Na akkor itt vissza is kanyarodtunk a kedvtelésből és/vagy unalomból vadászó házi macskához /ld. környvéd topic/.Egyszeru a valasz. Utalom a halat.![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na akkor itt vissza is kanyarodtunk a kedvtelésből és/vagy unalomból vadászó házi macskához /ld. környvéd topic/.Egyszeru a valasz. Utalom a halat.![]()
"A 17-ik században a lengyel uralom ellen lázadó, az ukránok által kiemelkedő nemzeti hősnek tekintett, ugyanakkor erősen vitatható megítélésű, következetlen és összeférhetetlen személyiségű – így Bethlen Gábor erdélyi fejedelemhez hasonló – kozák Bogdan Hmelnyickij rövid ideig független kozák állam megteremtésével kacérkodott."Volt téma minap az ukrán “nép”, meg az ő náculásuk:
![]()
Az ukrán nacionalizmus hagyományai I. | #moszkvater
Milyen formában jelenik meg a nacionalizmus és a szélsőjobboldal az ukrán történelemben, és milyen jelentőséggel bír napjainkban? A háromrészes cikksorozat első részében 1929-ig vázoljuk fel az ukrán nacionalizmus hagyományait, fókuszban a kozák eredetmítosszal és az 1918-22 közötti, ukrán...moszkvater.com
Ez az első rész, a kozákoktól kb 1929-ig.
A nevek zseniálisak: Tarasz Bulba, Melnik."A 17-ik században a lengyel uralom ellen lázadó, az ukránok által kiemelkedő nemzeti hősnek tekintett, ugyanakkor erősen vitatható megítélésű, következetlen és összeférhetetlen személyiségű – így Bethlen Gábor erdélyi fejedelemhez hasonló – kozák Bogdan Hmelnyickij rövid ideig független kozák állam megteremtésével kacérkodott."
Ezeket a sorokat legfeljebb Báthory Gáborra érezném igaznak, Bethlen Gábor eléggé pragmatikus politikus volt.
@nyugger, a vendégszerzői az oldalnak néha hullámzó kvalitásúak... (nem rád értem)
Nekem néha az az érzésem, hogy néhány közép-európai állam történetét Rejtő Jenő írta.A nevek zseniálisak: Tarasz Bulba, Melnik.
a lengyelek most le vannak kötve fehéroroszország, és a konlávé miatt
Konlave = konklave-k = a konklave nem zarhato verzioja a.k.a. olcso kaeu kiadasMármint hogy enklávé
Elvileg a világ végi Pevekben is volt 4G aztán mégis azt hitte a fórum, hogy bevittek engem uránt bányászniNem szeretnek kukacoskodni, de nincs a kertben legalabb 4G??? Jooooo, 5 ne legyen, de azert a 4… En ezt kicsit gaznak erzem.![]()
Elvileg a világ végi Pevekben is volt 4G aztán mégis azt hitte a fórum, hogy bevittek engem uránt bányászni![]()
Wagner plakátot amúgy láttam hazafele a moszkvai körgyűrűn, csak a kurva orrom vére természetesen akkor ömlött a sok repülés miatt, így fotó nem készültEn amugy azt hittem kamu az egesz utazasod es legalabb van annyi kurazsi benned, hogy legkozelebb mar a Wagnerbol irsz! Csalodtam… namindegyis…![]()
Wagner plakátot amúgy láttam hazafele a moszkvai körgyűrűn, csak a kurva orrom vére természetesen akkor ömlött a sok repülés miatt, így fotó nem készültMajd akkor szólok Prigonak, hogy he faszim, azért kéne egy riport
![]()
Azt a kollégát @Terminator-nak hívják kérem szépenSpeciel megoldhatnád úgy, hogy VR szemüvegen előtted van a HTKA és mögötte áttetsző háttérként a kert élő képe bevetítve, esetleg még a jobb alsó sarokban egy kis ablakban láthatnád magadat kívülről a térfigyelő kamera képét is átirányítva csak a jobb tájékozódás végett.Egy billentyűzet az alkarodra szíjazva, akupakk az öveden és szépen tudsz kertészkedni miközben felidegesíted magad a HTKA-n.
![]()
Zenésznek úgyis szar vagyok, még jó leszek darált húsnak a novoszibirszki hódkonzerv melléAaaahhhhh hagyd is, ha mar egy kis repulestol verzik az orrod mit varhatnank toled a Wagnerban… talan az amerikai Mozartba befertel volna…![]()
Egy ismerősöm egyszer fűnyírózás során vesztette el az egyik lábujját.Speciel megoldhatnád úgy, hogy VR szemüvegen előtted van a HTKA és mögötte áttetsző háttérként a kert élő képe bevetítve, esetleg még a jobb alsó sarokban egy kis ablakban láthatnád magadat kívülről a térfigyelő kamera képét is átirányítva csak a jobb tájékozódás végett.Egy billentyűzet az alkarodra szíjazva, akupakk az öveden és szépen tudsz kertészkedni miközben felidegesíted magad a HTKA-n.
![]()
Te is a Roszatom fizetett útján vagy, mint @nyuggerA kávé legalább finom... a többi meg kit érdekel Königsbergben![]()
Te sem jártal ezek szerint ott 1945 óta...Königsberg, mi?A kávé legalább finom... a többi meg kit érdekel Königsbergben![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..