokból látom és értem a miérteket.Az osztrákok is mindenbe is bele akarnak pofázni, közben meg rosszabbak a Deákná vásznánál.
A Négy Mancs az nem is volt?
Négy mancs vs. libamáj
A Négy Mancs egy osztrák környeztvédő szervezet (VIER PFOTEN), melynek több országban vannak irodái és helyi képviseletei. 1988-ban alapították Bécsben. "A VIER PFOTEN/NÉGY MANCS számára fontos, hogy Brüsszelben esetleg az egyes grémiumokban való jelenlétével, célzott…vastagbor.blog.hu
Annyira akarod védeni a Fertőtavat csinálj környezetvédő szervezetet. Járasd le az osztrák szállodákat, akadályozd a térség turizmusát, kiáltsd tele a világot, hogy az osztrákok kivágták a nádakat, tönkretették a Fertő-tavat. És követeld, hogy rehabilitálják a környezetet.
Mert az dél-kelet-németeket se érdekelte, hogy azzal, hogy a libatömés ellen harcoltak magyarországi embereket, térségeket fosztottak meg a megélhetéstől. Úgy, hogy közben pont telibeszarták, hogy annyira rohadt környezetvédők, hogy az osztrák söröknek nem volt olyan habja mint a Rábának, amit ők szartak teli.
A magam módján igyekszem aktívan tenni a természeti környezet védelme, megőrzése érdekében. Talán emlékszel rá, hiszen a fórumon már írtam róla, egy helyi jelentőségű természetvédelmi terület alapításán dolgozom a lakhelyemen, ahol nagyságrendileg 10.000 tő hazánkban honos orchideaféle (mocsári kosbor, hússzínű ujjaskosbor) él. A védetté nyilvánítással és az általam elkészített természetvédelmi kezelési tervben foglaltak végrehajtásával szeretném biztosítani a fennmaradásukat. De ugyanígy rendszeresen ellátom megfigyelési adatokkal (faj, példányszám, EOV koordináták) az illetékes nemzeti park szakembereit is.De a környezetvédelem sokszor annyiban kimerül:
Há mi van, olyan csóringerek a külügyi misztériumba, hogy nincs zsuzska egy normális ebédre, vagy vacsorára!?Miközben zselés vigyázzállásban nézte ahogy biden próbál rájönni mit is kellene aláírnia, Petya lángosozott egy jót a kínai államtitkárral.
Sőt, állítólag Petyának úgy kellett kölcsönkérnie egy 500-ast, mert már nem volt neki több így hó vége fele...Há mi van, olyan csóringerek a külügyi misztériumba, hogz nincs zsuzska egy normális ebédre, vagy vacsorára!?
Ezek a tejfölösszájúak!Miközben zselés vigyázzállásban nézte ahogy biden próbál rájönni mit is kellene aláírnia, Petya lángosozott egy jót a kínai államtitkárral.
A Lali fizet! Ja, hogy övé a Büfé?Ezek a tejfölösszájúak!
-Mindenki a vendégem!
A Lölö fizet! Ja, hogy övé a Büfé? Meg a Lángos ® egész Kínában? Adjatok egy cigit....
Általánosságban írtam; amit nem kell, az nyilván ne vedd magadra.Lehet, csak nekem magyarként nem sok beleszólásom van az osztrák döntéshozatalba (mondjuk a magyarba sincs nagyon, legfeljebb áttételesen a választással).
Ebben egyetértünk.
Volt.
Csúnya ügy volt mindkettő. Ugyanakkor - bár én magam is szeretem a hízott liba- és kacsamájat - elismerem, hogy maga a tömés (meg a tolltépés) nem egy non-invazív eljárás. Tehát állatvédelmi okokból látom és értem a miérteket.
De ha már ennyire határon átívelőek vagyunk, az ukrán és román szemétáradat mellett se menjünk el szó nélkül, ami rendszeresen megörvendezteti a magyar vízügyet a Tiszán.
A magam módján igyekszem aktívan tenni a természeti környezet védelme, megőrzése érdekében. Talán emlékszel rá, hiszen a fórumon már írtam róla, egy helyi jelentőségű természetvédelmi terület alapításán dolgozom a lakhelyemen, ahol nagyságrendileg 10.000 tő hazánkban honos orchideaféle (mocsári kosbor, hússzínű ujjaskosbor) él. A védetté nyilvánítással és az általam elkészített természetvédelmi kezelési tervben foglaltak végrehajtásával szeretném biztosítani a fennmaradásukat. De ugyanígy rendszeresen ellátom megfigyelési adatokkal (faj, példányszám, EOV koordináták) az illetékes nemzeti park szakembereit is.
Szóval nem egy fotelkörnyezetvédő vagyok...
Még informatívabb adatot kérők kedvéért: a háziorvosok kevesebb mint 7%-a 40 év alatti.